!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει Θεός;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Υπάρχει Θεός;
οι πιο πνευματικοί άθεοι είναι οι Βουδδιστές
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:29adi32 έγραψε: 22 Δεκ 2024, 15:17
Δεν εχουν καταληξει ακομα οι επιστημονες στο τι υπαρχει και δεν υπαρχει και αν υπαρχει κατι απο παντα(=ΘΕΟΣ)
Παρολαυτα εχεις καταληξει 1000% με μεγαλη ανεση
Το να Υπάρχει Κάτι Από Πάντα
Δεν Το Κάνει "Θεό"
Καθόλου
Πιστευεις οτι απλα ζουμε απο τυχη για την πλακα και για το τιποτα ή υπαρχει καποιος σκοπος ?
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Ο Σκοπός είναι
Απλά
Εγώ
Να
Νικήσω
Εσένα
Απλά
Εγώ
Να
Νικήσω
Εσένα
Τον Αντίχριστο σας και τον Αντίθεο σας.
Ας πιστεύει ο καθενας ό,τι θέλει. Ή απλά να μην πιστεύει. Επιλογή του. Δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο θείο. Η λογική έχει πάει στα σκουπίδια, αλλά δεν βαριέσαι. Ο κόσμος γύρω μας δεν αλλάζει. Η επεξήγηση των γεγονότων, έχει πάρει τη θέση της, χρόνια τώρα, σε εικασίες. Να ασχοληθώ με όσους ''δεν βλέπουν τη γωνία στο δεκάρικο'', είναι κουραστικό και χρονοβόρο.
Ο αγώνας είναι άνισος. Η ηλιθιότητα δε, ανίκητη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Lucifer likes this post.
Οι άθεοι ΔΕΝ ασχολούνται με την όποια έκφανση της θείας προσέγγισης που κάποιοι τους προσάπτουν. Απλά ΔΕΝ τους νοιάζει. Δεν αντιλαμβάνομαι τι επιχειρείς να αποδείξεις.
Θα παιξουμε κανα fifa?
-
spanakotas
- Phorum.gr user: spanakotas
Έχεις πάρει πτυχίο και μεταπτυχιακό της ανωτάτης σχολής του οικουμενισμού; Πόσο σε ζηλεύω!!!Στύξ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 23:13Μπλα μπλα και μπλα λες αλλά τίποτα δε λες ,καψερέ..spanakotas έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:58 Μπαίνεις στην αίθουσα των τελειόφοιτων της θεολογικής σχολής,μοιράζεις τις κόλλες αναφοράς και γράφεις στον πίνακα το ερώτημα "Υπάρχει Θεός ;" και στην συνέχεια ζητάς απο τους φοιτητές να διαπραγματευτούν την απαντησή τους,η οποία διαπραγμάτευση θα κρίνει αν θα πάρουν πτυχίο ή αν θα πρέπει να ξαναφοιτήσουν απο την αρχή.
Ξεκινάει,λοιπόν,η εξέταση-διαγώνισμα,τσουκου τσουκου,300 φοιτητούδια να παλεύουν να τεκμηριώσουν την απαντησή τους για το αν υπάρχει Θεός ή όχι ώστε να πάρουν το πτυχίο τους και να μην πάνε 4-5 χρονάκια σπουδών στον βρόντο
Τελειώνει το διαγώνισμα και μετά απο μια εβδομάδα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα:
Προς τις αγαπητές φοιτήτριες και προς του αγαπητούς φοιτητές της θεολογικής σχολής που διαγωνίστηκαν για το αν θα αποφοιτήσουν ή θα ξανα φοιτήσουν την σχολή,η διεύθυνση της σχολής με ιδιαίτερη λύπη σας ανακοινώνει πως όλοι σας απο τον Σεπτέμβρη είστε υποχρεωμένοι να ξαναφοιτήσετε την σχολή και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ενστάσεις ως προς την απόφαση της επαναφοίτησης,σας ανακοινώνουμε την σωστή απάντηση
"Ο Θεός δεν υπάρχει,αλλά Άρχει.Ετυμολογικά η λέξη Υπάρχω,σημαίνει πως είμαι υπο της Αρχής.Κατα συνέπεια ο Θεός δεν μπορεί να είναι ούτε υπο της Αρχής(Υπάρχει),αλλά ούτε να μην είναι υπο της Αρχής (Δεν Υπάρχει),γιατί ο Ιδιος είναι η Αρχή"
-----------------------------
Κατ'επέκταση,όταν ένας άνθρωπος δηλώνει Άθεος,τότε αυτόματα δηλώνει πως δεν υπάρχει,δηλαδή πως δεν είναι υπο καμιάς Αρχής
Όποιο,λοιπόν,καλό παιδάκι εδώ μέσα έδωσε την σωστή απάντηση,τότε του λέω "Μπράβο".Οι υπόλοιποι διαγράφεστε απο το φόρουμ
xaxaxaxaxaxa
Επίσης έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ.
Στο γράφω γιατί έτσι μ' αρέσει . Δε θα πουλάς εσύ μόνο μούρη.![]()
Είδες;20 χρόνια στα θρανία (σχολείο+πανεπιστήμιο) για να πάρεις πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Θεολογία και να μην γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη "Υπάρχω"
Μου θύμισες τα άλλα μεγαθήρια της νοημοσύνης που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη,ενώ αποδέχονται πως η γη έχει ατμόσφαιρα
Πως μεταφράζεται η ατμόσφαιρα ετυμολογικά ;Ατμος+σφαίρα.Ο ατμός (σύννεφα-υδρατμοί) γύρω απο μια σφαίρα
Κατα τα άλλα η γη είναι επίπεδη!
xaxaxaxaxaxaxaxa
- tanipteros
Οι Βουδδιστές είναι άθεοι αλλά ασχολούνται με την έκφανση της ανθρώπινης πνευματικότητας...Πασιφάη έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:00Οι άθεοι ΔΕΝ ασχολούνται με την όποια έκφανση της θείας προσέγγισης που κάποιοι τους προσάπτουν. Απλά ΔΕΝ τους νοιάζει. Δεν αντιλαμβάνομαι τι επιχειρείς να αποδείξεις.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Από το 2001 που είμαι στα φόρα, έχω συναντήσει αυτήν την παπαριά καμιά 500ριά φορές...κάθε φορά από έναν νεαρό. Εσύ θα πρεπει να είσαι νεαρός τρίτης γενιάς που προτάσσει αυτό το έωλο, και ενδεικτικό του κατηχητικού επιχείρημα.spanakotas έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:58 Μπαίνεις στην αίθουσα των τελειόφοιτων της θεολογικής σχολής,μοιράζεις τις κόλλες αναφοράς και γράφεις στον πίνακα το ερώτημα "Υπάρχει Θεός ;" και στην συνέχεια ζητάς απο τους φοιτητές να διαπραγματευτούν την απαντησή τους,η οποία διαπραγμάτευση θα κρίνει αν θα πάρουν πτυχίο ή αν θα πρέπει να ξαναφοιτήσουν απο την αρχή.
Ξεκινάει,λοιπόν,η εξέταση-διαγώνισμα,τσουκου τσουκου,300 φοιτητούδια να παλεύουν να τεκμηριώσουν την απαντησή τους για το αν υπάρχει Θεός ή όχι ώστε να πάρουν το πτυχίο τους και να μην πάνε 4-5 χρονάκια σπουδών στον βρόντο
Τελειώνει το διαγώνισμα και μετά απο μια εβδομάδα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα:
Προς τις αγαπητές φοιτήτριες και προς του αγαπητούς φοιτητές της θεολογικής σχολής που διαγωνίστηκαν για το αν θα αποφοιτήσουν ή θα ξανα φοιτήσουν την σχολή,η διεύθυνση της σχολής με ιδιαίτερη λύπη σας ανακοινώνει πως όλοι σας απο τον Σεπτέμβρη είστε υποχρεωμένοι να ξαναφοιτήσετε την σχολή και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ενστάσεις ως προς την απόφαση της επαναφοίτησης,σας ανακοινώνουμε την σωστή απάντηση
"Ο Θεός δεν υπάρχει,αλλά Άρχει.Ετυμολογικά η λέξη Υπάρχω,σημαίνει πως είμαι υπο της Αρχής.Κατα συνέπεια ο Θεός δεν μπορεί να είναι ούτε υπο της Αρχής(Υπάρχει),αλλά ούτε να μην είναι υπο της Αρχής (Δεν Υπάρχει),γιατί ο Ιδιος είναι η Αρχή"
Κατ'επέκταση,όταν ένας άνθρωπος δηλώνει Άθεος,τότε αυτόματα δηλώνει πως δεν υπάρχει,δηλαδή πως δεν είναι υπο καμιάς Αρχής
Όποιο,λοιπόν,καλό παιδάκι εδώ μέσα έδωσε την σωστή απάντηση,τότε του λέω "Μπράβο".Οι υπόλοιποι διαγράφεστε απο το φόρουμ
xaxaxaxaxaxa
Το "υπάρχω", έχει ως βασική και προεξάρχουσα σημασία, αυτήν του "είναι", της ύπαρξης, της υπόστασης. Το χρησιμοποιούμε για κάτι που έχει υπόσταση, υλική ή πνευματική, για κάτι που είναι, που αποτελεί οντότητα.
Κάποια στιγμή πρέπει, ακόμα και οι νεότεροι, να ανοίγετε και κάνα λεξικό, επί τέλους!
Λεξικό Κοινής Ελληνικής
Spoiler
υπάρχω [ipárxo] Ρ πρτ. υπήρχα, αόρ. υπήρξα, απαρέμφ. υπάρξει :
I1.για κπ. ή για κτ. που έχει υλική υπόσταση, που έχει οντότητα: Όταν εγώ δε θα ~ πια , δε θα ζω. Σκέφτομαι, άρα ~. Πέρυσι αυτό το σπίτι δεν υπήρ χε εδώ. 2. (στο γ' πρόσ.) α. για κπ. ή για κτ. που βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος: Aυτό το ζώο δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Yποκαταστήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. || Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει; (έκφρ.) δεν υπάρχει (τίποτε άλλο), για κτ. με ιδιαίτερη αξία, σημασία, σπουδαιότητα: Γι΄ αυτόν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τα παιδιά του. Όταν δουλεύει, δεν υπάρχει γι΄ αυτόν τίποτε άλλο.
β. για κτ. που έχει υπόσταση νοητική: Yπάρχει Θεός;
Aυτό υπάρχει μόνο στη φαντασία μου / στα όνειρά μου. γ. με αφηρημένα ουσιαστικά, σε απρόσωπες εκφορές: Yπάρχει η δυνατότητα / ο φόβος / η ελπίδα. Yπάρχουν βάσιμες υποψίες. Yπήρξε κάποια πρόοδος, σημειώθηκε. Aναρωτιέμαι αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, αν θα εκδηλωθούν. Θα υπάρξουν δυσκολίες. || Yπάρχει πρόβλημα. II. ως αόριστος του ρήματος είμαι: Yπήρξα ευτυχισμένος / δυστυχισμένος. Στα νιάτα της υπήρξε πολύ ωραία γυναίκα. Yπήρξαμε συμμαθητές.
[λόγ. < αρχ. ὑπάρχω]
I1.για κπ. ή για κτ. που έχει υλική υπόσταση, που έχει οντότητα: Όταν εγώ δε θα ~ πια , δε θα ζω. Σκέφτομαι, άρα ~. Πέρυσι αυτό το σπίτι δεν υπήρ χε εδώ. 2. (στο γ' πρόσ.) α. για κπ. ή για κτ. που βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος: Aυτό το ζώο δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Yποκαταστήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. || Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει; (έκφρ.) δεν υπάρχει (τίποτε άλλο), για κτ. με ιδιαίτερη αξία, σημασία, σπουδαιότητα: Γι΄ αυτόν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τα παιδιά του. Όταν δουλεύει, δεν υπάρχει γι΄ αυτόν τίποτε άλλο.
Aυτό υπάρχει μόνο στη φαντασία μου / στα όνειρά μου. γ. με αφηρημένα ουσιαστικά, σε απρόσωπες εκφορές: Yπάρχει η δυνατότητα / ο φόβος / η ελπίδα. Yπάρχουν βάσιμες υποψίες. Yπήρξε κάποια πρόοδος, σημειώθηκε. Aναρωτιέμαι αν θα υπάρξουν αντιδράσεις, αν θα εκδηλωθούν. Θα υπάρξουν δυσκολίες. || Yπάρχει πρόβλημα. II. ως αόριστος του ρήματος είμαι: Yπήρξα ευτυχισμένος / δυστυχισμένος. Στα νιάτα της υπήρξε πολύ ωραία γυναίκα. Yπήρξαμε συμμαθητές.
[λόγ. < αρχ. ὑπάρχω]
Spoiler
Νέα ελληνικά (el) Ετυμολογία
υπάρχω < αρχαία ελληνική ὑπάρχω
Προφορά
ΔΦΑ : /iˈpaɾ.xo/
Ρήμα
υπάρχω
έχω υπόσταση, συνιστώ μια οντότητα
σκέφτομαι, άρα υπάρχω
ζω
σε άλλους πλανήτες υπάρχουν άνθρωποι;
υφίσταμαι
έντονη ανησυχία υπάρχει για το μέλλον
βρίσκομαι κάπου
μήπως υπάρχει βιβλιοπωλείο εδώ κοντά;
(στον αόριστο, με κατηγορούμενο) διατελώ, είμαι
ο θείος μου υπήρξε πρόεδρος του σωματείου
έχω αξία για κάποιον, είμαι κάτι σημαντικό
το παρελθόν δεν υπάρχει πια για μένα
Προφορά
Ρήμα
υπάρχω
σκέφτομαι, άρα υπάρχω
ζω
υφίσταμαι
βρίσκομαι κάπου
Δηλαδή, εσείς όταν ρωτήσετε: "Υπάρχει κάνας άνθρωπος εδώ;" ...ρωτάτε αν βρίσκεται κάποιος άνθρωπος κάτω από κάποια αρχή;
Ήόταν ρωτάτε "υπάρχει καμιά μπύρα να πιούμε;" ...ρωτάτε αν βρίσκεαι κάποια μπύρα κάτω από κάποια αρχή;
Αν ρωτήσετε: "υπάρχει κάτι να φάμε;" ...ρωτάτε αν υπάρχει φαγητό κάτω από κάποια αρχή;
Ή μήπως ο Ντεκάρτ όταν είπε το περίφημο "σκέπτομαι, άρα υπάρχω"...εννοούσε πως "σκέπτεται, άρα βρίσκεται κάτω από κάποια αρχή;"
Ξεφύγετε από τα επιχειρήματα του κατηχητικού. Είναι για μέχρι την τρίτη δημοτικού...
-
spanakotas
- Phorum.gr user: spanakotas
Ακόμη δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως δεν έχεις κάνει ετυμολογική ανάλυση της λέξης "Υπάρχω"; Υπάρχω=2 λεξούλες=υπό+άρχωΛοξίας έγραψε: 23 Δεκ 2024, 18:56Από το 2001 που είμαι στα φόρα, έχω συναντήσει αυτήν την παπαριά καμιά 500ριά φορές...κάθε φορά από έναν νεαρό. Εσύ θα πρεπει να είσαι νεαρός τρίτης γενιάς που προτάσσει αυτό το έωλο, και ενδεικτικό του κατηχητικού επιχείρημα.spanakotas έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:58 Μπαίνεις στην αίθουσα των τελειόφοιτων της θεολογικής σχολής,μοιράζεις τις κόλλες αναφοράς και γράφεις στον πίνακα το ερώτημα "Υπάρχει Θεός ;" και στην συνέχεια ζητάς απο τους φοιτητές να διαπραγματευτούν την απαντησή τους,η οποία διαπραγμάτευση θα κρίνει αν θα πάρουν πτυχίο ή αν θα πρέπει να ξαναφοιτήσουν απο την αρχή.
xaxaxaxaxaxa
Το "υπάρχω", έχει ως βασική και προεξάρχουσα σημασία, αυτήν του "είναι", της ύπαρξης, της υπόστασης. Το χρησιμοποιούμε για κάτι που έχει υπόσταση, υλική ή πνευματική, για κάτι που είναι, που αποτελεί οντότητα.
Κάποια στιγμή πρέπει, ακόμα και οι νεότεροι, να ανοίγετε και κάνα λεξικό, επί τέλους!
Λεξικό Κοινής ΕλληνικήςΑνοίξτε, έστω, και το Βικιλεξικό...Spoiler
υπάρχω [ipárxo] Ρ πρτ. υπήρχα, αόρ. υπήρξα, απαρέμφ. υπάρξει :
[λόγ. < αρχ. ὑπάρχω]Κάνετε μία ερώτηση στον Μπαμπινιώτη βρε αδερφέ...Spoiler
Νέα ελληνικά (el) Ετυμολογία
Προφορά
Ρήμα
υπάρχω
σκέφτομαι, άρα υπάρχω
ζω
υφίσταμαι
βρίσκομαι κάπου
Δηλαδή, εσείς όταν ρωτήσετε: "Υπάρχει κάνας άνθρωπος εδώ;" ...ρωτάτε αν βρίσκεται κάποιος άνθρωπος κάτω από κάποια αρχή;
Ήόταν ρωτάτε "υπάρχει καμιά μπύρα να πιούμε;" ...ρωτάτε αν βρίσκεαι κάποια μπύρα κάτω από κάποια αρχή;
Αν ρωτήσετε: "υπάρχει κάτι να φάμε;" ...ρωτάτε αν υπάρχει φαγητό κάτω από κάποια αρχή;
Ή μήπως ο Ντεκάρτ όταν είπε το περίφημο "σκέπτομαι, άρα υπάρχω"...εννοούσε πως "σκέπτεται, άρα βρίσκεται κάτω από κάποια αρχή;"
Ξεφύγετε από τα επιχειρήματα του κατηχητικού. Είναι για μέχρι την τρίτη δημοτικού...
Υπό=κάτω από
άρχω=Αρχη=εξουσία, κράτος, ανώτερη διοικητική θέση, υπούργημα
Υπάρχω=Βρίσκομαι κάτω απο μια Αρχή,είμαι υπο της εποπτεία μιας εξουσίας
Οτιδήποτε,λοιπόν,βρίσκεται κάτω απο μια Αρχή,αποκτά υπόσταση.Που χου για να το καταλάβεις καλύτερα.
Για να αποκτήσει ένας σύλλογος νομική υπόσταση, πρέπει να εγκριθεί το καταστατικό του από το Πρωτοδικείο
Το πρωτοδικείο είναι η Αρχή και ο σύλλογος θα υπάρξει μόνο όταν βρεθεί υπο την εποπτεία της Αρχής,δηλαδή του Πρωτοδικείου
Αν το πρωτοδικείο δεν θέσει τον σύλλογο υπο του,τότε ο σύλλογος δεν υπάρχει
Δεν μπορεί,λοιπόν,να οριστεί τίποτα ακόμη και η ίδια η ζωή αν αυτό δεν βρίσκεται υπο της Αρχής,υπό του Θεού δηλαδή.
"Υπάρχει κάνας άνθρωπος εδώ;"=Υπάρχει κανένας άνθρωπος;=Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και ρωτάς αν υπάρχει κανένας;=Και περιμένεις απο τον κανένανα σου απαντήσει;
"υπάρχει καμιά μπύρα να πιούμε;"=Ναι υπάρχει=Αυτό σημαίνει πως θα πιούμε την καμιά μπύρα;
Όταν ρωτάς έναν άντρα αν είναι παντρεμένος,τον ρωτάς αν έχει τελέσει γάμο με άλλο άνδρα;
Συμπέρασμα=Επειδή στο σχολείο δεν σου δίδαξαν τίποτα παραπάνω απο το να τρως και να κάνεις τα κακά σου,αυτό δεν σημαίνει πως η λέξη "Υπάρχω" δημιουργήθηκε όχι για να περιγράφει πως είμαστε υπο μιας Αρχής,αλλά για να χρησιμοποιείται μονάχα όταν ψάχνουμε τα δωμάτια και τα ψυγεία για να βρούμε ανθρώπους και μπύρες αντίστοιχα;
Το επιχείρημα μου δεν είναι επιχείρημα δημοτικού,αλλά η δική σου η νόηση είναι επιπέδου δημοτικού που αδυνατεί να συλλάβει την ανώτερη αξία-σημασία των λέξων.
κατα ματθαιον - κεφαλαιο 22
"εν γαρ τη αναστασει ουτε γαμουσιν ουτε εκγαμιζονται αλλα ως αγγελοι του θεου εν ουρανω εισιν"
Η νοησή σου όταν ακούει το "ουτε γαμουσιν" ξέρεις που πάει.Δεν χρειάζεται να το αναλύσω παραπάνω
"σκέπτομαι, άρα υπάρχω"=Σκέπτομαι,άρα υπάρχουν μπύρες στο ψυγείο=οπότε ας πάω να πιω καμιαααααααααααά!!!!
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 4:23
"και περιηγεν ολην την γαλιλαιαν ο ιησους διδασκων εν ταις συναγωγαις αυτων και κηρυσσων το ευαγγελιον της βασιλειας και θεραπευων πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν εν τω λαω"
Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό το "πασαν μαλακιαν εν τω λαω" για να με κάνεις να καταλάβω περισσότερο την ανώτερη σημασία των λέξεων όπου μια λέξη του Ευαγγελίου οι σημερινοί Έλληνες την έχουν κάνει σκουπίδι,όπως σκουπίδι κάνατε την λέξη "Υπάρχω" η οποία μέσα της κρύβει την έννοια του Θεού και εσείς νομίζετε πως την χρησιμοποιούμε μονάχα όταν θέλουμε να ρωτήσουμε τον περιπτερά της γειτονιάς αν υπάρχουν στο ψυγείο παγωμένα μπυρόνια
υ.γ. Η ειρωνεία είναι πως εσύ έχεις δικαίωμα ψήφου μέσω της οποίας καθορίζεται η τύχη αυτου του τόπου
Ο Βουδισμός είναι προσωποκεντρική θρησκεία, με θεϊκή γενεαολογια. Το γεγονός πως σε κάποιες εκφάνσεις δεν ασχολείται με την ύπαρξη ενός ύψιστου όντος, δεν τον βάζει απαραίτητα σε κάποιο αθεϊστικό μονοπάτι.tanipteros έγραψε: 23 Δεκ 2024, 17:39Οι Βουδδιστές είναι άθεοι αλλά ασχολούνται με την έκφανση της ανθρώπινης πνευματικότητας...Πασιφάη έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:00Οι άθεοι ΔΕΝ ασχολούνται με την όποια έκφανση της θείας προσέγγισης που κάποιοι τους προσάπτουν. Απλά ΔΕΝ τους νοιάζει. Δεν αντιλαμβάνομαι τι επιχειρείς να αποδείξεις.
Σε πολλές των περιπτώσεων μάλιστα, έχω την αίσθηση πως μοιάζει αρκετά με τον Χριστιανισμό.
- taxalata xalasa
δεν σταματά εκεί η ετυμολόγηση.
τι σημαινει το άρχω ετυμολογικά?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Κόψε το χαζό γέλιοspanakotas έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:58
xaxaxaxaxaxa
Και απάντησε
Στο απλο και προφανές:
Αν δηλώνεις άθεος δηλώνεις ότι δεν υπάρχεις?
Δηλαδή
Για να υπάρχεις
Πρέπει σώνει και καλά
Να Υφίστασαι υπό κάποιας Αρχής ?
Δυο Περιπτώσεις Βλέπω Πίσω απ' αυτό:
1. Σαδομαζοχισμό
Ή
2. Ψυχοπαθητική Εγωμανία που χρησιμοποιεί το θείο για να εδραιώσει και ενισχύσει τη θέση του/της
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 456 Απαντήσεις
- 14358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
-
- 1 Απαντήσεις