Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Sid Vicious έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:04
Γκρινιάζουν για κουλτούρα βιασμού (που ουσιαστικά δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα εδώ) αυτοί που ζητούν περισσότερο Ισλαμ στην Ευρώπη. Στο οποίο Ισλάμ πραγματικά υπάρχει κουλτούρα βιασμού.
Ούτε καν, το σωστό είναι δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού. -
Υπάρχει ισλάμ. -
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2018, 17:00
'
Επειδή ο χρήστης the comet the course the tail έχει λυσσάξει με τις προσπάθειες του να υποκλέψει το άβαταρ μου, του βρήκα παρόμοια, για να αφήσει το δικό μου στην ησυχία του!
Sid Vicious έγραψε: 13 Δεκ 2018, 15:04
Γκρινιάζουν για κουλτούρα βιασμού (που ουσιαστικά δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα εδώ) αυτοί που ζητούν περισσότερο Ισλαμ στην Ευρώπη. Στο οποίο Ισλάμ πραγματικά υπάρχει κουλτούρα βιασμού.
αληθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Nandros έγραψε: 13 Δεκ 2018, 17:00'
Επειδή ο χρήστης the comet the course the tail έχει λυσσάξει με τις προσπάθειες του να υποκλέψει το άβαταρ μου, του βρήκα ένα παρόμοιο, για να αφήσει το δικό μου στην ησυχία του!
Ενας πειρατής, με μια μπύρα στο χέρι, να κρατά ενα κοριτσάκι από το βυζί ενω η κοπελίτσα φαίνεται να μην συναινει.
Πιστεύετε πως το συγκεκριμένο αβαταρ ωραιοποιεί την κουλτουρα βιασμου; Την τοξικη αρρενοπώτητα οπου ο αντρας ο βαρύς με την μπύρα στο χέρι παίρνει και την γυναίκα που θέλει, ο πολύ alpha male του λιμανιού;
Παρότι πιστεύω πως το συγκεκριμένο αβαρατ κλείνει το μάτι στην κουλτουρα βιασμου, δεν νομιζω πως πρέπει να απαγορευτει απο το πχορουμ. Αλλά πιστεύω επίσης, πως όσοι αηδιάζουν με την συγκεκριμένη κουλτουρα που προάγει, να εχουν το δικαιωμα να ασκήσουν την κριτική τους.
Την προωθεί. "Ανθρωποι" έχουν χάσει το χέρι τους για πολύ λιγότερα...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.