γμημένα τσίπουρα
Θέλετε να σας γράψω στο my school ,να σας ρίξω αποβολές;
Μη γνωρίζοντας κατά πόσο ή όχι είναι ευθύνη του δήμου η απαγόρευση λειτουργίας τέτοιων καταστημάτων, η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ο Δούκας είναι πολιτικός. Εκλέγεται και πρέπει να δείξει ότι κάτι κάνει τέλος πάντων.
Για τον ίδιο λόγο που παραπονούνται αστυνομικοί όταν κάποιο δικαστήριο αθωώνει αυτούς που συλλαμβάνουν.
εχεις ξανακουσει δημαρχο να παραπονιεται θεσμικα στο τουιτερ, μαλλον θεσμικα, ο μπερια μου το ειπε, για αδεια που το δικαστήριο εδωσε πισω, σαν να ειναι εκεινος η αστυνομία; Αν οχι, λες ειναι η πρώτη φορα που συμβαινει αυτο τα χρονικα, γιαυτό; Η ειναι κατι σαν τον μπατμαν, καλος;ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:14 Για τον ίδιο λόγο που παραπονούνται αστυνομικοί όταν κάποιο δικαστήριο αθωώνει αυτούς που συλλαμβάνουν.
Δεν θυμάμαι κάτι σχετικό για τέτοια μαγαζιά. Πάντως οι πολιτικοί ψάχνουν τέτοιες ευκαιρίες που θα δείξουν ότι αυτοί προσπαθούν αλλά το σύστημα δεν τους αφήνει. Δεν με ξένισε τόσο πολύ όσο εσένα. Άρα μάλλον κάτι βλέπεις που μου διαφεύγει.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:16εχεις ξανακουσει δημαρχο να παραπονιεται για αδεια που το δικασττήριο εδωσε πισω, σαν να ειναι εκεινος η αστυνομία; Αν οχι, λες ειναι η πρώτη φορα στα χρονικα, γιαυτό; Η ειναι κατι σαν τον μπατμαν, καλος;ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:14 Για τον ίδιο λόγο που παραπονούνται αστυνομικοί όταν κάποιο δικαστήριο αθωώνει αυτούς που συλλαμβάνουν.
Την ανακοίνωση του Δούκα τη διάβασες;ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:14Για τον ίδιο λόγο που παραπονούνται αστυνομικοί όταν κάποιο δικαστήριο αθωώνει αυτούς που συλλαμβάνουν.
"Να κοιτάχτε εγώ κινδύνεψα να κάνω καλά τη δουλειά μου, αλλά η δουλειά μου πάει στράφι από την απόφαση του δικαστηρίου. Μη μου ζητάτε τα ρέστα μετά που δεν κάνω ελέγχους ώστε να κλείσω τα μαγαζιά που σερβίρουν σε ανήλικα. Αφού και να τα κλείσω θα τους αθωώσουν και θα ξαναανοίξουν. Δεν φταίω εγώ που δεν γίνονται έλεγχοι. Είναι μάταιοι."
Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ψηφίστε με κι ας είμαι αναποτελεσματικός γιατί για την αναποτελεσματικότητα φταίνε οι άλλοι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι απαραίτητα. Κι εγώ αν είχα διακινδυνέψει τη σωματική μου ακεραιότητα για να συλλάβω κάποιον και τον έβλεπα μετά έξω, θα παραπονιόμουν. Θα αισθανόμουν ότι η προσπάθειά μου δεν γίνεται σεβαστή. Ότι πάει χαμένος ο κόπος μου. Ανθρώπινο είναι αυτό. Ωστόσο και εκεί μπορεί να υπάρχει ένας βαθμός υποκρισίας. Εξαρτάται ποιος παραπονιέται κάθε φορά. Αν μάθεις ότι ο αστυνομικός που παραπονιέται ότι είναι διεφθαρμένος, αντιμετωπίζεις το παράπονο ως κάλυψη, ως πρόφαση, υποκρισία.
Όχι και σε ευχαριστώ. Ωστόσο ο enaon είναι εξαιρετικά οξυδερκής και για να επιμένει τόσο πολύ, κάτι θα έχει παρατηρήσει που μας διαφεύγει.
Δυσκολεύομαι ...
Όχι, είπα ότι για τον ίδιο λόγο (δικαστικές αποφάσεις) θα ακούσεις παράπονα από αστυνομικούς
Δεν ξέρω καν αν είναι ευθύνη του δήμου, ούτε είπα ότι ένας πολιτικός είναι σαν ένα αστυνομικό. Είπα ότι επικαλούνται παρόμοιου τύπου δικαιολογίες.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:25 Υποθετω οτι για καποιο λογο ξερεις οτι ειναι δική του δουλεια, δηλαδη ειχαμε δηλητηρίαση απο ποτα και δεν ανάλαβε αστυνομία, αλλα ο δήμος. Και για καποιο λόγο ενας πολικος ειπες ειναι σαν ενα αστυνομικο. Το εννοουσες;
αντικειμενικα κανενας αριστερος δεν ειναι σοβαρος ..αλλα για λογουςευγενεας το ειπα και γιατην ηλικια τουenaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:01 ναι το παρακανε, και εμενα μου χτυπησε ασχημα το σοβαρός, σαν να μην γνωριζόμαστε καθόλου.
ε οκ, αλλα γιατι μου το λες οτι εχεις ακουσει απο αστυνομικους, απο δημαρχους δεν σε ρωτησα; Δηλαδη η απαντηση τελικα ειναι οχι; Αν ειναι οχι, γιατι λες δεν εχει ξανατυχει;ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2024, 19:29 Όχι, είπα ότι για τον ίδιο λόγο (δικαστικές αποφάσεις) θα ακούσεις παράπονα από αστυνομικούς