!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσείς από ποια πολιτεία του προτεκτοράτου είστε ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Frappezitis
Εσείς από ποια πολιτεία του προτεκτοράτου είστε ;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Εσείς από ποια πολιτεία του προτεκτοράτου είστε ;
Μένω Νέα Υόρκη.
δλδ μιασμα της ιερης Λακεδαιμονιας γης - αντε πεσε στον Καιαδα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιούτα η Χαλκιδική και Ουάσιγκτον το Άγιο Όρος. Δεν έπρεπε να είναι αντίστροφα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Frappezitis
Τα μιασματα της ιερης Λακεδαιμονιας γης ειναι οι φασιστο-ναζι δοσιλογοι της δεξιας - αντε πεστε στον Καιαδα
ισραηλινοι.
- Frappezitis
Χαβαι επρεπε να ειναι η Ικαρια.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:45 Γιούτα η Χαλκιδική και Ουάσιγκτον το Άγιο Όρος. Δεν έπρεπε να είναι αντίστροφα;
ισραηλινοι.
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Καλιφόρνια η Φλόριντα. Αλλά σαν την Χαλκιδική δεν εχειΖενίθεδρος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:45 Γιούτα η Χαλκιδική και Ουάσιγκτον το Άγιο Όρος. Δεν έπρεπε να είναι αντίστροφα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΕΑΟΚ - οι γαμιαδες σαςFrappezitis έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:45 Τα μιασματα της ιερης Λακεδαιμονιας γης ειναι οι φασιστο-ναζι δοσιλογοι της δεξιας - αντε πεστε στον Καιαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 25 Ιαν 2025, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μένω στο Illinois και η καταγωγή μου είναι
50% από Delaware, 25% Wisconsin, 25% Kebek Canada
50% από Delaware, 25% Wisconsin, 25% Kebek Canada
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Eδώ Rhode Island ονόμασαν τη Χίο και όχι τη Ρόδο..Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 22:45 Γιούτα η Χαλκιδική και Ουάσιγκτον το Άγιο Όρος. Δεν έπρεπε να είναι αντίστροφα;
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στην συσχέτιση των 7 εκκλησιών της Ασίας με τις 7 της Ελλάδας, η πόλη μου αντιστοιχεί στην Φιλαδέλφεια, και έτσι είναι φυσικό να είμαι Πενσυλβάνια.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-