!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολιτικό σοκ στη Γερμανία: Ο Καγκελάριος Scholz καρατόμησε τον Υπ. Οικονομικών Lindner - Διαλύεται η κυβέρνηση
- Οργισμένος
Re: Πολιτικό σοκ στη Γερμανία: Ο Καγκελάριος Scholz καρατόμησε τον Υπ. Οικονομικών Lindner - Διαλύεται η κυβέρνηση
Ολοι οι ψεκες βρηκαν ευκαιρια να ουρλιαξουν για το 1.5% ελλειμα στο γερμανικο προυπολογισμο. Αν φταρνιστει η γερμανια οι συνταξιουχοι στην ελλαδα θα παρουν αρχιδια αντι για συνταξη. Και οχι μονον. Αλλα γουαη νοτ?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Re: Πολιτικό σοκ στη Γερμανία: Ο Καγκελάριος Scholz καρατόμησε τον Υπ. Οικονομικών Lindner - Διαλύεται η κυβέρνηση
Πεφτει η γερμανια...γκα γκαααανγκ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Eιναι οπως οταν λεγανε καποιοι 'ζαιοι,θα καταρρευσει το ΕΥΡΩ αν βγει η Ελλαδα απο την ευρωζωνη και γραφανε,να ειδατε,επεσε η ισοτιμια του Ευρω,να ειδατε,το χρηματιστηριο δεν παει καλα....και πηραν τα @@ τους στο χερι.
Θα τους τελειωσει ο Τραμπαρος με ληστρικους δασμους,η γερμανικη φτωχοποιηση ειναι προ των πυλων,χαιρεται ολη η αδικημενη Νοτια Ευρωπη.
Garcia έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 10:51 Λιτοτητα εσπειραν,Λιτοτητα θα λαβουν,θα κλεινουν εργοστασια,θα μειωνουν μισθους,θα κανουν ουρες στα λιντλ για τις προσφορες,θα χρεωκοπουν κολοσσοι δεκαετιων,η τρυπα στον προυπολογισμο θα μεγαλωνει και την ιδια στιγμη θα πρεπει να τσονταρουν για ζελενσκι ΔΙΣ.
Κοπριτες,μας πουλαγαν τοσα χρονια "γερμανικο οικονομικο μοντελο" και εμεις τους σωζαμε τις τραπεζες.Δεν εχουμε να παθουμε τιποτε αλλο εμεις,τα σκατα τα φαγαμε και συνεχιζουμε να τα τρωμε,αυτοι ομως καταρρεουν σαν χαρτινος πυργος και δεν εχει εδω,να κοψω δολλαριο,να παω νομισματοκοπειο,με το σκληρο ευρω,χωρις υποτιμηση,αρμαγεδων.
Δικαιώνεται ο Γιαννόπουλος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σας έχει διαφύγει κάτι σε όλους. Δεν έχουμε κάνει μονομερή διαγραφή του χρέους. Και μαντέψτε από που έχουμε πάρει τα δανεια
Και μετά μαντέψτε τι θα κάνουν οι διάδοχοι του Σολτς για να γλυτώσουν την Γερμανικη οικονομια
Και μετά μαντέψτε τι θα κάνουν οι διάδοχοι του Σολτς για να γλυτώσουν την Γερμανικη οικονομια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Eκλεισε και το εργοστασιο της Audi στο Βελγιο.
3000 εργαζομενοι στους δρομους.
.
.
Ας έρθουν στις μέρες καριέρας της ΔΥΠΑ.Αρίστος έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:45 Eκλεισε και το εργοστασιο της Audi στο Βελγιο.
Αντε να πεσει ο καραγκιοζης...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-