!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Frappezitis
Re: Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.
Μπορω να σας δωσω συμβουλες για ψαρεμα, για να πηδατε δεν σας εχω .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ασέβαστος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:17το γιατσελιες ειναι αυτο που μαζευουν τις ελιες μια μια με το χερι;
ενταξει, αυτο επιπτρεπεται να παιζει στο μπαγκραουντ, δεν ενοχλει.
.
Οι Σκατύβλαχοι κάνουν προώθηση του λαδιού τους μέσα απο το σήριαλ και πουλάνε Αγνότητα και χειροσυλλογή απο Ντόπιους.....
Ισα ρε κουτοπόνηρε αλεπουδιάρη.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Εκεινη η καβλιαρα καραγκομεναρα η Ζωγραφος - Γραφιστρια εμφανιστηκε καπου αλλου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πραγματικά.
διαβασα το τελευταιο ποστ του φος και απο περιεργεια πηγα στην πρωτη σελιδα
πραγματι ειστε πολυ μαλακες που τα βλεπετε και το σχολιαζεται και απο πανω
πραγματι ειστε πολυ μαλακες που τα βλεπετε και το σχολιαζεται και απο πανω
Λογικα οι σκανδιναβες το εχουν σαν "ο καθενας τα δικα του" που εμενα δεν μου αρεσει γιατι μου αρεσει να κερναω.
Χθες πηγαμε σε μπαρακι με τις 2 κοπελες του γραφειου μας. Οταν ηταν να πληρωσουμε, πριν πληρωσουμε βασικα για να τις προλαβω (η μια πληρωσε καφε την προηγουμενη φορα, η αλλη πληρωσε τα χριστουγεννιατικα στολιδια του jumbo και δεν δεχοταν να το κανουμε δια τρια) πηγα στον σερβιτορο κρυφα και ειπα να πληρωσω εγω. Φαγαμε 10 λεπτα να εξηγησω που ειναι το τραπεζι. Μετα μου φωναζαν γιατι πηρε η καθεμια απο 2 μπυρες και εγω εσπαγα πλακα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Παπαριες
υπαρχει μονο μια σωστη απλη κινηση
ο καθενας - καθεμια πληρωνει ο τι παραγγέλνει
υπαρχει μονο μια σωστη απλη κινηση
ο καθενας - καθεμια πληρωνει ο τι παραγγέλνει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Hρεμήστε. Θα βάλω λίγο απ΄τον συγχωρεμένο τον Μιχάλη.
Λατρευω το φορουμ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 12 Απαντήσεις