Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:08 Προσφατα η αδελφη μου περασε γριππη των πτηνων, κολλησε και το συζυγο της και την καλυτερη της φιλη.
Ο πυρετος στη χειροτερη εφτασε το 38,5, πολυς βηχας αλλα σε 3 περιπου μερες εγιναν καλα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:08 Προσφατα η αδελφη μου περασε γριππη των πτηνων, κολλησε και το συζυγο της και την καλυτερη της φιλη.
Ο πυρετος στη χειροτερη εφτασε το 38,5, πολυς βηχας αλλα σε 3 περιπου μερες εγιναν καλα.
.
Πλακα εχεις μπομπο, δεν εχω κατι με την αντιβιωση ουτε με τα καρατσεκαρισμενα φαρμακα.
.
Θελει και μεγαλο νουμερο και μεγαλη διαρκεια.Αν δεν εισαι δηλαδη κανενα ερειπιο η αν δεν εχεις κολλησει κανενα σουπερ βακτηριο δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψεις.Ο μονος σοβαρος λογος για να παρεις αντιπυρετικο ειναι να εχεις να κανεις καποια δουλεια που δεν αναβαλλεται.Otto Weininger έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:5342 βαθμοί πυρετός θα πέσει και με depon ή συνδυασμό αντιπυρετικων. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχεις εσύ στο μυαλό σου.GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:48Aν δεν κανω λαθος αν φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη σου δινουν κατι ενδοφλεβια και σε πετανε σε μπανιερα με παγακια.Κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε με τις ιωσεις της πλακας.
Το κατα πόσο είναι επικίνδυνος ή όχι σίγουρα εχει πέσει πολύ σάλτσα.
Όντως με 39.5 πυρετό ξέρω γω δεν κινδυνεύεις ας πούμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν είχε κάνει το εμβόλιο απλό συνάχι θα είχε...Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:08 Προσφατα η αδελφη μου περασε γριππη των πτηνων, κολλησε και το συζυγο της και την καλυτερη της φιλη.
.
Πλακα εχεις μπομπο, δεν εχω κατι με την αντιβιωση ουτε με τα καρατσεκαρισμενα φαρμακα.
.
taliban έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:14Αν είχε κάνει το εμβόλιο απλό συνάχι θα είχε...Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09
Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.
.
Το ειχε κανει και το μετανοιωσε, θεωρει οτι το ανοσοποιητικο της εχει προβλημα μετα το εμβολιο.
.
- Λευκός Λύκος
Θα αρχίσει ο ψεκας να ανεβάζει τώρα συνδέσμους για αντιπαράθεση, διαβάζοντας μόνο τον τίτλο που του γαργαλαει τα αυτιά. Γιατί συνήθως τα υπόλοιπα τα μεταφράζει όπως του κάθεται.taliban έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:14Αν είχε κάνει το εμβόλιο απλό συνάχι θα είχε...Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:09
Φυσικά θα άκουσε και συμβουλές σου για να το ξεπεράσει γρήγορα.
.
- taliban
Α το έκανε .Αρίστος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:15
Το ειχε κανει και το μετανοιωσε, θεωρει οτι το ανοσοποιητικο της εχει προβλημα μετα το εμβολιο.
.
Γιαυτό το πέρασε τόσο σύντομα και ελαφρα.
Μια χαρά.
Τα εμβόλια είναι απαραίτητα.
taliban έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:17Α το έκανε .
Γιαυτό το πέρασε τόσο σύντομα και ελαφρα.
Μια χαρά.
Τα εμβόλια είναι απαραίτητα.
Το αντιθετο, κολλησε δυο φορες Covid στο εξαμηνο μετα το εμβολιο, στη μια περιπτωση μαλιστα το περασε τοσο βαρεια που της χαλασε τις διακοπες σε νησι.
.
- Λευκός Λύκος
Δεν βγάζεις άκρη με τον βλάκα.
Σταμάτα ρε ψεκGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Θελει και μεγαλο νουμερο και μεγαλη διαρκεια.Αν δεν εισαι δηλαδη κανενα ερειπιο η αν δεν εχεις κολλησει κανενα σουπερ βακτηριο δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψεις.Ο μονος σοβαρος λογος για να παρεις αντιπυρετικο ειναι να εχεις να κανεις καποια δουλεια που δεν αναβαλλεται.Otto Weininger έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:5342 βαθμοί πυρετός θα πέσει και με depon ή συνδυασμό αντιπυρετικων. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχεις εσύ στο μυαλό σου.GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:48
Aν δεν κανω λαθος αν φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη σου δινουν κατι ενδοφλεβια και σε πετανε σε μπανιερα με παγακια.Κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε με τις ιωσεις της πλακας.
Φεκομπολ ειστε για λυπηση.
Η αδελφη μου βλαστημαει την ωρα και τη στιγμη που το εκανε, δεν ηθελε αλλα την υποχρεωσαν καθοτι δουλευε σε σουπερμαρκετ. Και πολυς κοσμος το εκανε με το ζορι χωρις να το θελει.
.
Δεν είπε κανείς ότι πεθαίνεις. Αλλά υγειινό δεν είναι, ειδικά αν κρατήσει.Otto Weininger έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:5342 βαθμοί πυρετός θα πέσει και με depon ή συνδυασμό αντιπυρετικων. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχεις εσύ στο μυαλό σου.GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:48Aν δεν κανω λαθος αν φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη σου δινουν κατι ενδοφλεβια και σε πετανε σε μπανιερα με παγακια.Κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε με τις ιωσεις της πλακας.
- taliban
Επίτηδες του έγραψα ήξερα ότι θα ξεκινήσει τα ψεκ
Hard times create strong men....sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:22Σταμάτα ρε ψεκGoBack έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:12Θελει και μεγαλο νουμερο και μεγαλη διαρκεια.Αν δεν εισαι δηλαδη κανενα ερειπιο η αν δεν εχεις κολλησει κανενα σουπερ βακτηριο δεν υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψεις.Ο μονος σοβαρος λογος για να παρεις αντιπυρετικο ειναι να εχεις να κανεις καποια δουλεια που δεν αναβαλλεται.Otto Weininger έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:53
42 βαθμοί πυρετός θα πέσει και με depon ή συνδυασμό αντιπυρετικων. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.