!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνετε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Μπαίνετε;
Στην διαδικασία να προσεγγίσετε φίλους με τους οποίους είχατε πολύχρονη χημεία ως παρέα αλλά θεμελιώδεις διαφορές και άρα συγκρούσεις στην κοσμοθεωρία σας, στην ηθική σας ή/και τρόπο υποστήριξης του άλλου όταν περνάει ζόρια;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Re: Μπαίνετε;
Με το "πολύχρονη χημεία" εννοείς ότι πηδιόσασταν; Κάτι σαν friends with benefits;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:29 Με το "πολύχρονη χημεία" εννοείς ότι πηδιόσασταν; Κάτι σαν friends with benefits;

Δεν το ρώτησα για πλάκα ρε χαμένε. Είδα σε ποια ενότητα το ανέβασες, γι' αυτό και η απορία.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 01 Φεβ 2025, 07:44Isildur έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:29 Με το "πολύχρονη χημεία" εννοείς ότι πηδιόσασταν; Κάτι σαν friends with benefits;
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Δε νομίζω ότι είχα ποτέ φίλους. Στα 12 μαθητικά μου χρόνια, η μόνη επικοινωνία που είχα με συμμαθητές μου (αρσενικου γένους, γιατί τα κορίτσια ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε μου μιλάγαν) ήταν όταν μου έλεγαν μαλακίες επειδή με θεωρούσαν περίεργο κι εγώ έκανα ότι τις πίστευα για να μην τους χαλάσω τη διασκέδαση. Μετά το σχολείο, πέρασα σε μια φάση υπέρμετρης επιθετικότητας και βίαιων αντιδράσεων (θα γράψω αναλυτικά γι αυτό κάποια στιγμή) που κράτησε μέχρι τα 30 μου. Τώρα απλώς δε μιλάω σε κανέναν, γιατί δεν έχω να πω τίποτα με κανέναν. Και κρίνοντας απ'τους δύο ισοβίους αποκλεισμούς που έχω φάει εδώ, ακόμα κι αν ήθελα να κοινωνικοποιηθώ, δε νομίζω ότι θα υπήρχε κανένας που θα με ανεχόταν για πολύ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:23 Στην διαδικασία να προσεγγίσετε φίλους με τους οποίους είχατε πολύχρονη χημεία ως παρέα αλλά θεμελιώδεις διαφορές και άρα συγκρούσεις στην κοσμοθεωρία σας, στην ηθική σας ή/και τρόπο υποστήριξης του άλλου όταν περνάει ζόρια;
Κάπου είχα διαβάσει, τύπε, ότι αισθανόμαστε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουμε περάσει καιρό μαζί, σε χαρές λύπες και ζόρια, ανεξάρτητα των όποιων πεποιθήσεων μας, παρά με ανθρώπους που θεωρούμε ότι είμαστε ιδεολογικά κοντά και πρέπει να συνεργαστούμε και να πολεμάμε μαζί, όπως π.χ. σε μια πολιτική οργάνωση, αλλά δεν κάνουμε παρέα μεταξύ μας.
Ο συναισθηματικός δεσμός που δημιουργείται από τις κοινές εμπειρίες σε βάθος χρόνου, είναι μάλλον πιο δυνατός από τις ιδεολογίες και τα φρονήματα.
Ίσως γι' αυτό μένουν οι φιλίες από τον στρατό, από το σχολείο και από τέτοιες καταστάσεις. Γιατί παρόλη την διαφορετικότητά μας, περάσαμε μαζί κάποια φεγγάρια, πολλά ή λίγα, με τις όποιες δυσκολίες, αγωνίες και συναισθήματα της περιόδου εκείνης. Τι έχεις να χωρίσεις με έναν αεκτσή, όταν πεινάτε και κρυώνετε και οι δύο και πρέπει να περάσει κάπως ένα βροχερό τρίωρο σε ένα περίπολο;
Οπότε, ναι, τύπε, τους προσεγγίζω, γιατί κάποιοι δεσμοί παραμένουν δυνατοί στον χρόνο. Είτε από συνήθεια, είτε από μνήμες, είτε από φόβο αποδέσμευσης του παρελθόντος, είτε από εκτίμηση στα όσα περάσαμε μαζί, είτε για οποιονδήποτε λόγο, σωστό ή λάθος. Απλά υπάρχουν και στον βαθμό που δεν είναι καταστροφικοί για εμένα ή δεν προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου και κάποιες κόκκινες γραμμές, τους σέβομαι και τους τιμώ.
Ο συναισθηματικός δεσμός που δημιουργείται από τις κοινές εμπειρίες σε βάθος χρόνου, είναι μάλλον πιο δυνατός από τις ιδεολογίες και τα φρονήματα.
Ίσως γι' αυτό μένουν οι φιλίες από τον στρατό, από το σχολείο και από τέτοιες καταστάσεις. Γιατί παρόλη την διαφορετικότητά μας, περάσαμε μαζί κάποια φεγγάρια, πολλά ή λίγα, με τις όποιες δυσκολίες, αγωνίες και συναισθήματα της περιόδου εκείνης. Τι έχεις να χωρίσεις με έναν αεκτσή, όταν πεινάτε και κρυώνετε και οι δύο και πρέπει να περάσει κάπως ένα βροχερό τρίωρο σε ένα περίπολο;
Οπότε, ναι, τύπε, τους προσεγγίζω, γιατί κάποιοι δεσμοί παραμένουν δυνατοί στον χρόνο. Είτε από συνήθεια, είτε από μνήμες, είτε από φόβο αποδέσμευσης του παρελθόντος, είτε από εκτίμηση στα όσα περάσαμε μαζί, είτε για οποιονδήποτε λόγο, σωστό ή λάθος. Απλά υπάρχουν και στον βαθμό που δεν είναι καταστροφικοί για εμένα ή δεν προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου και κάποιες κόκκινες γραμμές, τους σέβομαι και τους τιμώ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι, ακόμη και με φίλους που υπήρχε αρχική χημεία, δέσιμο, συμπαράσταση σε δύσκολες στιγμές τους κλπ όταν φτάσει το πράγμα σε κόκκινο σημείο αναφορικά με σημαντικά σημεία αναφοράς, βάζω πολύ εύκολα το χ. Όχι μόνον πρακτικά αλλά και συναισθηματικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:17 όταν φτάσει το πράγμα σε κόκκινο σημείο αναφορικά με σημαντικά σημεία αναφοράς

- Misty_Blue
Ναι..ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:23 Στην διαδικασία να προσεγγίσετε φίλους με τους οποίους είχατε πολύχρονη χημεία ως παρέα αλλά θεμελιώδεις διαφορές και άρα συγκρούσεις στην κοσμοθεωρία σας, στην ηθική σας ή/και τρόπο υποστήριξης του άλλου όταν περνάει ζόρια;
To scare myself with my own desert places.
Εσύ κρατάς άλλη δάδα. Για την ακρίβεια λιωμένο κεράκι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:27ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:17 όταν φτάσει το πράγμα σε κόκκινο σημείο αναφορικά με σημαντικά σημεία αναφοράς
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:39Εσύ κρατάς άλλη δάδα. Για την ακρίβεια λιωμένο κεράκι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:27ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:17 όταν φτάσει το πράγμα σε κόκκινο σημείο αναφορικά με σημαντικά σημεία αναφοράς
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση