!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσο τσιγκουνηδες ειστε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποσο τσιγκουνηδες ειστε?
Για πειτε...
Ειστε τσιγκουνηδες με τα χρηματα σας η σπάταλοι?
Τα κανετε μασουρια η τα σκορπάτε?
Η μηπως ειστε απλα κατι ενδιαμεσο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Ποσο τσιγκουνηδες ειστε?
Μια ζωή την έχουμε, αλλά η γυναίκα μου τα παίρνει και τα βάζει στην άκρη. 
- Space_Passenger
- Dwarven Blacksmith
Έχω ξεκλείδωτο κοινωνικό και διατροφικό budget καθώς και ότι μπορεί να ενταχθεί σε αυτά με παραθυράκι (π.χ. ρούχα για να βγω), αλλά στα υπόλοιπα Κινεζικό saving rate.
Δεν σκοπεύω να είμαι μια ζωή προλετάριος, ευελπιστώ να αναβαθμιστώ σε ταξικό προδότη.
Δεν σκοπεύω να είμαι μια ζωή προλετάριος, ευελπιστώ να αναβαθμιστώ σε ταξικό προδότη.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Πέρα από ένα πακέτο μπισκότα που παίρνω σχεδόν κάθε απόγευμα -- ή δύο σοκολάτες αν τις βρω σε συμφέρουσα έκπτωση -- και ένα δεκάευρο που δίνω κάθε λίγους μήνες που πάω στο Μεταξουργείο για ψυχανάλυση, μόνο για τα απαραίτητα ξοδεύω.George_V έγραψε: 10 Δεκ 2024, 17:22 Για πειτε...
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα έμενα σε χαρτόκουτα. Δυστυχώς, όχι γιατί είμαι σπάταλος, αλλά γιατί αν με πετύχει άνθρωπος στο δρόμο και μου ζητήσει ένα χιλιάρικο, παίζει και να του το δώσω.
Μετά την πληρωμή ενοικίου, λογαριασμών, κοινοχρήστων, σούπερ μάρκετ, δόσεων (για βασικά πράγματα), ιατρικών εξόδων, μένουν πολύ λίγα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι περίεργη η ερώτηση, μπορεί κάποιος να είναι τσιγκούνης σε κάτι και σπάταλος σε κάτι άλλο. Εγώ π.χ. είμαι απίστευτος καρμοίρης στο θέμα της αγοράς κινητού αλλά σπάταλος στα ρούχα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V

Η ανωτερω κυρια εχει χαρακτηριστει ως η πιο τσιγκουνα που υπηρξε ποτε.
Π.χ. φορουσε το ιδιο βρακι απο το το 1856 μεχρι το θανατο της γιατι δεν ηθελε να δωσει λεφτα για καινουριο. Και οταν ο γιος της της ζητησε λεφτα για εγχειρηση στο ποδι δεν του δωσε μια και τελικα τον ακρωτηριασαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Με καλύπτει πλήρως το δεύτερο.
- Fata_Morgana
Τα σκορπάω. Αλλά άμα χρειαστεί γίνομαι σπάγγος. Εχω βγάλει όλη τη βδομαδα μια χαρά με 10€.
- Space_Passenger
Εγω γυριζω και τα δαχτυλα προς τα πανω του χεριου. Λενε οσοι το κανουν ειναι τσιγκουνηδες. Ισχυει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεδομένου αγροτικού επαγγέλματος την μια μπορεί να βγάλω 1400 σε ένα μήνα τον άλλον ούτε 300, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά σφιχτός και προφανώς ακολουθώ άλλου είδους διαχείριση στα έξοδα απ ότι αν είχα ένα στάνταρ εισόδημα κάθε μήνα....
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εγώ μόνο τον αντίχειρα. Έτσι είμαι ΟΚ.Space_Passenger έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:42 Εγω γυριζω και τα δαχτυλα προς τα πανω του χεριου. Λενε οσοι το κανουν ειναι τσιγκουνηδες. Ισχυει.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-