SeaHawk έγραψε: 24 Δεκ 2024, 11:54
Διατηρω τεραστιες αμφιβολιες για το οτι κυκλοφορεις με αυτοκινητο στον περιφερειακο
Μηπως εισαι συχνος τουριστας στην Χαλκιδικη;
Αν λες εμένα μένω Νεάπολη και έχω εξωχικο στη Μηχανιώνα που πάω σαββατοκύριακα, για δουλειές δεν τον χρησιμοποιώ γιατί έχω μηχανή και πάω από το κέντρο . Η δουλειά μου είναι στο Καλοχώρι.
Αλλά δεν κατάλαβα τι σου φάνηκε περίεργο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τότε το μετρό θα μπορέσει να δίνει μια εναλλακτική και για μεγάλου μήκους μετακινήσεις, που τώρα συνεχίζουν να πηγαίνουν από την περιφερειακή, στην οποία δεν έχουμε δει κάποια αλλαγή, η κατάσταση είναι όπως την ξέρουμε, λόγω και των κατασκευών».
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Πριν να ξεκινησουν τα εργα μετα το τουνελ της Τουμπας συναντουσες συχνα κινηση προς την εξοδο
Προβλημα υπηρχε τα ΠΣΚ του καλοκαιριου με τους Βουλγαρους
Η κινηση που συναντας εσυ σε αυτην την διαφρομη ειναι συνηθωςστον κομβο του αεροδρομιου
Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ατομα που εξυηρετουνται απο τον Περιφερειακο μεταξυ Τουμπας και Αερογεφυρας Σταυρουπολης
Απο εκει και περα τι ακριβως υποστηριζεις;
Οτι δεν επρεπε να αυξηθει η χωρητικοτητα της περιφερειακης;
Το μονο θεμα ειναι στον τροπο
Πολλοι θελαμε κοψιμο δασους και εργο με μικροτερο κοστος που θα τελειωσει πολυ πιο γρηγορα
Μας νικησαν οι οικολογοι
AlienWay έγραψε: 29 Δεκ 2024, 20:02
Τί γίνεται με το μετρό Θεσσαλονίκης; Τώρα δεν έχει βλάβη και δεν ασχολείστε πια; Τώρα δεν σας φταίει... το μετρο Θεσσαλονίκης;
Το μετρο εχει υπερβολικο κοσμο.
Μιλαμε για πολυ κοσμο οχι αστεια.
Διατηρω τεραστιες αμφιβολιες για το οτι κυκλοφορεις με αυτοκινητο στον περιφερειακο
Αν λες εμένα μένω Νεάπολη και έχω εξωχικο στη Μηχανιώνα που πάω σαββατοκύριακα, για δουλειές δεν τον χρησιμοποιώ γιατί έχω μηχανή και πάω από το κέντρο . Η δουλειά μου είναι στο Καλοχώρι.
Αλλά δεν κατάλαβα τι σου φάνηκε περίεργο
Τί γίνεται με το μετρό Θεσσαλονίκης; Τώρα δεν έχει βλάβη και δεν ασχολείστε πια; Τώρα δεν σας φταίει... το μετρο Θεσσαλονίκης;
Ο Ταχιάος είπε σε συνέντευξη ότι κανονικά οι πλατφόρμες θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες.
Θα του δώσουμε μετάλλιο αν κυκλοφορεί στην χαβούζα της Θεσσαλονίκης
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο Ταχιάος είπε σε συνέντευξη ότι κανονικά οι πλατφόρμες θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες.
Μπορούν άνετα να προστεθούν βαγόνια στους συρμούς. Βέβαια τώρα είναι γιορτές και τσάμπα, λογικό να έχει κοσμο. οπότε μπορεί και να μην χρειάζεται τελικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δες τα σχετικά νήματα που γίνεται χαμός κάθε δεύτερη μέρα. Απλα υπάρχει το αφήγημα πως η ζοφερη καθημερινότητα είναι κανονικότητα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Libre arbitre έγραψε: 29 Δεκ 2024, 21:01
Μπορούν άνετα να προστεθούν βαγόνια στους συρμούς. Βέβαια τώρα είναι γιορτές και τσάμπα, λογικό να έχει κοσμο. οπότε μπορεί και να μην χρειάζεται τελικά.
τι γράφεις βρε σαχλαμάρα;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Τι δεν καταλαβαίνετε;
η αποβάθρα είναι 60 μέτρα, και ο συρμός όπως είναι τώρα, διπλός δίδυμος, είναι 52 μέτρα, Πού θα το βάλεις το άλλο βαγόνι; στον πάτο σου;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
η αποβάθρα είναι 60 μέτρα, και ο συρμός όπως είναι τώρα, διπλός δίδυμος, είναι 52 μέτρα, Πού θα το βάλεις το άλλο βαγόνι; στον πάτο σου;
Μπορούν να αυξήσουν τα δρομολόγια τότε.