!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα μπουρδέ...
λοιπον ειδα 160, έμαθα για το Ξυράφι του Όκαμ.
τι διαλέγεις;
1. Ο Δουκας ειναι ενας πολιτικός και επιχειρηματίας πολυ ιδιαίτερος, ειναι ελληνας αλλα ειναι σαν να μην ειναι ελληνας, το κυριο μέλημά του ειναι η προστασία των ανήλικων, γιαυτο τωρα ηθελε να παει στο δικασήριο, σε καθε δικαστήριο με ανηλικα θελει να πηγαίνει.
2. Ο Δουκας ηταν σαν ολους τους αλλους, εχθες ομως αποφάσησε οτι μεχρι εδω και μη παρέχει, η ελλας πρέπει να αλλαξει ρότα. Ετσι αποφάσισε οτι στον Δημο μας πλεον δεν θα υπαρχουν παρανομιες, ανέλαβε προσωικα να τις λυσει ολες, ετυχε να πεσει στην περιπτωση των ανηλικων και να μας ενημερώσει, θα πηγαίνει σε ολα τα πρωτοδικία και ολα θα αλλαξουν.
3.Ο Δουκας εχει προηγούμενα με το μαγαζι.
τι διαλέγεις;
1. Ο Δουκας ειναι ενας πολιτικός και επιχειρηματίας πολυ ιδιαίτερος, ειναι ελληνας αλλα ειναι σαν να μην ειναι ελληνας, το κυριο μέλημά του ειναι η προστασία των ανήλικων, γιαυτο τωρα ηθελε να παει στο δικασήριο, σε καθε δικαστήριο με ανηλικα θελει να πηγαίνει.
2. Ο Δουκας ηταν σαν ολους τους αλλους, εχθες ομως αποφάσησε οτι μεχρι εδω και μη παρέχει, η ελλας πρέπει να αλλαξει ρότα. Ετσι αποφάσισε οτι στον Δημο μας πλεον δεν θα υπαρχουν παρανομιες, ανέλαβε προσωικα να τις λυσει ολες, ετυχε να πεσει στην περιπτωση των ανηλικων και να μας ενημερώσει, θα πηγαίνει σε ολα τα πρωτοδικία και ολα θα αλλαξουν.
3.Ο Δουκας εχει προηγούμενα με το μαγαζι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Δεκ 2024, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βάλε κι ένα 4: ο Δούκας είναι ο αντίχριστος, ουουουεξεξεξουουου
Τέσπα, έχεις δίκιο βρε μην τα πολυλογούμε τώρα, ο Δούκας ήθελε να μείνει κλειστό το μαγαζί γιατί πουλούσε κοκακόλες ενώ ο Δούκας έχει μετοχές στη πέπσι.
Τέσπα, έχεις δίκιο βρε μην τα πολυλογούμε τώρα, ο Δούκας ήθελε να μείνει κλειστό το μαγαζί γιατί πουλούσε κοκακόλες ενώ ο Δούκας έχει μετοχές στη πέπσι.
ε και να την βαλω παλι το 3 θα διαλέξω, τα αλλα ειναι παραμυθια για παιδια.
ελα πες μια περίπτωση πιστευτή με δικά σου λόγια, να δω αν θα καταφερεις να μην βγει αστεία
ελα πες μια περίπτωση πιστευτή με δικά σου λόγια, να δω αν θα καταφερεις να μην βγει αστεία
οκ για να ειμαι δίκαιος το πιο πιθανο ειναι
5. ο Δουκας ξερει οτι ειμαστε ποπολα, λεει για προστασία ανηλίκων να νομιζουμε οτι κανει κανει.
αλλα αυτο δεν μας συμφέρει πολυ, καλυτερα το 3.
5. ο Δουκας ξερει οτι ειμαστε ποπολα, λεει για προστασία ανηλίκων να νομιζουμε οτι κανει κανει.
αλλα αυτο δεν μας συμφέρει πολυ, καλυτερα το 3.
Τι να πω βρε συ, αφού τα βρήκαμε. Ο Δούκας έχει προηγούμενα με το μαγαζί κι έβαλε τα κωλόπαιδα να βάλουν στη ζούλα μπόμπες μέσα στο μαγαζί, να τις πιουν και να πάνε στο νοσοκομείο. Πού νά 'ξερε όμως ότι θα τονέ ξεσκεπάσει ο εναόν του πχώρουμ. Χα!
βρε δες το 160 το τελευταιο επισόδειο, δεν τα βρηκαμε σου λεω. Πρεπει να διαλέξουμε μια περίπτωση που δεν ειναι τραβηγμένη απο τα μαλλιά.
την 3 η την 5, ποια θες;
την 3 η την 5, ποια θες;
Δεν ξέρω τι είναι το 160, δεν θέλω να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση και μπερδεύεις τον κόσμο, ο άξονας είναι: ο χνιαρρρ-χνιαρρρ εμπαθής Δούκας - ο εντιμότατος πτωχός πλην τίμιος επιχειρηματίας - τα κωλόπαιδα που 'βαλε ο Δούκας να κάμουν προβοκάτσια στο μαγαζί.
IQ 160 παιδί μου, η σειρά, 100 πανω απο το δικό σου που νομιζεις οτι ο Δουκας νοιάζεται για τα ανηλικα.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:38 Δεν ξέρω τι είναι το 160, δεν θέλω να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση και μπερδεύεις τον κόσμο, ο άξονας είναι: ο χνιαρρρ-χνιαρρρ εμπαθής Δούκας - ο εντιμότατος πτωχός πλην τίμιος επιχειρηματίας - τα κωλόπαιδα που 'βαλε ο Δούκας να κάμουν προβοκάτσια στο μαγαζί.
Πάνε τα κωλόπαιδα και γίνονται κομμάτια για να εκθέσουνε τον επιχειρηματία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ωχ, εγινε πασοκοφωλια το νημα, φευγω.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί μισείτε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία;
Υγιείς επιχειρήσεις να πνίγονται απ'τη γραφειοκρατία δηλαδή.
Υγιείς επιχειρήσεις να πνίγονται απ'τη γραφειοκρατία δηλαδή.
Και ειναι και γνωστό πως η νυχτα και τα κλαμπς έχουν το αμάλγαμα του επιχειρεινBeria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:39 Πάνε τα κωλόπαιδα και γίνονται κομμάτια για να εκθέσουνε τον επιχειρηματία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α, αφήσαμε τον χνιαρρρ-χνιαρρρ Δούκα και πήγαμε στον ηλίθιο Ναύτη. Βουνό το δίκιο σου ιδιοφυΐα μου, φανερό. Άλλωστε παρακολουθείς και σήριαλ στο τελεβίζιο, να τα λέμε κι αυτά.enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:39IQ 160 παιδί μου, η σειρά, 100 πανω απο το δικό σου που νομιζεις οτι ο Δουκας νοιάζεται για τα ανηλικα.Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:38 Δεν ξέρω τι είναι το 160, δεν θέλω να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση και μπερδεύεις τον κόσμο, ο άξονας είναι: ο χνιαρρρ-χνιαρρρ εμπαθής Δούκας - ο εντιμότατος πτωχός πλην τίμιος επιχειρηματίας - τα κωλόπαιδα που 'βαλε ο Δούκας να κάμουν προβοκάτσια στο μαγαζί.![]()
Κρύβε λόγια, θα τ' ακούσεις κι εσύ τα σκολιανά σου από τον ιδιοφυή τηλεθεατή.Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 11:39 Πάνε τα κωλόπαιδα και γίνονται κομμάτια για να εκθέσουνε τον επιχειρηματία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης