!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα νήματα την ημέρα να ανοίγει ο Έκτορας;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Πόσα νήματα την ημέρα να ανοίγει ο Έκτορας;
Μόνο εσένα και τον Ιούλιο Καίσαρα έχω ακούσει να μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο ενικό; Πως κι έτσι;
γιατι την πέφτεις στον Εκτορα, επειδη ειναι καλό παιδί και δεν θα σε μαλώσει; Ο georgebi γραφει "εγω ο georgebi" καθε δευτερο πόστ, το ίδιο και ο ΑΙΝΕΙΑΝ06. Τους φοβάσαι εκείνους ε;20--- έγραψε: 13 Ιαν 2025, 08:36 Μόνο εσένα και τον Ιούλιο Καίσαρα έχω ακούσει να μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο ενικό; Πως κι έτσι;
E καλά δε του πα "φύγε από 'δω πέρα πούστη, προδότη, ανώμαλε" μια λογική απορία εξέφρασα.enaon έγραψε: 13 Ιαν 2025, 08:52γιατι την πέφτεις στον Εκτορα, επειδη ειναι καλό παιδί και δεν θα σε μαλώσει; Ο georgebi γραφει "εγω ο georgebi" καθε δευτερο πόστ, το ίδιο και ο ΑΙΝΕΙΑΝ06. Τους φοβάσαι εκείνους ε;20--- έγραψε: 13 Ιαν 2025, 08:36 Μόνο εσένα και τον Ιούλιο Καίσαρα έχω ακούσει να μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο ενικό; Πως κι έτσι;
μα δεν ειναι λογική, θα ήταν αν δεν ελεγες ψέματα για να τον κατηγορήσεις άδικα. Νομιζω πρέπει να του ζητήσεις συγνώμη.
Συγνώμη Εκτορα.
νομιζω και απο τον ΑΙΝΕΙΑΝ06 και τον georgebi, ενα συγνώμη πρέπει να ζητήσεις, τους απαξίωσες λιγο, εκανες σαν να μην υπάρχουν.
Ε μην το παραχέσουμε.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Σε ποια απ'τις δύο ερωτήσεις θες να σου απαντήσω;20--- έγραψε: 13 Ιαν 2025, 08:36 Μόνο εσένα και τον Ιούλιο Καίσαρα έχω ακούσει να μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο ενικό; Πως κι έτσι;
Κουβά πάνε, όπως και να'χει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-