!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

που ενημερώνει τους εναπομείναντες νου γου μικούς οτι έρχεται νεο κύμα μεταναστών
Τα έργα των «νταβατζήδων» μετατρέπουν την Ελλάδα σε ΟΗΕ

Το 2004 για τους «Olympic Games» με τις σατανιστικές κούκλες με τα 4 δάχτυλα έφεραν για τα έργα των εργολάβων που θησαύρισαν και συνέβαλαν ασφαλώς στην χρεωκοπία, εκατοντάδες χιλιάδες ξένων που θα έφευγαν, αλλά δεν έφυγαν ποτέ. Ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Καθημερινής ήταν «αναζητούν εργάτες μέχρι την Ινδία». Σύμφωνα με τις κατασκευαστικές εταιρείες θα χρειαστούν 250.000 εργάτες (!) που φυσικά δε θα φύγουν ποτέ και θα φέρουν τις οικογένειές τους. «Πολυπολιτισμική» κοινωνία…

Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Ποιοι; Τα αρπακτικά της παγκοσμιοποίησης και οι υποτακτικοί τους καπιταλιστές.

Α. Μ.- “Εθνικομπολσεβίκος”

το περίεργο είναι οτι υπογράφει σαν εθνικομπολσεβίκος σε εισαγωγικά

απ όπου μπορεί να αρπάξει φαίνεται το πάει η χα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Αγχίαλος έγραψε: 08 Δεκ 2024, 15:40 που ενημερώνει τους εναπομείναντες νου γου μικούς οτι έρχεται νεο κύμα μεταναστών
Τα έργα των «νταβατζήδων» μετατρέπουν την Ελλάδα σε ΟΗΕ

Το 2004 για τους «Olympic Games» με τις σατανιστικές κούκλες με τα 4 δάχτυλα έφεραν για τα έργα των εργολάβων που θησαύρισαν και συνέβαλαν ασφαλώς στην χρεωκοπία, εκατοντάδες χιλιάδες ξένων που θα έφευγαν, αλλά δεν έφυγαν ποτέ. Ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Καθημερινής ήταν «αναζητούν εργάτες μέχρι την Ινδία». Σύμφωνα με τις κατασκευαστικές εταιρείες θα χρειαστούν 250.000 εργάτες (!) που φυσικά δε θα φύγουν ποτέ και θα φέρουν τις οικογένειές τους. «Πολυπολιτισμική» κοινωνία…

Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Ποιοι; Τα αρπακτικά της παγκοσμιοποίησης και οι υποτακτικοί τους καπιταλιστές.

Α. Μ.- “Εθνικομπολσεβίκος”

το περίεργο είναι οτι υπογράφει σαν εθνικομπολσεβίκος σε εισαγωγικά

απ όπου μπορεί να αρπάξει φαίνεται το πάει η χα
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
20---

Re: Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Που λες φίλε αυτό που παίρνουν λαθρομετανάστες στα χωράφια οι γαιοκτήμονες να μαζεύουν ελιές και φράουλες κτλπ μου φαινόταν σκέτη εκμετάλλευση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Με όσα έχουν γίνει πλέον μου φαίνεται σαν να τους δίνουν μια ευκαιρία στη ζωή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”