!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούτιν: Θα το πληρώσουν στη Λιβύη οι Τούρκοι το άδειασμα των Ρώσων στη Συρία – Αστακό κάνουν τον Χαφτάρ
Re: Πούτιν: Θα το πληρώσουν στη Λιβύη οι Τούρκοι το άδειασμα των Ρώσων στη Συρία – Αστακό κάνουν τον Χαφτάρ
Αφού έκανε το τρομπόνι στην Συρία τώρα πρέπει να βρούμε άλλο αφήγημα.
Re: Πούτιν: Θα το πληρώσουν στη Λιβύη οι Τούρκοι το άδειασμα των Ρώσων στη Συρία – Αστακό κάνουν τον Χαφτάρ
Με τον Τουρκικό λαό πρέπει να γίνουμε φίλοι. Όχι όμως φίλοι για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της ΕΕtaxalata xalasa έγραψε: 13 Φεβ 2025, 05:50με τους τούρκους πρεπει να γινουμε συνεταιροι και να τρωμε μαζι κοκορετσ'...pylothess έγραψε: 13 Φεβ 2025, 00:32Τον ακολουθώ και εγώ αλλά σταμάτησα να τον παρακολουθώ ...Σέλευκας έγραψε: 13 Φεβ 2025, 00:29
Ένας γιουτιουμπερ που ακολουθώ ο Πρακτική Σκέψη λέει ότι η Ελλάδα είναι όμηρος της γεωγραφίας της, υποχρεούται να είναι μαζί με τη μεγαλύτερη ναυτική δύναμη.
Εγώ παρακολουθώ την Ιστορική Συνείδηση.
Όταν θα δεις όμως μετά τους Τούρκους με meteor και με Rafale να μην παραπονιέσαι. Θα είναι η γεωγραφία που μας το επέβαλλε αυτό.
τα ραφάλια και τα μετεόρια ειναι μπίζνα των γάλλων... ουτε εμεις κονομάμε, ουτε οι τουρκοι...
ελεος πχια!
βέβαια, αν γίνει αυτό θα κλάσουν μαλλί όλοι οι γερμανοφραγγοφονιάδες...
pylothess έγραψε: 13 Φεβ 2025, 00:32Τον ακολουθώ και εγώ αλλά σταμάτησα να τον παρακολουθώ ...
Όταν θα δεις όμως μετά τους Τούρκους με meteor και με Rafale να μην παραπονιέσαι. Θα είναι η γεωγραφία που μας το επέβαλλε αυτό.
(ο Νίκος είναι φαντάρος τώρα και δεν βγάζει βίντεο)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Δεν ξέρω. Έχω σταματήσει να τον παρακολουθώ...Σέλευκας έγραψε: 13 Φεβ 2025, 12:31pylothess έγραψε: 13 Φεβ 2025, 00:32Τον ακολουθώ και εγώ αλλά σταμάτησα να τον παρακολουθώ ...Σέλευκας έγραψε: 13 Φεβ 2025, 00:29
Ένας γιουτιουμπερ που ακολουθώ ο Πρακτική Σκέψη λέει ότι η Ελλάδα είναι όμηρος της γεωγραφίας της, υποχρεούται να είναι μαζί με τη μεγαλύτερη ναυτική δύναμη.
Όταν θα δεις όμως μετά τους Τούρκους με meteor και με Rafale να μην παραπονιέσαι. Θα είναι η γεωγραφία που μας το επέβαλλε αυτό.![]()
(ο Νίκος είναι φαντάρος τώρα και δεν βγάζει βίντεο)
Δεν με εκφράζει η τοποθέτησή του.
μην δίνεις σημασίαπούτιν έγραψε: πότε το είπα αυτό ρε τρόμπα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση