!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: Ξεφτιλισμενα ανδριλικια - 17 άνδρες σε stand up παράσταση, καμία γυναίκα!
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Υγ
Αγνώστων ή άγνωστων λέμε, δικέ μου;
- hellegennes
Στην δημοτική ο τόνος δεν κατεβαίνει, αλλά η δημοτική ανέχεται τους λόγιους τύπους, οπότε δεν είναι λάθος το πρώτο.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:34Υγ
Αγνώστων ή άγνωστων λέμε, δικέ μου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:41Στην δημοτική ο τόνος δεν κατεβαίνει, αλλά η δημοτική ανέχεται τους λόγιους τύπους, οπότε δεν είναι λάθος το πρώτο.
-
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 26 Ιαν 2025, 03:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πατησα να δω παρασταση της Ηρας Κατσουδας στο youtube. Τραγωδια. Ντραπηκα για λογαριασμο της.
-
Δημοκράτης
Από ότι διαβάζω και έχω κλαίει στο γέλιο είναι ότι έχασαν την δουλειά τους 50 άτομα και πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα για πάνω από 5000 εισιτήρια ππυ είχαν πουληθεί
Όλα αυτά γιατί κάτι αταλαντες καργες κλάπηκαν στα μίντια
Και γαμω τα αυτοτρομπονιασματα των αριστερών
Όλα αυτά γιατί κάτι αταλαντες καργες κλάπηκαν στα μίντια
Και γαμω τα αυτοτρομπονιασματα των αριστερών
-
Δημοκράτης
Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου ρε φίλε;BILLO έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:47 Πατησα να δω παρασταση της Ηρας Κατσουδας στο youtube. Τραγωδια. Ντραπηκα για λογαριασμο της.
Γιατι και η Ηρα Κατσουδα εχει δικαιωμα να παρουσιασει το εργο της. Τραγωδια ωστοσο.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:48Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου ρε φίλε;BILLO έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:47 Πατησα να δω παρασταση της Ηρας Κατσουδας στο youtube. Τραγωδια. Ντραπηκα για λογαριασμο της.
-
Δημοκράτης
Με έχει πετάξει ε 3 κλιπ το ινσταγκραμ. Η τυπικά έχει κάνει καριέρα το κλαψωμουνιασμα . Απορώ ποιος πληρώνει εισιτήριο για να ακούσει μια τυπισα να κλαίγεται για την πατριαρχιαBILLO έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:51Γιατι και η Ηρα Κατσουδα εχει δικαιωμα να παρουσιασει το εργο της. Τραγωδια ωστοσο.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:48Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου ρε φίλε;BILLO έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:47 Πατησα να δω παρασταση της Ηρας Κατσουδας στο youtube. Τραγωδια. Ντραπηκα για λογαριασμο της.
Θελει ιδιαιτερη ιδιοσυγκρασια για να κανεις επιτυχημενο stund up. Κυριως πρεπει να εισαι ιδιαιτερα σιγουρος για τον εαυτο σου. Να παιζεις τον κοσμο μπαλιτσα οπως εσυ γουσταρεις. Σαν τον Τζιμακο. Αυτα ειναι γατια που πηγαν και επελεξαν οτι χειροτερο μπορει καποιος να επιλεξει για να ξεκινησει καριερα στην κωμωδια. Θλιβερες περιπτωσεις.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:53Με έχει πετάξει ε 3 κλιπ το ινσταγκραμ. Η τυπικά έχει κάνει καριέρα το κλαψωμουνιασμα . Απορώ ποιος πληρώνει εισιτήριο για να ακούσει μια τυπισα να κλαίγεται για την πατριαρχιαBILLO έγραψε: 26 Ιαν 2025, 02:51Γιατι και η Ηρα Κατσουδα εχει δικαιωμα να παρουσιασει το εργο της. Τραγωδια ωστοσο.
-
Δημοκράτης
Αυτή τη στιγμή οι μονοι standup κωδικοί ου έχω δει να έχουν κάποιο ταλέντο είναι ο Μαθιουδακης, ο Αντζαρακης και λίγο ο Φισφης Όσους αλλού ςμε έχουν κουβαλήσει φίλοι από Αθήνα να δω ήταν για γιαούρτια και θα πάει χαραμι το γιαουρτάκι
Ειδικά κάτι ναυάγια όπως τιτκοβ, κατσαρινη είναι να απορείς πως γίνεται να μην έχουν επαφή με το ότι πρέπει να αλλάξουν δουλειά
Ειδικά κάτι ναυάγια όπως τιτκοβ, κατσαρινη είναι να απορείς πως γίνεται να μην έχουν επαφή με το ότι πρέπει να αλλάξουν δουλειά
Less bitchen, more kitchen
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εμ, άρα αφού είναι ατάλαντοι όπως οι γυναικες, ,για να μην καλέσουν κάποια γυναίκα, είναι μισογυνηδες. Ευχαριστούμε για τη δικαίωση.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 03:08 Αυτή τη στιγμή οι μονοι standup κωδικοί ου έχω δει να έχουν κάποιο ταλέντο είναι ο Μαθιουδακης, ο Αντζαρακης και λίγο ο Φισφης Όσους αλλού ςμε έχουν κουβαλήσει φίλοι από Αθήνα να δω ήταν για γιαούρτια και θα πάει χαραμι το γιαουρτάκι
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Δημοκράτης
Είπαμε, εισια τέρμα ηλιθιος και δεν ξανακάνω τον κόπο να μιλήσω σοβαρά σε εσέναΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 04:38Εμ, άρα αφού είναι ατάλαντοι όπως οι γυναικες, ,για να μην καλέσουν κάποια γυναίκα, είναι μισογυνηδες. Ευχαριστούμε για τη δικαίωση.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 03:08 Αυτή τη στιγμή οι μονοι standup κωδικοί ου έχω δει να έχουν κάποιο ταλέντο είναι ο Μαθιουδακης, ο Αντζαρακης και λίγο ο Φισφης Όσους αλλού ςμε έχουν κουβαλήσει φίλοι από Αθήνα να δω ήταν για γιαούρτια και θα πάει χαραμι το γιαουρτάκι
Ειδικά κάτι ναυάγια όπως τιτκοβ, κατσαρινη είναι να απορείς πως γίνεται να μην έχουν επαφή με το ότι πρέπει να αλλάξουν δουλειά![]()
Δεν υπάρχει λογος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση