nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:47
εξήγησε μας γιατί οι τουρκόφωνοι δεν χτυπάνε Ρωσικές βάσεις φίλε...
Αυτό θα το δούμε στην πορεία τι έχει γινει και τι θα γίνει. Μπορεί να τις χτυπήσουν Μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
για αυτές τις συμφωνίες Ρωσίας Τουρκίας μιλάμε τόσες ημέρες και κάνετε το κορόιδο...οι βάσεις των Ρώσων είναι πολύ κοντά στους τουρκόφωνους
Όχι μιλάω για πιθανή συμφωνία Τραμπ Πούτιν όπου ο ένας δίνει την Συρία και ο άλλος την Ουκρανία.
Αλλά μπορεί και να διαψευτω γιαυτό.
Μια συμφωνία Τουρκίας Ρωσίας δεν θα είχε καμία αξία στην περιοχή.
Το ότι οι Αμερικάνοι έχουν βάση και παρουσία στην περιοχή δεν σημαίνει ότι θα προστατευσουν τους Κουρδους. Τόσα χρόνια τους χτυπάνε οι Τούρκοι και οι Αμερικάνοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Για την ώρα οι Κουρδοι είναι οι χρήσιμοι ηλιθιοι των ΗΠΑ.
Οτι τους πουλησε τοτε έγραψα και είναι πιθανό να το ξανακανει γιατί γενικά εδειξε οτι λειτουργεί με ad hoc κριτηρια στην προηγούμενη θητεία του
Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα ξαναγινει, θα το δούμε σύντομα.
εσύ έγραψες με σιγουριά ότι τους πούλησε και σου απέδειξα ότι δεν έγινε...για το μέλλον θα το δουμε πλεον μεσα από τις σχέσεις Τουρκίας Ισραηλ
Πως θα το αποδείξεις αυτό ακριβως;
Έχεις πρόσβαση σε όσα έλεγαν οι ΗΠΑ στους Κουρδους πριν το deal Τραμπ-Ερντογαν;
Γιατί να είχαν συμφωνήσει οι Κουρδοι να δώσουν το 50% της παραγωγικής γης της Ροζαβα, λίγο δύσκολο το βλεπω
οι ΗΠΑ ξαναγράφω ότι δεν εφυγαν ποτέ από τη Συρία και συνέχισαν να εκπαιδεύουν κ εξοπλίζουν τους Κούρδους...αν εσύ θεωρείς προδοσία τη συμφωνία οι Κούρδοι μια χαρά τη δέχτηκαν ...αυτό ακυρώνει τα περί προδοσίας που εγραψες
zteo έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:51
Αυτό θα το δούμε στην πορεία τι έχει γινει και τι θα γίνει. Μπορεί να τις χτυπήσουν Μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
για αυτές τις συμφωνίες Ρωσίας Τουρκίας μιλάμε τόσες ημέρες και κάνετε το κορόιδο...οι βάσεις των Ρώσων είναι πολύ κοντά στους τουρκόφωνους
Όχι μιλάω για πιθανή συμφωνία Τραμπ Πούτιν όπου ο ένας δίνει την Συρία και ο άλλος την Ουκρανία.
γράφεις φαντασιώσεις και τα γεγονότα σε διαψεύδουν...
nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:10
οι ΗΠΑ ξαναγράφω ότι δεν εφυγαν ποτέ από τη Συρία και συνέχισαν να εκπαιδεύουν κ εξοπλίζουν τους Κούρδους...αν εσύ θεωρείς προδοσία τη συμφωνία οι Κούρδοι μια χαρά τη δέχτηκαν ...αυτό ακυρώνει τα περί προδοσίας που εγραψες
Μήπως την πρότειναν κιόλας οι Κουρδοι την παραχώρηση εδαφών στην Τουρκια;
Ρεπουμπλικανικοι Γερουσιαστες τα έλεγαν δημόσια αυτά τοτε και ολος ο ημερησιος τυπος, όχι εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 05 Δεκ 2024, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:10
Η Ρωσια οταν καταλαβει τι συνεβηκε και πως συνεβηκε θα αντιδρασει πολυ ασχημα και θα κλαψουν μανουλες.
.
O Eρντογαν εχει εξευτελισει εντελως τον Πουτιν.
Και ποιος σου λέει ότι δεν είχαν καταλήξει σε κάποια συμφωνία πριν ξεκινήσει η επίθεση των κατσαριδάνθρωπων;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Τα γεγονότα δεν θα με διαψεύσουν ούτε θα με επιβεβαιωσουν διότι δεν εξέφρασα άποψη αλλά υποψίες.
Σε αντίθεση με εσένα δεν βιάζομαι να ερμηνεύσω τα γεγονότα.
Εσύ το κάνεις η δεν σε αφήνει η φαντασίωση σου?
nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:10
Μήπως την πρότειναν κιόλας οι Κουρδοι την παραχώρηση εδαφών στην Τουρκια;
Ρεπουμπλικανικοι Γερουσιαστες τα έλεγαν δημόσια αυτά τοτε και ολος ο ημερησιος τυπος, όχι εγω
δεν ξέρω τι έλεγε ο τύπος εγώ σου έγραψα τι έγινε...οι Κούρδοι δέχτηκαν ότι έπρεπε με βάση τους στόχους που είχαν ...μπορούσε βέβαια ο Τουρκοφάγος Μπάιντεν να πει στους Τούρκους να επιστρέψουν στη συνοριακή γραμμή αλλά θα ξέχασε μάλλον
zteo έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:58
Τα γεγονότα δεν θα με διαψεύσουν ούτε θα με επιβεβαιωσουν διότι δεν εξέφρασα άποψη αλλά υποψίες.
εγώ ερμηνεύω γεγονοτα όχι υποψίες βάση των οποίων υποστηρίζω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις...κάποιοι εδώ μέσα κάνετε κοπτοραπτικη της πραγματικότητας προκειμένου να δώσετε υπόσταση σε αυτό που σας βολεύει πολιτικα
εγώ ερμηνεύω γεγονοτα όχι υποψίες βάση των οποίων υποστηρίζω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις...κάποιοι εδώ μέσα κάνετε κοπτοραπτικη της πραγματικότητας προκειμένου να δώσετε υπόσταση σε αυτό που σας βολεύει πολιτικα
Οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα από τωρα για το τι κάνει η τι μπορεί να κάνει η θα κάνει η Ρωσία.
Βάλε στον πάγο τα περί συμφωνίας Τουρκίας και Ρωσίας όπως έχω βάλει εγώ τα περί συμφωνίας Τραμπ Πουτιν.
zteo έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:41
Οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα από τωρα για το τι κάνει η τι μπορεί να κάνει η θα κάνει η Ρωσία.
Βάλε στον πάγο τα περί συμφωνίας Τουρκίας και Ρωσίας όπως έχω βάλει εγώ τα περί συμφωνίας Τραμπ Πουτιν.
αναφέρομαι σε γεγονότα με τα οποία βγάζει κανείς συμπεράσματα...οι τουρκόφωνοι αντάρτες έχουν στα χέρια τους Ρωσικά mlrs τα οποία έχουν εμβέλεια στη βάση της Ταρτους και τις άλλες βάσεις των Ρωσων που υποτίθεται τους βομβαρδίζουν...γιατί δεν τις χτυπάνε αφού υποκινούνται σύμφωνα με εσένα από τη CIA ...?