Νομίζω δεν υπήρξε επαφή, ούτε ασκήθηκε σωματική βία. Τέσπα, οψόμεθα.George_V έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:53Eκτος αν τον πανε για αποπειρα βιασμου.Ναύτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:49Εφόσον τα θύματα δεν ήσαν ανήλικα, ο ΠΚ προβλέπει ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μήνες ή χρηματική ποινή. Με αναστολή εννοείται.micmic έγραψε: 27 Ιαν 2025, 11:40 (...)Αυτό που θέλω εγώ να μάθω είναι τί ακριβώς ποινή θα έχει. Επειδή το βλέπω πάρα πολύ πιθανό από αύριο να είναι ελεύθερος πάλι.
Α, θα του πουν, με αυστηρό ύφος, να μην το ξανακάνει, φτου-κακά.
Νομιζω υπηρξαν 1-2 περιπτωσεις που προχωρησε λιγο παραπανω αν δεν κανω λαθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 14:052 κατσικες το μηνα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κλαίω ρε Τζίτζι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Ιαν 2025, 12:49Η χρηστρια Πασιφάη θα διαφωνήσει.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:29 Αυτό που στο Περιστέρι είναι θέμα ειδήσεων και γεννά αποτροπιασμό, είναι απλή καθημερινότητα με την οποία ζουν όλες οι γυναίκες στην Πάτρα.
Βέβαια παίζει να έχει βγάλει η ίδια το πουλί στο δρόμο.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
4 χρονια φυλακιση χωρις ανασταλτικο η ποινη.
Κατευθειαν φυλακη παει.
Για να αποφυλακιστει με ορους πρεπει να μεινει μινιμουμ 19 μηνες φυλακη σε πραγματικη εκτιση και να εχει 9.5 μηνες πλασματικο χρονο σε μεροκαματα εντος φυλακης βασει του νεου ΠΚ (με τον παλιο θα εμενε 9.5 μηνες φυλακη πραγματικη εκτιση)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas