Κάποια κινητικότητα υπάρχει και στους οπαδούς του Κασσελάκη αλλά στον Κασιδιάρη είναι αισθητά μεγαλύτερη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
Re: Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
Eλα στο POE2. Χρειάζομαι βοήθεια με Maps.Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 10:41 Πλεον μονο με το κινητο εισαι 100% προστατευμενος . Εχω το κινητο σαν authenticator στα παντα . emails - steam ,.
Μονο το path of exile δεν ειχα περασμενο το κινητο και μου φαγαν τον λογαριασμο με κανα 4-5χιλιαδες ευρω πραγματα μεσα προπερσυ .![]()
![]()
![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποτε ξανα rpg μιλαμε για χιλιαδες ωρες τωρα οχι αστεια . Κανα 20λεπτο counter strike και μεχρι εκει . αυτα τα διαολια θελουν ΩΡΕΣ οι οποιες περνανε αερας .Unique έγραψε: 17 Ιαν 2025, 10:52Eλα στο POE2. Χρειάζομαι βοήθεια με Maps.Νon4me έγραψε: 17 Ιαν 2025, 10:41 Πλεον μονο με το κινητο εισαι 100% προστατευμενος . Εχω το κινητο σαν authenticator στα παντα . emails - steam ,.
Μονο το path of exile δεν ειχα περασμενο το κινητο και μου φαγαν τον λογαριασμο με κανα 4-5χιλιαδες ευρω πραγματα μεσα προπερσυ .![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 624 Προβολές