!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Scouser έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:43
''Εμείς'' που έτσι μας βολεύει είμαστε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη χώρα, εκτός από τους Εγκλωβισμένους και φυσικά αυτούς που είναι στο extended payroll των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων.
Ε αφου ειστε οι παντες να το θυμαστε και στις εκλογες ,,, επιλογές υπάρχουν πολλές .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 20:18
:smt005: :smt005: :smt005:
5 άτομα/m^2
Τελευταια φορα που ειχα δει 5 ατομα /m^2 ηταν στο τσιρκο Μεντρανο που ειχαν ανεβει ο ενας πανω στον αλλον

Βρισκει ο καθε γκατζετακιας μια εφαρμογη ,περηφανος που την χειριζεται και καλα αλλα δεν εχει καν το μυαλο να καταλαβει οτι βαζει πυκνοτητες για τον πεοντα
Που να τα μαθει αυτα;Πιαζοντας με το πισι του;
Μονο στο πεζοδρομιο
Παντελως αχρηστη γενια
Στο πεζοδρόμιο δεν μαθαίνεις μαθηματικά, στο σχολείο τα μαθαίνεις. Αυτό το νήμα αποδεικνύει πόσο αναγκαίο ήταν να το τελειώσεις.

2 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο το θεωρεί και υπερβολικό ο μαθηματικά αναλφάβητος. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έχουν ονομαστική χωρητικότητα 3-3,5 ατόμων ανά m². Στην πράξη βέβαια μπαίνει πολλαπλάσιος κόσμος, αλλά σε μια διαδήλωση δεν περιμένεις να είναι και πακτωμένοι σαν σαρδέλες. Αυτό το πακτωμένοι σαν σαρδέλες είναι περίπου 6 άτομα ανά m².

2 άτομα ανά τετραγωνικό είναι μια πολύ αραιή συγκέντρωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

5 γραφει ρε . δλδ θα κανουμε τον δικηγορο του γιαννοπουλου με την παρτη σου ?
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:47
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:39

επειδή έτσι σας βολεύει.
κάνε αυτό για να σταματήσω να κάνω τα υπόλοιπα.
''Εμείς'' που έτσι μας βολεύει είμαστε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη χώρα, εκτός από τους Εγκλωβισμένους και φυσικά αυτούς που είναι στο extended payroll των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων. Η γαμημένη κοινή λογική λέει πως ένας πολιτικός που στη βάρδια του σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, ενώ μάλιστα ο ίδιος μερικές εβδομάδες πριν κόμπαζε για το πόσο ασφαλή είναι τα μέσα για τα οποία είναι υπεύθυνος, θα έπρεπε να είναι τελειωμένος πολιτικά δευτερόλεπτα μετά το φριχτό γεγονός. Αυτό εντελώς ξέχωρα από όλα τα άλλα, απλά για να δείξει η κυβέρνηση ότι σέβεται έστω στοιχειωδώς τα προσχήματα. Αλλά δεν κάνει ούτε αυτό, γιατί θέλει τις ψήφους που φέρνει από τελειωμένα σκουπίδια στη Βόρεια Ελλάδα ο συγκεκριμένος και το δίκτυό του, και φυσικά επειδή το πουστόσογό του είναι το δεύτερο ισχυρότερο στο κόμμα των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων που με τόση μανία υπερασπίζεσαι.
Καλά ξάπλωσε και θα σου περάσει.
Αρκετά με τις τρελες του καθενός.
Τρελοί όλοι οι Έλληνες, λογικός ο Ότο, τα πληρωμένα σκουπίδια των ΜΜΠ και οι εγκληματίες στο τιμόνι της χώρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
kokkinostimvros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kokkinostimvros »

Μαδουραίος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:49 Ακομα σκουζουν οι πορνες του Μητσοτακη?
Βαράνε υπερωρίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:56 5 γραφει ρε . δλδ θα κανουμε τον δικηγορο του γιαννοπουλου με την παρτη σου ?
Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις;

Είσαι ηλίθιος:
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:26 Για να μην νομιζεις ομως οτι σε αποφευγω και με εναν πλουσιο υπολογιοσμο δηλαδη το τρελο 2 ατομα ανα τετραγωγικο μετρο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:01
Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:56 5 γραφει ρε . δλδ θα κανουμε τον δικηγορο του γιαννοπουλου με την παρτη σου ?

Είσαι ηλίθιος:
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:26 Για να μην νομιζεις ομως οτι σε αποφευγω και με εναν πλουσιο υπολογιοσμο δηλαδη το τρελο 2 ατομα ανα τετραγωγικο μετρο
Ναι ολοι ηλιθιοι ειμαστε εκτος απο σενα . τεσπα ειδα το quote και νομισα εκει αναφεροσουν .

Φανατιζεστε πιο πολυ κ απ την naida στο δημοψηφισμα που τους ανεβοκατεβαζε ναι ναι κους . πηγε το εριξε οχι και της το εβαλε απο πισω το οχι ο μικρος του τζεπετο .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:57
Μπίστης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:55
SeaHawk έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:51 Αριστο μετρησα σε ενα κομματι 1300 ανθρωπους(κοκκινο)
Βρες χόμπυ βρε παπάρα
Μπίστη αρχιψέκα, εσύ τι λες ότι έφταιγε για το ίντερνετ;
Ψηφισες ;

[img]https://i.postimg.cc/qBYpsxvg/2025 ... .jpg[/img]

Σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι σύνηθες να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν αντέχει το δίκτυο τόσα σήματα σε ένα σημείο.

Αλλά αφού σύμφωνα με εσάς ήταν καμμιά 30 χιλιάδες απλωμένες σε όλο το κέντρο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί είναι πολύ μικρότερη πυκνότητα από τις δυνατότητες του δικτύου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:57
Τρελοί όλοι οι Έλληνες, λογικός ο Ότο, τα πληρωμένα σκουπίδια των ΜΜΠ και οι εγκληματίες στο τιμόνι της χώρας.
Ολοι οι ελληνες . λογικα ειναι η τελευταια 4ετια του μητσοτακη σαν Π/Θ . και αυτον που θα στηριξετε ολα εσεις τα εκατομυρια των αγανακτιστας θα βγει με σταλινικο ποσοστο .

Αυτο μπαινει σελιδοδεικτη . να ειμαστε καλα και το φορα ανοικτο . στις επομενες εκλογες στα εξιτ . πολλ θα ειναι το πρωτο μήνυμα που θα σκαψω . να εισαι εδω μη χαθεις .
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:03

Είσαι ηλίθιος:
Ναι ολοι ηλιθιοι ειμαστε εκτος απο σενα . τεσπα ειδα το quote και νομισα εκει αναφεροσουν .
Γι' αυτό είσαι ηλίθιος. Επειδή έχεις πρόβλημα μαζί μου και είσαι έτοιμος για ad hominem χωρίς καν να διαβάσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.

Βλέπεις, δεν χρειάζεται να έχεις χαμηλό δείκτη γενικής νοημοσύνης για να συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος, αρκεί να αφήνεις πάντα τον συναισθηματικό σου κόσμο να αποφασίζει για σένα.

Ευτυχώς, αυτό είναι ένα είδος ηλιθιότητας που διορθώνεται, αν έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις παρορμήσεις σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:09
Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:03

Είσαι ηλίθιος:

Γι' αυτό είσαι ηλίθιος. Επειδή έχεις πρόβλημα μαζί μου και είσαι έτοιμος για ad hominem χωρίς καν να διαβάσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.

Βλέπεις, δεν χρειάζεται να έχεις χαμηλό δείκτη γενικής νοημοσύνης για να συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος, αρκεί να αφήνεις πάντα τον συναισθηματικό σου κόσμο να αποφασίζει για σένα.

Ευτυχώς, αυτό είναι ένα είδος ηλιθιότητας που διορθώνεται, αν έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις παρορμήσεις σου.
Εχω αντιμετωπισει αρκετα στη ζωη μου . επειδη το συνεχιζεις ομως ενω κατηγορεις εμενα για ad hominem , θα σου πω ηρεμα να βαλεις τους μπλε φακους σου και να διαβασεις το επομενο μνμ που εγραψα .
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Καταπέλτης Κανακης για τη ξεπουλημένη και χωρίς ελευθερία του λόγου ψευτοδημοκρατια του Κουλη :011:

Εικόνα
https://www.metrosport.gr/antonis-kanak ... ki-1120265
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:47
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:39

επειδή έτσι σας βολεύει.
κάνε αυτό για να σταματήσω να κάνω τα υπόλοιπα.
''Εμείς'' που έτσι μας βολεύει είμαστε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη χώρα, εκτός από τους Εγκλωβισμένους και φυσικά αυτούς που είναι στο extended payroll των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων. Η γαμημένη κοινή λογική λέει πως ένας πολιτικός που στη βάρδια του σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, ενώ μάλιστα ο ίδιος μερικές εβδομάδες πριν κόμπαζε για το πόσο ασφαλή είναι τα μέσα για τα οποία είναι υπεύθυνος, θα έπρεπε να είναι τελειωμένος πολιτικά δευτερόλεπτα μετά το φριχτό γεγονός. Αυτό εντελώς ξέχωρα από όλα τα άλλα, απλά για να δείξει η κυβέρνηση ότι σέβεται έστω στοιχειωδώς τα προσχήματα. Αλλά δεν κάνει ούτε αυτό, γιατί θέλει τις ψήφους που φέρνει από τελειωμένα σκουπίδια στη Βόρεια Ελλάδα ο συγκεκριμένος και το δίκτυό του, και φυσικά επειδή το πουστόσογό του είναι το δεύτερο ισχυρότερο στο κόμμα των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων που με τόση μανία υπερασπίζεσαι.
Καλά ξάπλωσε και θα σου περάσει.
Αρκετά με τις τρελες του καθενός.
''Τρέλες'' είναι φυσικά γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε να περιλάβει τον Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο. Αν είχε πράξει το αυτονόητο και δεν τον είχε περιλάβει, θα εξυμνούσες εδώ μέσα τον μεγάλο αρχηγό για την αποφασιστικότητα με την οποία έστειλε τον άεργο εγκληματία σπίτι του. Τελικά η διαφορά σας από τους κνίτες που θεωρούσαν πως ότι έκανε η Σοβιετική Ένωση ήταν ''καλώς καμωμένο'' ποια είναι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Νon4me έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:05
hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:57
Ολοι οι ελληνες . λογικα ειναι η τελευταια 4ετια του μητσοτακη σαν Π/Θ . και αυτον που θα στηριξετε ολα εσεις τα εκατομυρια των αγανακτιστας θα βγει με σταλινικο ποσοστο .

Αυτο μπαινει σελιδοδεικτη . να ειμαστε καλα και το φορα ανοικτο . στις επομενες εκλογες στα εξιτ . πολλ θα ειναι το πρωτο μήνυμα που θα σκαψω . να εισαι εδω μη χαθεις .
Σε αντίθεση με εσάς, ο υπόλοιπος λαός δεν βλέπει το κάθε ζήτημα υπό πολιτικό πρίσμα. Δεν ήταν πολιτική η συγκέντρωση, δεν έχουν όσοι κατέβηκαν κοινές πολιτικές πεποιθήσεις.

Επίσης, μιας και ταιριάζει με το προηγούμενο ποστ, αν έχεις αποφασίσει να ανήκεις σε ένα κόμμα, είσαι εξίσου ηλίθιος. Καλό είναι να διαβάσεις την αποχαιρετιστήρια επιστολή του Ουάσινγκτον σχετικά με αυτό το θέμα. Ο Ουάσινγκτον θεωρούσε τα κόμματα εχθρό του κράτους.

https://www.senate.gov/artandhistory/hi ... ddress.pdf
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Scouser έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:16 Τελικά η διαφορά σας από τους κνίτες που θεωρούσαν πως ότι έκανε η Σοβιετική Ένωση ήταν ''καλώς καμωμένο'' ποια είναι;
Καμμιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”