ναι καλα τα γραφεις αλλα εχει εμας τον Χοντο κ τις γατες της να την στηριζουμεGoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμοςvantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:28
Τσέκαρα, να βελτιώσω τη ποσότητα και κινητικότητα του σπέρματός μου;![]()
Κάνε εξετασεις αιματος μωρε, δες τι εχεις σε έλλειψη, και για ο,τι εχεις σε ελλειψη ΚΑΙ ΜΟΝΟ, κούμπωσε και το αντιστοιχο συμπλήρωμα.
Τι πολυβιταμίνες λες, ήμαρτον!
Και δεν θα το κουμπώνεις εφ όρου ζωής, αλλά μεχρι τις επομενες εξετάσεις που θα κανεις. Αν σου δειξει οτι αυτο που ειχες ελλειψη, τωρα ειναι σε νορμαλ επιπεδα, κοβεις το συμπληρωμα.
Προβιοτικά πχ γιατί να πάρεις, έχεις καποιο θεμα με το έντερο ή κουμπώνεις καμιά αντιβίωση και τα χρειάζεσαι?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Δεν έχω κάποιο θέμα αλλά προβιοτικά είναι καλό να παίρνεις ούτως ή άλλως. Οι εξετάσεις μου πάντα δείχνουν σημαντική έλλειψη σε βιταμίνη d, οπως επίσης και το γεγονός ότι έχω στίγμα και δεν έχω πάρει ποτέ φυλλικο όπως θα έπρεπε. Επίσης οι εξετάσεις συνήθως δείχνουν τα βασικά. Δε θα βρεις ποτέ σε τι έχεις ελλειψη από βιταμίνες.vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:28Τσέκαρα, να βελτιώσω τη ποσότητα και κινητικότητα του σπέρματός μου;![]()
Κάνε εξετασεις αιματος μωρε, δες τι εχεις σε έλλειψη, και για ο,τι εχεις σε ελλειψη ΚΑΙ ΜΟΝΟ, κούμπωσε και το αντιστοιχο συμπλήρωμα.
Και δεν θα το κουμπώνεις εφ όρου ζωής, αλλά μεχρι τις επομενες εξετάσεις που θα κανεις. Αν σου δειξει οτι αυτο που ειχες ελλειψη, τωρα ειναι σε νορμαλ επιπεδα, κοβεις το συμπληρωμα.
Προβιοτικά πχ γιατί να πάρεις, έχεις καποιο θεμα με το έντερο ή κουμπώνεις καμιά αντιβίωση και τα χρειάζεσαι?
Εγώ έχω κάποιες ενδείξεις ότι κάτι τρέχει. Πχ μόνιμα ανεβασμένα τα λευκά. Ε δε γίνεται να μην υπάρχει λόγος.
- Fata_Morgana
Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμοςvantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:28
Τσέκαρα, να βελτιώσω τη ποσότητα και κινητικότητα του σπέρματός μου;![]()
Προβιοτικά πχ γιατί να πάρεις, έχεις καποιο θεμα με το έντερο ή κουμπώνεις καμιά αντιβίωση και τα χρειάζεσαι?![]()
Εξετάσεις αίματος μικρού παιδιού, τύπε. Ακόμα και με ασταμάτητη κρεατίνη στα 5-10g ημερησίως, η κρεατινίνη μου είναι τέλεια και όλοι οι δείκτες φυσάνε!vantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:28Τσέκαρα, να βελτιώσω τη ποσότητα και κινητικότητα του σπέρματός μου;![]()
Προβιοτικά πχ γιατί να πάρεις, έχεις καποιο θεμα με το έντερο ή κουμπώνεις καμιά αντιβίωση και τα χρειάζεσαι?
Γυμναστείτε και φάτε ανθρώπινα ρε, που ψάχνετε τα καλύτερα πακοτίνια και τις νοστιμότερες τουλούμπες!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Kρατηθηκα και δεν εβαλα το 8 μπροστα απο τα κιλα ομωςFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμοςvantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32
Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βασικά, εσύ τους πληγώνεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμοςvantono έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:32
Μην ακους τις τρολιές του γκομπάκη, η λαργινίνη ειναι κυρίως για μακροπρόθεσμα σεξουαλικές (και αθλητικές) επιδόσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Α μωρέ είσαι καλούλης.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:53Kρατηθηκα και δεν εβαλα το 8 μπροστα απο τα κιλα ομωςFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38
Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμος![]()
Προφανως.Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις.Και σκεψου οτι τα λεφτα που δινεις για βιταμινες κατα πασα πιθανοτητα πανε σε καποιο νεοδημοκρατη φαρμακοποιο.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:55Α μωρέ είσαι καλούλης.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:53Kρατηθηκα και δεν εβαλα το 8 μπροστα απο τα κιλα ομωςFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44
Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Με έσφαξε ο φαρμακοποιός χωρίς πλάκα. Κατά τ άλλα δε θέλω να μου λες χαζομάρες. Τα θέματα τα οποία προκύπτουν και αντιλαμβάνομαι εγώ δεν έχουν σχέση με κιλά. Να σου έλεγα πονάει η μέση μου να το καταλάβω ότι έχει να κάνει με το παραπάνω βάρος. Γενικά σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:58Προφανως.Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις.Και σκεψου οτι τα λεφτα που δινεις για βιταμινες κατα πασα πιθανοτητα πανε σε καποιο νεοδημοκρατη φαρμακοποιο.
- Fata_Morgana
Μα αμέσως να χτυπήσει το 4άρι μπροστά στην ηλικία. Λες και σήμαινει κάτιΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:54Βασικά, εσύ τους πληγώνεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:38
Μ αρεσει που της απαντας και ημισοβαρα.Σωστα δεν τρωει,σωστα δεν κοιμαται,τελευταια φορα που γυμναστηκε ηταν στο δημοτικο οταν παιζαν μηλα.Μπηκε και το 4 μπροστα στην ηλικια σχολασε ο γαμος![]()
![]()
Υπαρχουν περιπου 100000 πραγματα που μπορει να εχουν σχεση με το επιπλεον βαρος,δεν επηρεαζεται μονο το μυοσκελετικο.Και στη βιταμινη d γι αυτο το λογο σε βρισκουν μονιμα με ελλειψηFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:02Με έσφαξε ο φαρμακοποιός χωρίς πλάκα. Κατά τ άλλα δε θέλω να μου λες χαζομάρες. Τα θέματα τα οποία προκύπτουν και αντιλαμβάνομαι εγώ δεν έχουν σχέση με κιλά. Να σου έλεγα πονάει η μέση μου να το καταλάβω ότι έχει να κάνει με το παραπάνω βάρος. Γενικά σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:58Προφανως.Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις.Και σκεψου οτι τα λεφτα που δινεις για βιταμινες κατα πασα πιθανοτητα πανε σε καποιο νεοδημοκρατη φαρμακοποιο.
Δεν σημαινει κατι μονο αν εισαι ο Κριστιανο ΡοναλντοFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:03Μα αμέσως να χτυπήσει το 4άρι μπροστά στην ηλικία. Λες και σήμαινει κάτιΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:54Βασικά, εσύ τους πληγώνεις.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:44
Αυτό με το 4 μπροστά στην ηλικία δεν έπρεπε να το αναφέρεις. Με πληγώνεις.![]()
![]()
Τι λες βρε κιοφτε κι εσυ; Που κολλαει η ελλειψη στην d με το επιπλεον λιπος; Ισα-ισα, το λιπος βοηθαει στην συνθεση της.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:07Υπαρχουν περιπου 100000 πραγματα που μπορει να εχουν σχεση με το επιπλεον βαρος,δεν επηρεαζεται μονο το μυοσκελετικο.Και στη βιταμινη d γι αυτο το λογο σε βρισκουν μονιμα με ελλειψηFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:02Με έσφαξε ο φαρμακοποιός χωρίς πλάκα. Κατά τ άλλα δε θέλω να μου λες χαζομάρες. Τα θέματα τα οποία προκύπτουν και αντιλαμβάνομαι εγώ δεν έχουν σχέση με κιλά. Να σου έλεγα πονάει η μέση μου να το καταλάβω ότι έχει να κάνει με το παραπάνω βάρος. Γενικά σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:58
Προφανως.Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις.Και σκεψου οτι τα λεφτα που δινεις για βιταμινες κατα πασα πιθανοτητα πανε σε καποιο νεοδημοκρατη φαρμακοποιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν δεν την βλεπει ο ηλιος ουτε για δειγμα, αν τρωει μακαρονια με κετσαπ συνεχως, αν δεν κοιμαται, αν αγχωνεται στην δουλεια, με μονο κουσουρι την ελλειψη d καλα ειναι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μλκ μη με κουραζεις κατσε και γκουγκλαρεBazoomba έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:10Τι λες βρε κιοφτε κι εσυ; Που κολλαει η ελλειψη στην d με το επιπλεον λιπος; Ισα-ισα, το λιπος βοηθαει στην συνθεση της.GoBack έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:07Υπαρχουν περιπου 100000 πραγματα που μπορει να εχουν σχεση με το επιπλεον βαρος,δεν επηρεαζεται μονο το μυοσκελετικο.Και στη βιταμινη d γι αυτο το λογο σε βρισκουν μονιμα με ελλειψηFata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:02
Με έσφαξε ο φαρμακοποιός χωρίς πλάκα. Κατά τ άλλα δε θέλω να μου λες χαζομάρες. Τα θέματα τα οποία προκύπτουν και αντιλαμβάνομαι εγώ δεν έχουν σχέση με κιλά. Να σου έλεγα πονάει η μέση μου να το καταλάβω ότι έχει να κάνει με το παραπάνω βάρος. Γενικά σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα.