!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κίτρινα γιλέκα: Πεδίο μάχης το Παρίσι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κίτρινα γιλέκα: Πεδίο μάχης το Παρίσι
Μουρλοκακόμοιροι ζαίοι, χα-ίτες και λοιποί αγανακτίστας, μη μου ετοιμάζεστε για δανεικά επειδή πέφτει ξυλίκι στη γαλλία. Το γράφω να μην έχομε δράματα τύπου δις ιζ ε κου, πάλι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
και ταλαιπωρε οι παλαιοι κοσμοι ελληνικος,ρωμαικος ,βυζαντινος χαθηκαν όταν σε εκεινες τις κοινωνιες επικρατησαν οι πλούσιοι επι των μικρων και μεσαιων ιδιοκτητων
όταν δεν υπαρχει η μεσοτης του εγραφε ο αριστοτελης και υπαρχουν οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοι χαιρετα την δημοκρατια την ελευθερια κτλ
μεγιστος αυτος ο αριστος
όταν δεν υπαρχει η μεσοτης του εγραφε ο αριστοτελης και υπαρχουν οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοι χαιρετα την δημοκρατια την ελευθερια κτλ
μεγιστος αυτος ο αριστος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:21 Μουρλοκακόμοιροι ζαίοι, χα-ίτες και λοιποί αγανακτίστας, μη μου ετοιμάζεστε για δανεικά επειδή πέφτει ξυλίκι στη γαλλία. Το γράφω να μην έχομε δράματα τύπου δις ιζ ε κου, πάλι
ποια χρηματα?? αυτά εχουν γινει αερας κοπανιστος στις υπερπόντιες αγορες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
λεφτα θα υπαρχουν οσα δινει το άρμεγμα μεσαιων κι μικροϊδιοκτητών
μετα χαιρετα μου τον πλατανο και την βαθια την γρουσπα
μετα χαιρετα μου τον πλατανο και την βαθια την γρουσπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 08 Δεκ 2018, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
στις απεργιακες κινητοποιησεις τοτε, ζητουσαν εναν συγκεκριμενο στοχο. το 8ωρο.paul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:18Φίλε μου σε φαντάζομαι 19αιώνα Βιομήχανο στις απεργιακές κινητοποιήσεις για 8ωρο σε ερώτηση των συναδέλφων σου "Μα τι ζητάνε αυτοί; " και να απαντάς " Ζητάνε 8ωρο, να δουλεύουν λιγότερο και να τρέφονται από το λεφτόδεντρο, άμα δουλεύουν λιγότερο που θα τους τα βρίσκουμε για να τους πληρώνουμε;" και μην νομίζεις οτι δεν διατυπώθηκαν τέτοιες ενστάσεις εκείνη την εποχή.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:14ποιος το λεει αυτο;run έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:12 επαασταση βεβαια δεν είναι
εξεγερση ναι,εξεγερθηκαν με αφορμή τα καυσιμα μα πισω είναι η αντιθεση στον νεοφιλελεφτερισμο στην ασυδοσια της αγορας,στην αποβιομηχανιση
θα τα καταφερουν?? ισως
εξεγερση υπερ του λεφτοδενδρου ειναι αγαπητέ
για αυτο βλεπεις και εδω κουμουνιστες, χρυσαυγιτες, συριζαιους και εσενα Μαζι παρεα.
Μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο συγκεκριμενος στοχος των ομαδων τωρα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να μην ζγκοντώνουν τα όνειρά μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Διάβασε μερικά μου ποστ παραπάνω, κάνω μια συζήτηση επί αυτού με άλλο μέλος.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:30 στις απεργιακες κινητοποιησεις τοτε, ζητουσαν εναν συγκεκριμενο στοχο. το 8ωρο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
παρτε το πειραματοζωο φαιδρα πορτοκαλεα
αφου πηδηκσαν την παραγωγη η πασοκοαριστερα αρχισε η καταστροφή της από τον μητσοτακη κι συνχιζεται μεχρι σημερα με μοιραίους το σιμιτισταν και το γαπισταν που μας εβαλλε σε επιτηρηση και ξευτελιστηκε με την πρωτη φορα αριστερα που με την βιαιη φορολογια υπερ τραπεζων και τοκογλυφων απαγορευσε την παραγωγη και η αφραγκη ελλαδα εισαγει όπως ηθελαν οι γερμανοι
αφου πηδηκσαν την παραγωγη η πασοκοαριστερα αρχισε η καταστροφή της από τον μητσοτακη κι συνχιζεται μεχρι σημερα με μοιραίους το σιμιτισταν και το γαπισταν που μας εβαλλε σε επιτηρηση και ξευτελιστηκε με την πρωτη φορα αριστερα που με την βιαιη φορολογια υπερ τραπεζων και τοκογλυφων απαγορευσε την παραγωγη και η αφραγκη ελλαδα εισαγει όπως ηθελαν οι γερμανοι
-
talaipwros
κατι ειδα αλλα δεν βλεπω τον ενα στοχο.paul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:31Διάβασε μερικά μου ποστ παραπάνω, κάνω μια συζήτηση επί αυτού με άλλο μέλος.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:30 στις απεργιακες κινητοποιησεις τοτε, ζητουσαν εναν συγκεκριμενο στοχο. το 8ωρο.
τι το κοινο εχουν τα ποστ των μπλε μπουμμη, golden age, run και ουτις ( η αναφορα στα ονοματα εννοειται δεν ειναι υποτιμητικη, ως παραδειγμα ετεροκλητης ομαδας τα φερνω) π.χ ;
Δικα μου ποστ, οχι αυτων που αναφερεις.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:33κατι ειδα αλλα δεν βλεπω τον ενα στοχο.paul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:31Διάβασε μερικά μου ποστ παραπάνω, κάνω μια συζήτηση επί αυτού με άλλο μέλος.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:30 στις απεργιακες κινητοποιησεις τοτε, ζητουσαν εναν συγκεκριμενο στοχο. το 8ωρο.
τι το κοινο εχουν τα ποστ των μπλε μπουμμη, golden age, run και ουτις ( η αναφορα στα ονοματα εννοειται δεν ειναι υποτιμητικη, ως παραδειγμα ετεροκλητης ομαδας τα φερνω) π.χ ;
-
talaipwros
αν λες αυτο, οχι, δεν φαινεται καπου να ζητανε αυταpaul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 15:35
Νομίζω ότι οι αρχές των "Λαικιστών" (εφόσον πρόταση συγκροτημένη δεν υπάρχει ώστε να τα κάνει ενιαίο αφήγημα) θα μπορούσαν να συνοψιστούν στις εξής:
- Διεύρυνση, εμβάθυνση και μεταλλαγή των Δημοκρατικών θεσμών
- Δικαιότερη αναδιανομή
-Ανασυγκρότιση και εκσυγχρονισμό κράτους πρόνοιας
-πολιτική που να βάζει μπροστά τη κοινωνία και μετά την αγορά
-Ενίσχυση κράτους Δικαίου σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο
Αυτές έχω εντοπίσει προς ώρας, αν υπάρχουν και άλλες να τις αναφέρετε.
εδιτ ¨επισης ολα αυτα ειναι παρα παρα πολυ γενικολογα. Καμια σχεση με το "απεργω για το 8ωρο"
Θα το κάνουν, εκεί θα καταλήξουν, δες και το ποστ με τους Podemos, το δικό μου.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:36αν λες αυτο, οχι, δεν φαινεται καπου να ζητανε αυταpaul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 15:35
Νομίζω ότι οι αρχές των "Λαικιστών" (εφόσον πρόταση συγκροτημένη δεν υπάρχει ώστε να τα κάνει ενιαίο αφήγημα) θα μπορούσαν να συνοψιστούν στις εξής:
- Δικαιότερη αναδιανομή
υπαρχει και κατι άλλο
στην ουσια είναι παλη των πατριωτων(οπαδοι του εθνους κρατους) και νεοταξιτων(οπαδοι της παγκοσμιοποίησης)
και βεβαια όλα είναι μπερδεμένα οσο δουλευει το διπολο αριστερα δεκσια
παντα αυτά είναι μπερδεμεμνα και για αυτό πολύ δυσκολα οι κοινωνιες αποφευγουν την παρακμη
στην ουσια είναι παλη των πατριωτων(οπαδοι του εθνους κρατους) και νεοταξιτων(οπαδοι της παγκοσμιοποίησης)
και βεβαια όλα είναι μπερδεμένα οσο δουλευει το διπολο αριστερα δεκσια
παντα αυτά είναι μπερδεμεμνα και για αυτό πολύ δυσκολα οι κοινωνιες αποφευγουν την παρακμη
-
talaipwros
ναι, να μην ξεχασουν να ζητησουν και παγκοσμια ειρηνηpaul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:38Θα το κάνουν, εκεί θα καταλήξουν, δες και το ποστ με τους Podemos, το δικό μου.talaipwros έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:36αν λες αυτο, οχι, δεν φαινεται καπου να ζητανε αυταpaul25 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 15:35
- Δικαιότερη αναδιανομή
επισης οταν λες "Δικαιότερη αναδιανομή" αρα θενε οι Γαλλοι να δωσουν λεφτα στην Αφρικη; Για αυτο διαδηλωνουν;
παρτε ως παράδειγμα τον θανατο της ρωμης και την σωτηρια της νεας ρωμης
εκτος των γεοπολιτικων παραγόντων στην δυση ειχε εεπικρατησει ξανα η μεγαλη ιδιοκτησια σε βαρος της μικρης
στο βυζαντιο προστατευσαν την μικρη ιδιοκτησια και επιβιωσαν μεχρι που κατεστρεψαν και αυτοι την μικρη ιδιοκτησια
εκτος των γεοπολιτικων παραγόντων στην δυση ειχε εεπικρατησει ξανα η μεγαλη ιδιοκτησια σε βαρος της μικρης
στο βυζαντιο προστατευσαν την μικρη ιδιοκτησια και επιβιωσαν μεχρι που κατεστρεψαν και αυτοι την μικρη ιδιοκτησια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 0 Απαντήσεις