γαλη σιγουρα εχεις καταλαβει τι διαβαζεις; Καλα πλακα κανω, σιγα μην καταλαβες
δεν σταματανε γιατι ο αγώνας τους ηταν ματαιος, ετσι και αλλιως το πηραν το χρυσό της Ολλανδίας, σταματανε για να παει σε επομενο λεβελ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
Re: Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
Ε, ας πάει.enaon έγραψε: 15 Δεκ 2024, 18:48 γαλη σιγουρα εχεις καταλαβει τι διαβαζεις; Καλα πλακα κανω, σιγα μην καταλαβες
δεν σταματανε γιατι ο αγώνας τους ηταν ματαιος, ετσι και αλλιως το πηραν το χρυσό της Ολλανδίας, σταματανε για να παει σε επομενο λεβελ.
Όσο βαθαίνουν και πλαταίνουν τα λέβελς, τόσο καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καταλαβα, ιδεα δεν εχεις παλι σε τι νημα γράφεις. Ειπα και εγω, με τους Ολλανδους η γαλη, απο τώρα; 
Γουστάρω όταν το παίζεις μέντορας μου, μαδουρόγατο.enaon έγραψε: 15 Δεκ 2024, 18:55 καταλαβα, ιδεα δεν εχεις παλι σε τι νημα γράφεις. Ειπα και εγω, με τους Ολλανδους η γαλη, απο τώρα;![]()
Συνέχισε έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θες μια κροκετουλα, που σου εξηγησα οτι παλι δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις αλλα ησουν καλο γατακι και δεν εβγαλες νυχακια;
μπραβο γαλη.
μπραβο γαλη.
Έχεις διδασκαλικό απωθημένο ή μου φαίνεται;enaon έγραψε: 15 Δεκ 2024, 19:00 θες μια κροκετουλα, που σου εξηγησα οτι παλι δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις αλλα ησουν καλο γατακι και δεν εβγαλες νυχακια;
μπραβο γαλη.![]()
Εγώ δεν έχω τετοια θέματα.
Προτείνω παρακαλλιστεία για τους ευφυείς Ολλανδούς (που άλλα δίδασκαν και αλλούτερα τους προέκυψαν) και παραπχόρουμ για τους αντίστοιχους οξυδερκεις πχορουμίστας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι, θα με παρεξηγείς γιατι εχεις απωθημένο μαθήτριας μαλλον.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις περαιτέρω γνώσεις στο οτιδήποτε καλό μου. Ποτέ δεν είχα.
Αλλά στο είδος σας έχω όχι ένα αλλά περισσότερα διδακτορικά. Και ειλικρινά έγκωσα με τις επαναλήψεις και επικαιροποιήσεις. Είστε χαμένος χρόνος, γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-