Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
blackpaint έγραψε: 09 Δεκ 2018, 19:35
οι ασεξουαλς επισης υφιστανται μπουλινγκ απο ατομα που δεν καταλαβαινουν πως δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες σεξουαλικες ορμες και πως αυτο δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα καποιας ψυχολογικης παθησης. Υπαρχουν απλα ανθρωποι που ειναι ετσι.
Πόσο ασεξουαλ δλδ;;;
Μπορεί κάποιος να το έχει ανάγκη κάθε μέρα και κάποιος άλλος κάθε βδομάδα αλλά εντελώς τελείως πώς γίνεται να μην το θες καθόλου;;;
Ε πως δεν γίνεται, αμάν με αυτό το σεξ πιά. Αντιληφθείτε ότι υπάρχουμε και εμείς που βρίσκουμε πολύ πιο ενδιαφέρον και απολαυστικό τον ήχο του μανιασμένου ανέμου σε σκουριασμένες λαμαρίνες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
blackpaint έγραψε: 09 Δεκ 2018, 19:35
οι ασεξουαλς επισης υφιστανται μπουλινγκ απο ατομα που δεν καταλαβαινουν πως δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες σεξουαλικες ορμες και πως αυτο δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσμα καποιας ψυχολογικης παθησης. Υπαρχουν απλα ανθρωποι που ειναι ετσι.
Πόσο ασεξουαλ δλδ;;;
Μπορεί κάποιος να το έχει ανάγκη κάθε μέρα και κάποιος άλλος κάθε βδομάδα αλλά εντελώς τελείως πώς γίνεται να μην το θες καθόλου;;;
Ε πως δεν γίνεται, αμάν με αυτό το σεξ πιά. Αντιληφθείτε ότι υπάρχουμε και εμείς που βρίσκουμε πολύ πιο ενδιαφέρον και απολαυστικό τον ήχο του μανιασμένου ανέμου σε σκουριασμένες λαμαρίνες.
Αδελφέ μου στη μάχη, όλα έχουν τη στιγμή τους. Και ο πόλεμος και ο έρωτας και το αλύχτισμα των λύκων πάνω στα βουνά τις ξάστερες νύχτες που οι βράχοι λαμπυρίζουν στην παγωνιά. Όλα χρειάζονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είναι νωρίς ακόμη, δε θα βιαστούμε, πρώτα θα ζεσταθούν τα σπαθιά μας στη φωτιά της ίδιας μάχης και μετά θ' ακούσουμε μαζί τ' αλυχτίσματα των λύκων τυλιγμένοι στην ίδια γούνα σε μια σπηλαιοκάμαρα μέσα στο νταλαχείμωνο.
Δεν χρειάζεται να καπνίσουμε. Έχουμε ΕΡΩΤΑ. Για το ατσάλι, για τη φωτιά, για τον ουρανό, για την ώρα του θανάτου και τη νίκη της ζωής. Για τις στιγμές της ανάπαυλας του πολεμιστή που ακολουθείται από τις ιαχές της νίκης.
Gherschaagk έγραψε: 11 Δεκ 2018, 15:13
Όλα είναι ΕΡΩΤΑΣ αγαπημένε συμπολεμιστή και ο σαρκικός επίσης και μπορεί να είναι τρυφερός ή έντονος ή εγκεφαλικός.
Δεν διαφωνώ αγαπητή μου, δια αυτό δεν πρέπει και να τον ευτελίζουμε. Είναι τρομερό πράγμα το ευτέλισμα του αλυχτίσματος των λύκων.
Όπως είναι τρομερό να παραβλέπουμε τα θέλω ενός κορμιού λατρεμένε μου.
Μήπως και αυτά όμως δεν είναι επίσης ένα θέλω του μυαλού και των νευρώνων αγαπητή μου; Δεν παραβλέπεται τίποτα που έχει να κάνει με την ύπαρξη, το Είναι, κομμάτι του Είναι είναι και αυτό, ένα από τα πολλά, είναι όμως το σημαντικότερο; Και αναρωτιέμαι μήπως είναι το σημαντικότερο κομμάτι σε δούλο όμως σε μια κατά το βαθμό του δυνατού sui generis ταυτότητα δεν θα μπει η λατρεία αυτή στην θέση που της αρμόζει, ως μια από τις ψηφίδες και όχι σαν την εμμονικά καθορισκότερη της; Και έτσι δεν θα χάσει και ποτέ την μαγεία της; Η εμμονή μήπως οδηγεί νομοτελειακά στον θάνατο της μαγείας, στο θάνατο του Έρωτα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars