!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Δανία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες για τη Γροιλανδία
Re: Η Δανία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες για τη Γροιλανδία
Μιλούσα τις προάλλες μετά ένα Δανό συνάδελφο για τη Γροιλανδία. Μου περιέγραψε τον κόσμο που ζει εκεί κάπως σαν τους γύφτους εδώ, πάντα με δεδομένα Δανίας εννοείται.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έτσι τους έδειχνε και στο μπόργκεν, στο 'να χέρι τσι ...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν έγινε ανεξάρτητη τελικά; Μήπως στρατιωτικά όχι; Σαχλαμάρες δηλαδή, ίσα για να χαρούν οι φώκιες.Αλιόσα έγραψε: 25 Δεκ 2024, 09:26 Δεν έχει να κάνει με τον Τραμπ, ήταν να σχεδιασμένο να γίνει εδώ και καιρό. Σιγά μην κάνουν οι Αμερικάνοι εισβολή εναντίον των Δανών. Ούτε ρώσοι είναι ούτε τούρκοι που είναι αρπαγες ξένου εδάφους. Οι Αμερικάνοι με αγορά και ρευστό αποκτούνε γη όχι με πόλεμο και εφόσον συμφωνεί το κράτος ιδιοκτήτης (αγορά Λουιζιάνας, αγορα Αλάσκας κτλ)
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aυτά που λές έγιναν πριν 100 και πλέον χρόνια. Μεταπολεμικά η Αμερική δεν προσάρτησε έδαφος άλλης χώρας μετά από πόλεμο.Nandros έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:45Κάποιος να σου μιλήσει για το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, κάτι νησιά στον Ειρηνικό.Αλιόσα έγραψε: 25 Δεκ 2024, 09:26 Δεν έχει να κάνει με τον Τραμπ, ήταν να σχεδιασμένο να γίνει εδώ και καιρό. Σιγά μην κάνουν οι Αμερικάνοι εισβολή εναντίον των Δανών. Ούτε ρώσοι είναι ούτε τούρκοι που είναι αρπαγες ξένου εδάφους. Οι Αμερικάνοι με αγορά και ρευστό αποκτούνε γη όχι με πόλεμο και εφόσον συμφωνεί το κράτος ιδιοκτήτης (αγορά Λουιζιάνας, αγορα Αλάσκας κτλ)
Στο μεταξύ βλέπω ενίσχυση της Δύσης στον έλεγχο του GIUK gap, όπως παλιά με την Σοβιετία,
.
Γνωστοί σνομπ οι Δανοί. Αν έχεις και Νορβηγό συνάδελφο, ρώτησε τον σχετικά.Scouser έγραψε: 25 Δεκ 2024, 15:08 Μιλούσα τις προάλλες μετά ένα Δανό συνάδελφο για τη Γροιλανδία. Μου περιέγραψε τον κόσμο που ζει εκεί κάπως σαν τους γύφτους εδώ, πάντα με δεδομένα Δανίας εννοείται.
Αυτά που μου είπε πάντως δε μου φάνηκαν περίεργα για τα δεδομένα απομακρυσμένων κοινοτήτων και μάλιστα αυτοχθόνων. Μειωμένο εισόδημα, εγκληματικότητα, κακές υποδομές, αίσθημα απομόνωσης και στιγματισμού, φουλ γάμοι μεταξύ ξαδέλφων, και φυσικά τρομακτικά παράπονα από το δανικό κράτος (σε αντίθεση με τους ''κανονικούς'' Δανούς). Δεν είναι ότι τους περιφρονούσε ή κάτι τέτοιο, απλά ήθελε να πει ότι το κράτος δεν έχει καταφέρει να τους ενσωματώσει. Αν τους υπόσχονταν περισσότερα επιδόματα ο Τραμπ, δεν νομίζω η συντριπτική πλειοψηφία να είχε πρόβλημα να προσαρτηθεί στις ΗΠΑ.sharp έγραψε: 25 Δεκ 2024, 16:55Γνωστοί σνομπ οι Δανοί. Αν έχεις και Νορβηγό συνάδελφο, ρώτησε τον σχετικά.Scouser έγραψε: 25 Δεκ 2024, 15:08 Μιλούσα τις προάλλες μετά ένα Δανό συνάδελφο για τη Γροιλανδία. Μου περιέγραψε τον κόσμο που ζει εκεί κάπως σαν τους γύφτους εδώ, πάντα με δεδομένα Δανίας εννοείται.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
https://www.topontiki.gr/2024/12/25/par ... grilandia/

Ορίστε η Δανία έκανε αντιπρόταση....... να αγοράσει τις ΗΠΑΕάν αυτή (η αγορά) πραγματοποιηθεί, η Δανία σχεδιάζει να προωθήσει μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ και στο εθνικό σύστημα υγείας».
Η Δανία έχει δωρεάν σύστημα υγείας και ανώτατης εκπαίδευσης. Η Δανία έχει μίνιμουμ μισθό 25 δολάρια την ώρα και οι Δανοί δουλεύουν 35 ώρες την εβδομάδα, είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου» σημειώνεται ακόμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
αυτο ...Nandros έγραψε: 25 Δεκ 2024, 14:45Κάποιος να σου μιλήσει για το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, κάτι νησιά στον Ειρηνικό.Αλιόσα έγραψε: 25 Δεκ 2024, 09:26 Δεν έχει να κάνει με τον Τραμπ, ήταν να σχεδιασμένο να γίνει εδώ και καιρό. Σιγά μην κάνουν οι Αμερικάνοι εισβολή εναντίον των Δανών. Ούτε ρώσοι είναι ούτε τούρκοι που είναι αρπαγες ξένου εδάφους. Οι Αμερικάνοι με αγορά και ρευστό αποκτούνε γη όχι με πόλεμο και εφόσον συμφωνεί το κράτος ιδιοκτήτης (αγορά Λουιζιάνας, αγορα Αλάσκας κτλ)
Στο μεταξύ βλέπω ενίσχυση της Δύσης στον έλεγχο του GIUK gap, όπως παλιά με την Σοβιετία,
.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
οτι πει ο τραμπας...
ρε δεν παιζεστε...
ρε δεν παιζεστε...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τράμπαρος ρε!
Δεν ξέρω, με έχει κερδίσει στην δεύτερη 4ετία του.
Την βγαίνει διαφορετικά, πιο πολύ παπάρας απ' όσο έδειχνε...
Ρωσοι στην Αρκτικη , Κινεζοι στον Παναμα και τη Λ.Αμερικη κτλ ... θα τους ριξει μια κλανια ο τρελο Τζο τωρα που φευγει και θα εξαφνιστουν
Μην τους ρίξει τίποτε άλλο έτσι όπως τά χει χαμένα κι εξαφανιστούμε όλοι μαζί
ετσι οπως τα καταφερε αυτος και το συναφι του να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε ...sharp έγραψε: 26 Δεκ 2024, 02:08 Μην τους ρίξει τίποτε άλλο έτσι όπως τά χει χαμένα κι εξαφανιστούμε όλοι μαζί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-