!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εργοδότης ξυλοκόπησε (με σιδερογροθια) εργαζόμενο επειδή δήλωσε ασθένεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Εργοδότης ξυλοκόπησε (με σιδερογροθια) εργαζόμενο επειδή δήλωσε ασθένεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

ST48410 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:34
Δεν τα ξέρω καλά αλλά διαφωνώ. Έστω ότι έχω μόνο δικό μου σπίτι και τεκμήριο 10.000

Αν φαίνεται να παίρνω μόνο το ανεργίας πως θα μπορέσω να δικαιολογήσω αγορά αυτοκινήτου αφου τα εισοδήματα θα είναι μαύρα;

Το ότι φορολογούμαι με 10.000 τεκμήριο δεν σημαίνει ότι μπορώ να εμφανίσω 10.000 σε έναν λογαριασμό μου

Μπορω να σου αναλυσω σε αλλη φαση το θεμα,αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο με τον θεμα που εθεσε ο γνωστος Χελις για να αποπροσανατολιστι την συζητηση
Σε ενα νημα που υποστηριζει οτι οι πακεταδες εχουν πολυ μικρο εισοδημα ταυτοχρονα υποστηριζει οτι θελουν να το δηλωνουν για να κανουν αγορες
Θα παιξω τωρα εγω χελοπαιχνιδια στις 2 η ωρα το βραδυ;
Ο ανθρωπος αυτοαναιρειται πιο γρηγορα και απο την σκια του
Ζητησε τους λογους που οφελειται ενας ανασφαλιστος,παρεθεσα υπερικανοποιητικα πολλους και τωρα θελει να κανουμε παιχνιδακια με τα τεκμηρια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Διάβασα ότι ο σκατόμαγκας έφαγε τρία χρόνια με αναστολή. Αν είναι αλήθεια, θα τον πάει και στα αστικά δικαστήρια να του πάρει και τα σώβρακα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:44
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:31

Παρουσιασε ως μειονεκτημα της ανασφαλιστης εργασιας αυτο

Και εγραψα για το μεγαλο τεκμαρτο εισοδημα ως αντεπιχειρημα στο παπαροεπιχειρημα του Χελι
Δεν τα ξέρω καλά αλλά διαφωνώ. Έστω ότι έχω μόνο δικό μου σπίτι και τεκμήριο 10.000

Αν φαίνεται να παίρνω μόνο το ανεργίας πως θα μπορέσω να δικαιολογήσω αγορά αυτοκινήτου αφου τα εισοδήματα θα είναι μαύρα;

Το ότι φορολογούμαι με 10.000 τεκμήριο δεν σημαίνει ότι μπορώ να εμφανίσω 10.000 σε έναν λογαριασμό μου
Δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις. Καθόλου. Ένα σπίτι με τεκμήριο 10.000 θα έχει αντικειμενική αξία 200-400 χιλιάρικα. Στον σουρεαλιστικό κόσμο του Γιάννη, αυτός ο άνθρωπος είναι πιτσαδόρος και κάνει και δεύτερη δουλειά.
Το σπίτι δεν έχει μόνο του τέτοιο τεκμήριο. Εσύ + το σπίτι = 10.000. Αυτό εννοώ. Οπότε η αντικειμενική είναι αρκετά χαμηλότερα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:45

Μπορω να σου αναλυσω σε αλλη φαση το θεμα,αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο με τον θεμα που εθεσε ο γνωστος Χελις για να αποπροσανατολιστι την συζητηση
Σε ενα νημα που υποστηριζει οτι οι πακεταδες εχουν πολυ μικρο εισοδημα ταυτοχρονα υποστηριζει οτι θελουν να το δηλωνουν για να κανουν αγορες
Θα παιξω τωρα εγω χελοπαιχνιδια στις 2 η ωρα το βραδυ;
Ο ανθρωπος αυτοαναιρειται πιο γρηγορα και απο την σκια του
Ζητησε τους λογους που οφελειται ενας ανασφαλιστος,παρεθεσα υπερικανοποιητικα πολλους και τωρα θελει να κανουμε παιχνιδακια με τα τεκμηρια
Οκ. Με άλλη ευκαιρία τα τεκμήρια. Λύσε μου όμως την απορία. Πάω να πιάσω δουλειά σε πιτσαρία. Πως θα τον αναγκάσω να με πάρει μαύρα αν δεν θέλει; Τι διαπραγματευτικό όπλο έχω με τόση ανεργία; Ούτε skills απαιτούνται, ούτε τίποτα πτυχία.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:44
Δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις. Καθόλου. Ένα σπίτι με τεκμήριο 10.000 θα έχει αντικειμενική αξία 200-400 χιλιάρικα. Στον σουρεαλιστικό κόσμο του Γιάννη, αυτός ο άνθρωπος είναι πιτσαδόρος και κάνει και δεύτερη δουλειά.

Ολα αυτα ενω προσπαθεις επι ωρα να κολλησεις την συζητηση στο οτι ενας πακετας που κατ εσενα παιρνει ψιχουλα θελει την ασφαλισμενη εργασια για να κανει αγορες με τα ψιχουλα που παιρνει
Ε εισαι αδιορθωτος
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ST48410 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:50 Οκ. Με άλλη ευκαιρία τα τεκμήρια. Λύσε μου όμως την απορία. Πάω να πιάσω δουλειά σε πιτσαρία. Πως θα τον αναγκάσω να με πάρει μαύρα αν δεν θέλει; Τι διαπραγματευτικό όπλο έχω με τόση ανεργία; Ούτε skills απαιτούνται, ούτε τίποτα πτυχία.
Για το ταγκο και την ανασφαλιστη εργασια χρειαζονται δυο
Στο ταγκο χορευουν και οι δυο στην ανασφαλιστη εργασια ο ενας πληρωνει προστιμα και ο αλλος πληρωνεται και γινεται ηρωας επειδη εκανε απατη

enaon αυτο να το σημειωσεις να το λες και εσυ ειναι γαματο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Δεκ 2018, 01:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:52
ST48410 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:50 Οκ. Με άλλη ευκαιρία τα τεκμήρια. Λύσε μου όμως την απορία. Πάω να πιάσω δουλειά σε πιτσαρία. Πως θα τον αναγκάσω να με πάρει μαύρα αν δεν θέλει; Τι διαπραγματευτικό όπλο έχω με τόση ανεργία; Ούτε skills απαιτούνται, ούτε τίποτα πτυχία.
Για το ταγκο και την ανασφαλιστη εργασια χρειαζονται δυο
Αυτός μπορεί να με "εκβιάσει" δείχνοντάς μου την πόρτα και τους άλλους που περιμένουν στην σειρά. Εγώ;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Και συ να τον εκβιασεις δειχνοντας του την πορτα της επιθεωρησης εργασιας
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:55 Και συ να τον εκβιασεις δειχνοντας του την πορτα της επιθεωρησης εργασιας
Άσε το μετά. Όταν πάω να πιάσω δουλειά σε ρωτάω τι θα γίνει. Πιστεύεις ότι αν του αρνηθούν 1-2 επειδή προσφέρει ένσημα δεν θα βρει υπάλληλο; Πως θα τον αναγκάσω να προσλάβει κάποιον με μαύρα αν δεν θέλει;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τι μετα
Πιανεις δουλεια ανασφαλιστος και την πρωτη ωρα δουλειας πας στην επιθεωρηση
Να το οπλο σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Δεκ 2018, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

παιδιά ξερει κανείς αν αλήθεια μπορείς να ασφαλίσεις ντελιβερά με μηχανάκι και αυτοσχέδιο κουτί δεμένο πάνω με ιμάντες κλπ;

αν μπορείς αλήθεια, όλα είναι μπάχαλο εντελώς ;)
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Λογικα πρεπει να παρει καποια αδεια τυπου ΚΤΕΟ για να ειναι τυπικα ενταξει
Μετα υπαρχει και το θεμα οτι παρεχει υπηρεσια με δικο του οχημα και ισως πρεπει να κοβει και παροχης κτλ η να του μισθωνει το οχημα ο εργοδοτης

Αλλα ολα αυτα εχουν ξεπεραστει απο τα συνδικατα που ζητουν παχυλες αποζημιωσεις στα λεγομενα έργατικα ατυχηματα' των πακεταδων
Με το γραμμα του νομου ολοι ειναι παρανομοι(εργοδοτες-πακεταδες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Δεκ 2018, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:59 Τι μετα
Δεν καταλαβαινόμαστε, πράγμα σπάνιο! Πάω να πάρω τη δουλειά και μου λέει θα έχεις ένσημα.
Του λέω δεν θέλω, δώσε μαύρα.
Απαντάει, εγώ μόνο με ΙΚΑ προσλαβμάνω. Αν δεν θες φύγε.

Εδώ τι κάνω; Πως τον πιέζω να με πάρει μαύρα;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 02:01 Με το γραμμα του νομου ολοι ειναι παρανομοι(εργοδοτες-πακεταδες)
ε ναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Μακάρι να μην ασφαλιστούν ποτέ κάτω απο αυτές τις συνθήκες, θα σημαίνει οτι χάσαμε την μπάλα εντελώς.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ST48410 έγραψε: 08 Δεκ 2018, 02:01
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 01:59 Τι μετα
Δεν καταλαβαινόμαστε, πράγμα σπάνιο! Πάω να πάρω τη δουλειά και μου λέει θα έχεις ένσημα.
Του λέω δεν θέλω, δώσε μαύρα.
Απαντάει, εγώ μόνο με ΙΚΑ προσλαβμάνω. Αν δεν θες φύγε.

Εδώ τι κάνω; Πως τον πιέζω να με πάρει μαύρα;
Δεν μπορεις
Μια ακραια περιπτωση θα ειναι να μην βρισκει ατομα η να εισαι τριπλασια πιο γληγορος απο τον μεσο πακετα αλλα ο γενικος κανονας ειναι οτι δεν μπορεις να τον πιεσεις
Γι αυτο λεω οτι χρειαζονται δυο
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”