Και η δική μας οργή μαζί με τη δική του… Και η οργή χιλιάδων λαού που ζήτησε δικαίωση και απόδοση ευθυνών….https://atexnos.com/apistefti-katangeli ... sta-tempi/Κόπηκε τιμολόγιο 200.000€ σε μια εταιρεία που χρωστούσε στο δημόσιο εκατομμύρια € και σε 3 ώρες, για να μην τα πάρει το δημόσιο άλλαξαν ΑΦΜ και πέρασε ..στο γιο του! Σε τρεις ώρες κοπήκαν τιμολόγια και 600.000 για την περίφραξη στο Κουλούρι 800.000.
Και εγώ έχασα 3 παιδιά για να μη δώσουν 80.000€ για τηλεδιοίκηση!
Και περιμένουν αυτοί να ησυχάσω, να μην οργίζομαι; Σε πέντε ημέρες κόψανε 800.000 τιμολόγια και δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση για να μην είμαι εγώ τώρα εδώ….
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτη καταγγελία Ν. Πλακιά για το μπάζωμα στα Τέμπη
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Re: Απίστευτη καταγγελία Ν. Πλακιά για το μπάζωμα στα Τέμπη
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Frappezitis έγραψε: 28 Ιαν 2025, 19:23 Απίστευτη καταγγελία Ν. Πλακιά για το μπάζωμα στα Τέμπη
https://atexnos.com/apistefti-katangeli ... sta-tempi/Κόπηκε τιμολόγιο 200.000€ σε μια εταιρεία που χρωστούσε στο δημόσιο εκατομμύρια € και σε 3 ώρες, για να μην τα πάρει το δημόσιο άλλαξαν ΑΦΜ και πέρασε ..στο γιο του! Σε τρεις ώρες κοπήκαν τιμολόγια και 600.000 για την περίφραξη στο Κουλούρι 800.000.
Και εγώ έχασα 3 παιδιά για να μη δώσουν 80.000€ για τηλεδιοίκηση!
Και περιμένουν αυτοί να ησυχάσω, να μην οργίζομαι; Σε πέντε ημέρες κόψανε 800.000 τιμολόγια και δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση για να μην είμαι εγώ τώρα εδώ….
Spoiler
Και η δική μας οργή μαζί με τη δική του… Και η οργή χιλιάδων λαού που ζήτησε δικαίωση και απόδοση ευθυνών….
Και κάποια ...όντα να κοροϊδεύουν και να πανηγυρίζουν πάνω στους τάφους των παιδιών του γιατί δεν κατέβαινε ο κόσμος στην πορεία να διαμαρτυρηθεί για την αδικία στις ψυχές τους και να ζητήσει δικαίωση...
χλευάζοντας μέχρι και το "δεν έχω οξυγόνο" των ετοιμοθάνατων...
Και η δική μου οργή μαζί με τη δική του...
ξεχωριστό κομμάτι της όμως γι αυτούς που σκυλεύουν νεκρούς για το γούστο τους και μόνο! Και όχι για πρώτη φορά!
- Golden Age
Ο Βούσιτσ είναι σοβαρός και δημοκρατικός ηγέτης. Καμμία σχέση με Κούλη, ΝΔ και Μεταπολίτευση.
- Frappezitis
- Frappezitis
Μαργαριτάρι" σκέτο είναι αυτός ο..."εκσυγχρονιστής" ακροκεντρώος (δηλαδή ακροδεξιός νεοφιλελές) Φλωρίδης που βρήκε "λιμάνι" στην καπιταληστικη συμμορία της Ν.Δ.. Όποιες ερωτήσεις για τα Τέμπη δεν τον συμφέρουν, η απάντηση του είναι "αυτό το ξέρει μόνο ο ανακριτής, ο οποίος εκ του ρόλου του δεν μπορεί να μιλήσει". Αυτό όμως που...απογειώνει την ξεφτίλα του φασιστοΦλωρίδη είναι η απάντηση στο γιατί αφαιρέθηκε το χώμα από το σημείο της έκρηξης. Η απάντηση του ήταν..."δεν αφαιρέθηκε, απλώς μεταφέρθηκε λίγο παραπέρα"! Δηλαδή...αφαιρέθηκε από το σημείο, αφού αλλιώς δεν γίνεται να μεταφερθεί!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Επίσης αυτός ο επιχειρηματίας που άλλαξε αφμ και πήρε και λεφτά, κάνει και άλλες δουλειές στην περιοχή.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θερμα συγχαρητηρια για το τοπικ
Πες μας τα ονοματα των δυο εταιρειων.Αυτης που χρωστουσε και της νεας που συσταθηκε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 76 Απαντήσεις