Κλωνοποίηση.Οργισμένος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 09:27Sfigmeno το ζωναρι που το ειδες;;; Εγινε παλι παρτι με τις συνταξεις, δοθηκαν αυξησεις που δεν επρεπε, δεν παταχθηκαν γνωστες κτηγοριες χαραμοφαηδων υψηλοσυνταξιουχων, αγαμων θυγατερων κτλ. με αναλογια εργαζομενων συνταξιουχων ηδη στο 1.7...20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 06:03 Κι εγώ συνταξιούχος. Αλλά η κρίση που ζήσαμε απ' το 2009 μας έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη. Ποιός ξεχνάει τους ανθρώπους πανικόβλητους στα τρένα να συζητούν αν θα είναι αύριο ανοιχτές οι τράπεζες ή όχι. Αν θα μπουν οι συντάξεις. Με το Γιάνη που τελικά δεν ήταν και φοβερός διαπραγματευτής. Τελικά μπήκε μια τάξη αλλά πιστεύω πρέπει να κρατήσουμε το ζωνάρι σφιγμένο για λίγο ακόμα.
Και ολα αυτα μεσα σε κλιμα αυξησεως ΑΕΠ. Με το πρωτο συναχακι της ελλ οικονομιας θα πεσουν καποιες καλες φαπες.
Εντω μεταξυ τα πραγματα ειναι ζοφερα διοτι μεγαλος αριθμος συμπολιτων μας οδευει προς συνταξη μεσα στην πενταετια 2025 2030/ Το 2030 η αναλογια συνταξιουχων εργαζομενωνθα ειναι κατω απο 1.3!!!. Να δω πως θα παρουν συνταξεις ολοι αυτοι. Πιστευω οτι καποια στιγμη, αν συνεχιστει αυτη η ανευθυνοτητα θα διδονται μονο εθνικες συνταξεις και φυσικα θα φταινε οι ξενοι.
Καμπανάκι για το ασφαλιστικό – Μόνο 1,7 εργαζόμενοι για κάθε συνταξιούχο
FacebookTwitterLinkedIn
Του Κώστα Κατίκου
Περαιτέρω επιδείνωση εμφανίζει η αναλογία του αριθμού των ασφαλισμένων προς τον αριθμό των συνταξιούχων καθώς διαμορφώνεται στο 1,7 προς 1 και θέτει σε κατάσταση επιφυλακής το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας, δεδομένου ότι για να είναι βιώσιμο η αναλογία θα έπρεπε να είναι 4 εργαζόμενοι για κάθε 1 συνταξιούχο.
Η αναλογία 1,7 προς 1 είναι στο όριο του συναγερμού αν λάβει κανείς υπόψη πως οι περικοπές συντάξεων στα μνημόνια έγιναν με μια αναλογία πάνω από 2 προς 1....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα χρωστάμε ακόμα;
Re: Πόσα χρωστάμε ακόμα;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έφυγαν 500000 ανεπιστρεπτί με την χρεοκοπία. Η χώρα δεν έχει μέλλον.Οργισμένος έγραψε: 08 Φεβ 2025, 09:27Sfigmeno το ζωναρι που το ειδες;;; Εγινε παλι παρτι με τις συνταξεις, δοθηκαν αυξησεις που δεν επρεπε, δεν παταχθηκαν γνωστες κτηγοριες χαραμοφαηδων υψηλοσυνταξιουχων, αγαμων θυγατερων κτλ. με αναλογια εργαζομενων συνταξιουχων ηδη στο 1.7...20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 06:03 Κι εγώ συνταξιούχος. Αλλά η κρίση που ζήσαμε απ' το 2009 μας έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη. Ποιός ξεχνάει τους ανθρώπους πανικόβλητους στα τρένα να συζητούν αν θα είναι αύριο ανοιχτές οι τράπεζες ή όχι. Αν θα μπουν οι συντάξεις. Με το Γιάνη που τελικά δεν ήταν και φοβερός διαπραγματευτής. Τελικά μπήκε μια τάξη αλλά πιστεύω πρέπει να κρατήσουμε το ζωνάρι σφιγμένο για λίγο ακόμα.
Και ολα αυτα μεσα σε κλιμα αυξησεως ΑΕΠ. Με το πρωτο συναχακι της ελλ οικονομιας θα πεσουν καποιες καλες φαπες.
Εντω μεταξυ τα πραγματα ειναι ζοφερα διοτι μεγαλος αριθμος συμπολιτων μας οδευει προς συνταξη μεσα στην πενταετια 2025 2030/ Το 2030 η αναλογια συνταξιουχων εργαζομενωνθα ειναι κατω απο 1.3!!!. Να δω πως θα παρουν συνταξεις ολοι αυτοι. Πιστευω οτι καποια στιγμη, αν συνεχιστει αυτη η ανευθυνοτητα θα διδονται μονο εθνικες συνταξεις και φυσικα θα φταινε οι ξενοι.
Καμπανάκι για το ασφαλιστικό – Μόνο 1,7 εργαζόμενοι για κάθε συνταξιούχο
FacebookTwitterLinkedIn
Του Κώστα Κατίκου
Περαιτέρω επιδείνωση εμφανίζει η αναλογία του αριθμού των ασφαλισμένων προς τον αριθμό των συνταξιούχων καθώς διαμορφώνεται στο 1,7 προς 1 και θέτει σε κατάσταση επιφυλακής το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας, δεδομένου ότι για να είναι βιώσιμο η αναλογία θα έπρεπε να είναι 4 εργαζόμενοι για κάθε 1 συνταξιούχο.
Η αναλογία 1,7 προς 1 είναι στο όριο του συναγερμού αν λάβει κανείς υπόψη πως οι περικοπές συντάξεων στα μνημόνια έγιναν με μια αναλογία πάνω από 2 προς 1....
Πολλά.
Αλλά πάμε καλά μέχρι να σκάσει η επόμενη βομβα
Αλλά πάμε καλά μέχρι να σκάσει η επόμενη βομβα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εγώ θέλω ως χώρα να είμαστε σε θέση να αποχωρήσουμε σαν κύριοι από την Ευρωπαική ομοσπονδία σε περίπτωση που (δεν έχει συμβεί αυτό) οι εταίροι μας φανούν...ανάξιοι των περιστάσεων.
- Οργισμένος
Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι που λενε καο στας ευρωπας...20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:13Εγώ θέλω ως χώρα να είμαστε σε θέση να αποχωρήσουμε σαν κύριοι από την Ευρωπαική ομοσπονδία σε περίπτωση που (δεν έχει συμβεί αυτό) οι εταίροι μας φανούν...ανάξιοι των περιστάσεων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όταν λες σαν κύριοι εννοείς ως χορτάτοι σκύλοι απούσας πίττας; Χλωμό.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:13Εγώ θέλω ως χώρα να είμαστε σε θέση να αποχωρήσουμε σαν κύριοι από την Ευρωπαική ομοσπονδία σε περίπτωση που (δεν έχει συμβεί αυτό) οι εταίροι μας φανούν...ανάξιοι των περιστάσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιστεύεις οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της αν χρειαστεί; Γιατί; Δεν είμασταν από πάντα στο Ευρώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:03Όταν λες σαν κύριοι εννοείς ως χορτάτοι σκύλοι απούσας πίττας; Χλωμό.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:13Εγώ θέλω ως χώρα να είμαστε σε θέση να αποχωρήσουμε σαν κύριοι από την Ευρωπαική ομοσπονδία σε περίπτωση που (δεν έχει συμβεί αυτό) οι εταίροι μας φανούν...ανάξιοι των περιστάσεων.
Φυσικά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της με δραχμή.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:29Πιστεύεις οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της αν χρειαστεί; Γιατί; Δεν είμασταν από πάντα στο Ευρώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:03Όταν λες σαν κύριοι εννοείς ως χορτάτοι σκύλοι απούσας πίττας; Χλωμό.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:13
Εγώ θέλω ως χώρα να είμαστε σε θέση να αποχωρήσουμε σαν κύριοι από την Ευρωπαική ομοσπονδία σε περίπτωση που (δεν έχει συμβεί αυτό) οι εταίροι μας φανούν...ανάξιοι των περιστάσεων.
Και δεν έχουν την παραμικρή σχέση οι ανάγκες που είχαν οι Έλληνες πριν το πασόκ και πριν το ευρώ με τις σημερινές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή πρέπει σόνι και ντε να έχουμε χωροφύλακα πάνω απ' το κεφάλι μας; Γερμανό; Δε ξέρω αν το πιστεύω αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:42Φυσικά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της με δραχμή.
Και δεν έχουν την παραμικρή σχέση οι ανάγκες που είχαν οι Έλληνες πριν το πασόκ και πριν το ευρώ με τις σημερινές.
Οι ανάγκες των ανθρώπων είναι πάντα οι ίδιες. Εκτός αν μιλάς για επίπλαστες ανάγκες.
Καλά, άσ' το. Την είδαμε και τη φάση χωρίς Γερμανό. Πόνος και δάκρυ από την πρώτη μέρα πολιορκίας.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:48Δηλαδή πρέπει σόνι και ντε να έχουμε χωροφύλακα πάνω απ' το κεφάλι μας; Γερμανό; Δε ξέρω αν το πιστεύω αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:42Φυσικά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της με δραχμή.20--- έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:29
Πιστεύεις οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της αν χρειαστεί; Γιατί; Δεν είμασταν από πάντα στο Ευρώ.
Οι ανάγκες των ανθρώπων είναι πάντα οι ίδιες. Εκτός αν μιλάς για επίπλαστες ανάγκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 166 Απαντήσεις
- 3974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-