!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sharp έγραψε: 14 Ιαν 2025, 18:58
Scouser έγραψε: 14 Ιαν 2025, 14:06 Να χαρείς, μη μου παπαγαλισεις το γνωστό ποίημα περί των αδικιών που είχαν υποστεί μια φορά και έναν καιρό κάποιοι σαν αυτούς, μου θυμίζει την επιχειρηματολογια των απολογητων του απαρτχαιντ ότι οι μαύροι δεν ήταν έτοιμοι για δημοκρατία.
Δηλ. εσυ δεν συμφωνείς ούτε ότι οι μαύροι στην Ν.Αφρική αδικήθηκαν, αλλά ούτε με τους απολογητές του απαρχάιντ; Ούτε σωστό ήταν, ούτε λάθος; Ούτε δίκαιο, ούτε άδικο; :lol:

Ή δεν έχει σημασία επειδή ήταν οι πρόγονοι τους; Δεν ξέρω, ήταν λιγότερο από 400 χρόνια;

Εντάξει, δεν φταις εσύ, η χώρα είναι τέτοια. Γιατί, τα δίδαξαν ποτέ στα σχολεία; Τα είπε κανένας δημοσιογράφος; Έδειξε καμμιά εκπομπή η τηλεόραση; Μαλακία από το πρωΐ μέχρι το βράδυ.
αδικηθηκαν. δεν αδικουνται. μεγαλη διαφορα.

αμα παμε πισω στην ιστορια, οι προγονοι ολων των ανθρωπων καποια στιγμη αδικηθηκαν. αυτο δεν δινει δικαιωμα στα τρισσεγονα των αδικημενων να ζητανε τα ρεστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ιστορίες για αγρίους και για φαλάκρα παπάκια. Όπως είχα προβλεψει η πολιτική Τραμπ θα ξεκινήσει με ένα μαζικό πογκρόμ απολύσεων αλλά Θάτσερ με στόχο την άνοδο της ανεργίας που θα φερει την μείωση των μισθών καθώς και την διάλυση της εργατικής νομοθεσίας και των εργασιακών σχέσεων.
Απλά όλο αυτό το ντύσουν όλο αυτό ως πόλεμο ενάντια στο DEI και με ρατσιστική ιδεολογία προκειμένου να υπάρξει διχασμός και κοινωνικός αυτοματισμός.
Ο Ζούκερμπεργκ κάνει μαζικές απολύσεις από το FB το DEI το χρησιμοποιεί σαν φτηνη δικαιολογία.
Ο Ελον παραβιάζει την ασφαλεια εργασίας στις επιχειρήσεις θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία όλων των εργαζομένων δεν τους διαχωρίζει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

zteo έγραψε: 24 Ιαν 2025, 08:47 Όπως είχα προβλεψει
:smt005:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

μολις ο Μασκ αγορασει και το τικ τοκ να δειτε τι γελια θα κανουμε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Scouser έγραψε: 24 Ιαν 2025, 09:00
zteo έγραψε: 24 Ιαν 2025, 08:47 Όπως είχα προβλεψει
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”