!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:29
Cecily Anne έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24

Έχω, την παραλλαγή χωρίς σύρμα όμως.

Εικόνα
Ε εγώ με αυτό που έχεις κάνω το γιαούρτι με σκόνες! Στο έγραψα παραπάνω . Δε θέλει ιδιαίτερο πλύσιμο και αν παίρνεις τα μισόκιλα πχ τοταλ τα κάνει άνετα κι αυτά χωρίς να γίνεις μ…ν καλλιγραφία.
Οκ, θα το δοκιμάσω!
Μόνο να χαρείς ξεκινά το πείραμα σε βάθος, μέχρι να μάθεις να το χειρίζεσαι, μην το βάλεις πολύ επιφανειακά και λουστεις. Κάνε παράλληλα ανακάτεμα όπως θα έκανες με το κουτάλι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cecily Anne έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:32 Μόνο να χαρείς ξεκινά το πείραμα σε βάθος, μέχρι να μάθεις να το χειρίζεσαι, μην το βάλεις πολύ επιφανειακά και λουστεις. Κάνε παράλληλα ανακάτεμα όπως θα έκανες με το κουτάλι.
δεν θα εχει καταλαβει οτι εχει μοτεράκι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 17:15 πως ανοίγω το κουτάκι νουνού;
βαζω και λαδι στο τηγάνι οταν κανω τηγανιτά αυγα;
γιατι εξαφανίζονται τα παγάκια αφου τα βαλω στο ποτήρι;
1. δεν το ανοίγεις. Προτιμάς εγχώριους χυμούς αγελάδας, μποϊκοτάροντας τους Ολλανδούς.
2. όχι, μπορείς και με νερό
3. γιατί ο πάγος είναι διάφανος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 12:13 Λοιπόν εξηγώ το workflow που θέλω να βελτιστοποιήσω.
Βάζω γιαούρτι σε ένα μπολ, ρίχνω μέσα κάποιες σκόνες (συμπληρώματα διατροφής). Ανακάτεμα με το χέρι που παίρνει 2-3 λεπτά.

Αν αγοράσω μπλέντερ χειρός σαν αυτά που έχω δει νομίζω θα γεμίσω παντού σκόνη. Αν είναι μπλέντερ με σκεύος τότε θα πρέπει να πλύνω και το σκεύος, το οποίο θα μου πάρει πίσω τα 2 λεπτά που κέρδισα (σίγουρα θέλει και 1 λεπτό βγάλε από το ντουλάπι, βάλε πρίζα κλπ).

Είμαι όντως παγιδευμένος στη ζώνη του λυκόφωτος του αυτοματισμού, ή υπάρχει μια προφανής λύση που χάνω;
Αν έβαζες πρώτη τη σκόνη και από πάνω το γιαούρτι? Για επιπλέον ασφάλεια βάλε λίγο γάλα μετά τη σκόνη και πριν το γιαούρτι.

Να τηνε τρως όλη την κρεατινη σου γιοκα μου. Είσαι στον όγκο. Θα την κάνεις πλάτες.

- Ελληνίδα γιαγιά, 2042
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”