Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 12:15
panos291 έγραψε: 22 Οκτ 2024, 11:49
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 10:48
Ακριβώς. Της ΝΔ είναι.
Όλα αυτά που έβαλες είναι εκθέσεις ιδεών, τις ίδιες μαλακιες που ακούμε όλα τα χρόνια.
Ένα σωρό φόρους μείωσε και η ΝΔ. Απο κει και πέρα μέχρι να μας πει ποσο κοστίζει το πρόγραμμα και που θα βρίσκει αυτά που κόβει, είναι για τα σκουπίδια.
Τέτοια προγράμματα σου φτιάχνω σε 2 λεπτά, και θα γουστάρεις με χίλια.
ΥΓ: αυτό που έβαλες με καρδούλα είναι για γέλια. Όταν ο άλλος δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο και κρυώνει πες του
Δεν έχει λεφτά, ξεκινά να παράγεις για να πέσουν οι φόροι και να σου μείνουν μετά παραπάνω να βάλεις πετρέλαιο.
1. Η νδ το μονο που ξερει στη δεύτερη τετραετια ειναι να αυξανει φορους. Η δε σοβαρη μειωση που εκανε ηταν στον ΕΝΦΙΑ, και αυτη ηταν στην πρωτη τετραετία
2. Ειχε δεσμευτει πως οσο μειωνεται η φοροδιαφυγη θα μειωνονται και οι φοροι. Ψεματα.
3. Εχει αφησει τις εταιρείες ρεύματος να γδερνουν τον κοσμο σε σημείο να εχουμε πεθυμησει τους Φωτοπουλους, και μετα επιδοτει ενα ποσοστο των τεραστιων αυξησεων (καθρεφτακια για τους Ζουλου)
Ειναι τοσο μεγαλη η απατη, που το μισο κοστος ρεύματος το εχει βαλει ως ρητρα αναπροσαρμογης, ωστε με το αλλο μισο να λενε οως η τιμη της κιλοβατωρας ειναι καλη σε σύγκριση με αυτα που πλγρωνουν στην Ευρώπη

4. Το να μειωσει την τιμη του πετρελαίου θερμανσης αντι να παριστανει τον ευεργετη των φτωχων το εχει σκεφτει ως ιδεα?
5. Δεν βλεπω ως εκθεση ιδεων τον φορο επιχειρησεων 15%. Ως μια χαρα προταση μου φαινεται που μπορει να φερει επενδυσει μου φαίνεται, οπως και την καταργηση της ηλιθιας προκαταβολής φορου.
1. Ποιους φόρους έχει αυξήσει;
2. Εσύ λες ψέματα εδώ. Αλλιώς βάλε στοιχεία να δούμε πότε μειώθηκε η φοροδιαφυγή, πόσο και τι μείωσε η κυβέρνηση.
3. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Ξανασκεψου το.
4. Αφενός μειώθηκε η τιμή του πετρελαίου φέτος, αφετέρου αν κάνει περεταίρω μείωση πες μας πως θα καλυφθεί το κενό. Λεφτοδεντρα;
5. Ξεκάθαρη έκθεση ιδεών. Αλλιώς θα έπρεπε να πει επίσης αναλυτικά πόσα θα χάσει το κράτος και πως θα καλυφθούν μέχρι να αρχίσει να αποδίδει αυτό (αν υποθέσουμε πως θα αποδώσει)
1. Στη δουλειά μου αυξησε τον φπα στην εστιαση (η οποια δεν είναι μονο προνομιο των τουριστων), και υπερδιπλασιασε τον γορο διαμονης. Οτι με αφορα ξερω. Τα αποτελέσματα τα βλεπει οποιος δεν καθεται να τρωει και.να πινει μονο στο σπιτι του.
2.
https://www.google.com/amp/s/www.libera ... seis%3famp
Αυτο συμβαινει εδω και 2 χρονια
3. Τι να ξανασκεφτώ? Ισχυουν αυτα που εγραψα? Αν οχι, ευχαριστως να παραδεχτω οτι κανω λαθος
4. Σιγα τα εσοδα που θα χασει απο τη μειωση του πετρελαίου θερμανσης. Ας κοψει κανα πας
5. Βρες μου πληρως κοστολογημενο το πρόγραμμα της ΝΔ που κυβερνά κιόλας, βασικα τι εχει σκοπο να κανει με τις επιχειρησεις.
Εμεις πηραμε τις αυξησεις του φπα, δινουμε χιλιαδες ευρω παραπανω καθε μηνα στο ρευμα, αυξησε τους μισθους, (με το δικιο του αυτο βεβαια, και παλι παραπανω δινουμε απο το νομιμο) με αποτελεσμα να συμπαρασυρει και το ικα.
Πες μου ενα καλο που μας εκανε για να πανηγυριζουμε.