!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Νετο Γκουερινο
Re: Κυριακή 12.00 η ωρα ΟΛΟΙ ατο Συνταγμα για τις κρατικες δολοφoνιες των Τεμπων
Στην Σερβία όχι στην Κολομβία
Εδώ χειροφιλουν Καραμανλήδες,εδώ βγάζουν γλώσσα οι γεωργιαδηδες και δεν παραιτείται κάποιος.
- Otto Weininger
Μα ζούγκλα είναι. Αυτοί που ψηφισες λέω, για να μην ξεχνιέσαι.Ναύτης έγραψε: 28 Ιαν 2025, 15:57Τα ίδια λέει κι ο Πορτοσάλτε. Κάποια στιγμή η κοινωνία θα σας ξεράσει, να το ξέρεις.
Και σας ξερασε η κοινωνία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το:"Διασφαλίζουμε την ασφάλεια τον επιβατών του σιδηροδρόμου", και λίγες μέρες μετά να γίνεται το κακό,
πάντως ακόμα μου κάθεται βαρύ.
Και να την απομακρύνει την κουράδα ο Κούλης για λίγο και μετά να επανεκλέγεται, γαμώ τας Σέρρας μέσα γαμώ, πάλι επίσης δε χωνεύεται με την καμία...
Και να την απομακρύνει την κουράδα ο Κούλης για λίγο και μετά να επανεκλέγεται, γαμώ τας Σέρρας μέσα γαμώ, πάλι επίσης δε χωνεύεται με την καμία...
- Otto Weininger
Φυσικά και δεν χωνεύονται. Το πρώτο ειδικά.exiledd έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:36 Το:"Διασφαλίζουμε την ασφάλεια τον επιβατών του σιδηροδρόμου", και λίγες μέρες μετά να γίνεται το κακό,
Το δεύτερο, συζητήσιμο. Θα έπρεπε να γίνει για τους τύπους.
Κάποιοι δεν κρατάνε τους τύπους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μετά την αποδοχή για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, που προγραμματίζεται για το πρώτο 15μερο του Φεβρουαρίου, το γκουβέρνο φαίνεται έτοιμο να αποδεχθεί και τη σύσταση προανακριτικής, την οποία πριν δυο χρόνια είχε απορρίψει πριν καν συζητηθεί η πρόταση.
Αυτό, ξαναλέω, για όσους αναρωτήθηκαν αν τα συλλαλητήρια και οι μαζικές διαδηλώσεις έχουν κάποια χρησιμότητα ή όχι.
Τέμπη: Η κυβέρνηση στη δίνη μίας ατέλειωτης κρίσης – Σκέφτεται να αποδεχθεί ακόμα και προανακριτική
Τρόπο για να απεγκλωβιστεί από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η κυβέρνηση εξαιτίας της υπόθεσης των Τεμπών αναζητά το Μέγαρο Μαξίμου. Τα συλλαλητήρια που έγιναν σε όλη την Ελλάδα αλλά και η πολιτική πίεση των κομμάτων έχουν κάνει τα κυβερνητικά στελέχη να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να αποδεχθούν το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής Επιτροπής στην περίπτωση που προκύψουν στοιχεία.
Με λίγα λόγια εάν η έρευνα της δικαιοσύνης εντοπίσει ενδείξεις για ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται διατεθειμένο να αποδεχθεί το αίτημα των κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) που θα ζητήσουν την σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διευκολύνει με κάθε τρόπο την διαδικασία.
Αυτό, ξαναλέω, για όσους αναρωτήθηκαν αν τα συλλαλητήρια και οι μαζικές διαδηλώσεις έχουν κάποια χρησιμότητα ή όχι.
-
ερνεστο καρανίξ
το 74 συμφωνηθηκαν ολαπατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:16Το τι θα βγει στην επόμενη φάση της ιστορίας εξαρτάται από το γεγονός που θα κλείσει την προηγούμενη.ερνεστο καρανίξ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:34αυτη ακριβως η νοοτροπια μας εφερε σαυτα τα χαλια οι αστουληδες να τρωνε φαπες να τους ξεφτιλιζουν οτι εχουν και δεν εχουν 51 ολοκληρα χρονια τωρα οι φασιστεροι, αλλα και σκοπιανοι τουρκαλβανοι τουρκοι μουσουλμανοι λαθρο γωργιανοι ρομα μπαλκανιοι και λοιπα αποβρασματα επειδη αυτοι δεν κατεβαινουν στο δρομο δεν μαχονται δεν πολεμανε δεν αγωνιζονται για τα δικαια τους οπως αγωνιζονται οι φασιστεροι για τα αδικα τους!πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 21:58
Αυτό να μην το περιμένεις.Έτσι θα πάει η κατάσταση μέχρι ένα πόλεμο ή μια μεγάλη κρίση.Δεν μπορείς να πείσεις δεξιούς να κατέβουν για εσωτερικά θέματα,μόνο για εθνικά.Επί Τσίπρα δεν πήγε κανείς σε διαδήλωση για Μάτι,Μάντρα κλπ ,πήγαν όμως για τη Μακεδονία και ήσαν τόσο πολλοί που ανάγκασαν την κυβέρνηση την άλλη μέρα να βγάλει πρόωρα στη σκηνή το θέατρο Νοβάρτις για να αλλάξει το θέμα.Φυσικά ούτε αυτές οι συγκεντρώσεις πέτυχαν κάτι.Αλλά αυτή είναι η νοοτροπία.
Όταν λες από κάτω εννοείς ποιός βγαίνει και φωνάζει στους δρόμους.Όμως οι "αστούληδες" ενδιαφέρονται ποιός είναι κυβέρνηση για να κάνουν τις δουλειές τους.
και μετα τον πολεμο και την καταστροφη μην περιμενεις να αλλαξει κατι να δημιουργηθει ενα εθνικο καθεστως
παλι το ιδιο σοβιετικο διεθνιστικο εαμοβουλγαρικο καθεστως του 74 θα βγει μεταλλαγμενο ταχα μου σε κατι διαφορετικο....
Αυτό το γεγονός δεν ξέρουμε ακόμη τι θα είναι.Η μεταπολίτευση άνοιξε με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο την οποία η ίδια η κυβέρνηση Καραμανλή την απέδωσε στους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ.Όταν έγινε ο Αττίλας 2 η μόνη αντίδραση της τότε κυβέρνησης ήταν να αποχωρήσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ ,δηλαδή απέδωσε έμμεσα την ευθύνη στο ΝΑΤΟ και δεν έκανε τίποτε εναντίον της Τουρκίας.Αυτό καθόρισε όλη την ιδεολογία και νοοτροπία της μεταπολίτευσης και έδωσε αέρα στα πανιά σε όλους τους αυθεντικούς εκφραστές του αντιαμερικανισμού που βέβαια είναι η αριστερά,δεν είναι κάτι άλλο.Το ΝΑΤΟ έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος για την εγκατάλειψη της Κύπρου από τον Καραμανλή.Πιθανόν να είχε δίκιο και να ήταν ανέτοιμος ο στρατός να πολεμήσει,αυτό είναι άλλο θέμα,το γεγονός είναι ότι για να δικαιολογήσει τη στάση του δικαίωσε τους αγώνες της αριστεράς.Εκ του ασφαλούς όμως.Μπορεί εμείς να είδαμε ξαφνικά τα κομμουνιστικά συστήματα να καταρρέουν το 1990 αλλά στους πολιτικούς κύκλους ήξεραν ότι έχουν μπει σε διαδικασία παρακμής πολύ πριν.Σύμφωνα με τον Κίσσινγκερ από το 1968 και τη σοβιετική εισβολή στην Τσεχοσλοβακία είχαν παύσει να φοβούνται ότι τα ανατολικά καθεστώτα μπορούν να είναι πρότυπο για τους δυτικοευρωπαικούς λαούς και βέβαια η ελληνική οικονομία από το 1950 ως το 1974 έζησε την οικονομική της απογείωση.Άρα το σχέδιο Καραμανλή ήταν αποφεύγουμε τον πόλεμο με την Τουρκία,μπαίνουμε στην ΕΟΚ και παραδίδουμε την εξουσία στον Παπανδρέου.Τι θα έκανε αυτός;αυτό που έκανε πραγματικά.
![]()
Εσύ μπορείς να έχεις την αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από την αριστερά,αυτός όμως που μένει στην Εκάλη δεν έχει καθόλου την ίδια αίσθηση.Αυτόν τον ενδιαφέρει ότι διατηρεί την περιουσία του.Όπως είχε πει ο βετεράνοςπια Βαρβιτσιώτης ας μείνουμε στην ΕΟΚ και ας είναι 50 χρόνια το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και εμείς αντιπολίτευση.
Σταδιακά τη γραμμή αυτή την κατάλαβαν πολλοί και στη "βάση".Προσωπικά εγώ την κατάλαβα νέος τη δεκαετία του 80 όταν είδα τις υποτονικές αντιδράσεις στην τρομοκρατία της 17Ν που βέβαια ήταν μια κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση αλλά αυτό δεν το έλεγε κανείς.Για τον λόγο αυτό κοίταξα τη ζωή μου και απέφυγα οργανώσεις,ΟΝΝΕΔ και τα παρόμοια αφού είχα καταλάβει το όλο ντηλ της μεταπολίτευσης.Το κλίμα είναι βρίζουμε τους Αμερικάνους αλλά μένουμε στο ΝΑΤΟ γιατί δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι άλλο και το ακολούθησαν και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.Αυτό δημιούργησε το υβρίδιο που λέγεται ελληνική μεταπολιτευση που είναι μια χώρα ιδεολογικά και ψυχολογικά αντιδυτική και αντιδεξιά αλλά στην πράξη μέσα στο μαντρί.Όσο υπάρχει αυτό το κλίμα οι δρόμοι θα ανήκουν στην αριστερά αλλά οι βίλλες στην Εκάλη στους ιδιοκτήτες τους.
Δεν μπορείς μόνος σου να το αλλάξεις αυτό και η ακροδεξιά πάντα θα δέχεται τη συνδυασμένη επίθεση των άλλων.
Τώρα το τι θα γίνει στην επόμενη φάση θα εξαρτηθεί από το κομβικό γεγονός που θα σημάνει την αλλαγή φάσης.Θα είναι ένας πόλεμος με την Τουρκία;Θα φύγουν μόνοι τους οι Αμερικάνοι από τη Μεσόγειο;θα διαλυθεί η ΕΕ ή θα γίνει ομοσπονδία;δεν το ξέρουμε ακόμη.Πάντως ο Μόσκοβος που περιμένουν οι "με τον άνθρωπο" πλέον δεν είναι στα σύνορά μας και ακόμη μάχεται στο ...Κούρσκ.![]()
ο καραμαλης πηρε συγκεκριμενες εντολες απ ταφεντικα του να ιδρυσει ενα αριστερο φιλελεφτ ανθελληνικο διεθνιστικο καθεστως οπου θα χτυπιεται καθε τι εθνικο και ελληνικο, με απωτερο σκοπο την οριστικη εξοντωση του ελληνικου λαου μεσω πολιτισμικης και βιολογικης γενοκτονιας. και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφησουν ταφεντικα του να βοηθησει την κυπρο ακομα και αν το ηθελε.
συμφωνηθηκε με τους νεο-εαμοβουλγαρους να τους δωθει η απολυτη εξουσια η απολυτη ιδεολογικη ηγεμονια τα γραμματα οι τεχνεις τα σχολεια τα παν/μια ολα τα μεσα μαζικης αποβλακωσης οι κλανιτεχνες (σιχαμενοι λακιλαζοπουλοι, λιαγκες,μικρουτσικοι, ραδιο ξεφτιλα, ζακλανικος σταλινοφρενεια και λοιπα αριστερισικα σιχαματα)τα παντα ολα!
να μας επιβαλλουν τους κωμικους"νεκρους" του πολυτεχνειου τους , την ταχα μου εθνικη αντισταση που εκανε το εαμ, το ηθικο πλεονεκτημα της φασιστερας να καιει ζωντανες εγκυες γυναικες στη μαρφιν ατιμωρητα να σκοτωνει οποιον γουσταρει και να κανει οτι θελει!
το προβλημα μου ειναι οτι δεν υπαρχει εθνικος αστικος φιλελευθερος κοσμος να τσακισει τον κοκκινο φασισμο ναντιδρασει στην κοκκινη πανουκλα και τον καρκινο του αριστερισμου και πολιτισμικου μαρξισμου.
δεν αντιδρουν οι ξεφτιλισμενοι χριστιανοδεξιουληδες αστουληδες δεξιουληδες μεσαιοχωρουληδες αυτα τα γελοια ανθρωπακιαα που γραφουν εδω μεσα και δειχνουν τη γλοιωση σταση τους και τη δουλοπρεπη συμπεριφορα τους εναντι των φασιστερων
μονο ο τζημερος τολμησε να ορθωσει αναστημα στην κοκκινη πανουκλα και να θεσει θεμα να τεθουν εκτος νομου οι σχιοφρενεις του περισου!
ακομα και τα τουβλα οι γερμανοι και οι πανιβλακες σουηδοι αντιδρουν και εμεις τιποτα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 1548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 13 Απαντήσεις