σπιτικό μοσχαρίσιο παττυ με ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί μουστάρδα ΕΚΜΑ, κέτσαπ χωρίς ζάχαρη και αληθινή μαγιονέζαBazoomba έγραψε: 22 Ιαν 2025, 12:01Αν το ψωμι δεν ειναι γτπ ναι, αλλα συνηθως τα μπεργκερς φτιαχνονται με κωλοψωμα.panos291 έγραψε: 22 Ιαν 2025, 11:48Κακως. Το σπιτικο χαμπουργκερ χρησιμοποιωντας 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμα με μαρουλι, ντοματα, κρεμμυδι κλπ ειναι υπεργαματο, και πιστεύω καθολου ανθυγιεινό.
πέφτει στο σκοπελο που να βρείς ψωμάκι που να μην έχει 30 βελτιωτικά και 15 συντηρητικά