!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:38
Για πρώτη φορά παγκοσμίως έβαλα το έδαφος, την μεγαλύτερη εξωτερική δύναμη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις να αντιμετωπίσει τις εντάσεις του σεισμού.
ενω μεχρι σημερα ολα τα κτισματα ειναι πετουμενα, με φτερα, καμμια σχεση με το εδαφος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ρε σεις, όπως το έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο Γιάννης ζει μέσα από αυτό. Αν του το πάρεις, τον σκοτώνεις...
Έχει ξοδέψει 15+ χρόνια, πολύ κόπο και πολύ χρήμα (το πιστεύω αυτό), σε μια ιδέα η οποία έχει μεν βάσεις, αλλά το τμήμα εκείνο (της ιδέας) που μπορεί όντως να προσφέρει κάτι, το έχουν ήδη εφαρμόσει εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα αυτά τα 15+ χρόνια, ο Γιάννης προσπαθεί και ξαναπροσπαθεί να πουλήσει την ιδέα/πατέντα του. Αλλά δεν υπάρχει αγοραστής.
Και επειδή πιστεύει απόλυτα στο έργο της ζωής του, δεν μπορεί να καταλάβει, δεν μπορεί να διακρίνει, δεν μπορεί να κατανοήσει, δυο τρία βασικά πράγματα. Του είναι απολύτως αδύνατον να αποδεχθεί ότι η ιδέα/πατέντα του, δεν έχει εμπορική εφαρμογή και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς!

Προτίμησε λοιπόν, να φτιάξει μία φούσκα εικονικής πραγματικότητας, όπου όλο το επιστημονικό κατεστημένο, ελληνικό και ξένο, τον πολεμάει διότι τους παίρνει το φαγητό από το στόμα. Και γι' αυτόν τον λόγο δεν τον αναγνωρίζουν ως τον πρώτο παγκόσμιο καθηγηγητή που νίκησε τον σεισμό!

Είναι πολύ πιο εύκολο να πιστεύει σε μια παγκόσμια συνομωσία εναντίον του, παρά να αποδεχθεί πως 15+ χρόνια κόπων, σκληρής δουλειάς και ξόδεμα μεγάλου ποσού, πήγαν στράφι.

Τα παράλογα επιχειρήματα που φέρνει προς υποστήριξη της παγκόσμιας συνομωσιολογίας εναντίον του, δεν τα βλέπει καθόλου ως παράλογα.
Όπως ακριβώς ένα οπαδός της επίπεδης Γης, που δημοσιεύει τα "επιχειρήματά του" και μετά δηλώνει καμαρωτός:
"Όποιος επιστήμονας μπορεί ας με διαψεύσει. Γιατί δεν βγαίνει ούτε ένας επιστήμονας να με διαψεύσει; Διότι δεν μπορούν!"

Μετά την σβουριχτή σφαλιάρα από τον Κωνσταντίνου, ο Γιάννης μας περιμένει να βγει κάποιος να διαψεύσει την δημοσίευσή του στο περιοδικό Κατερίνα. Και δεν μπορεί να κατανοήσει πως όπως δεν διαψεύδει κάποιος επιστήμονας μια δημοσίευση για την επίπεδη Γη, έτσι δεν θα σχοληθεί κάποιος πολιτικός μηχανικός να διαψεύσει κάτι που είναι εξ αρχής καταδικασμένο. Διότι οι επιστήμονες έχουν πολύ σοβαρότερες ασχολίες από το να διαψεύδουν την όποια μαλακία έρχεται του καθενός να δημοσιεύσει.

Οπότε, αυτό έχει μείνει στον Γιάννη μας...να κοκορεύεται πως είναι ο πρώτος παγκόσμιος καθηγητής που νίκησε τον σεισμό, αλλά δεν τον αναγνωρίζουν επειδή οι Ιλλουμινάτι, οι Ανδρομέδιοι, οι Νεφελίμ, οι ΕΛ και οι ΜπεσαμΕΛ, τον καταδιώκουν σε όλο τον Γαλαξία μας...

Αν του το πάρεις αυτό...τον έκαψες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:40 Ρε σεις, όπως το έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο Γιάννης ζει μέσα από αυτό. Αν του το πάρεις, τον σκοτώνεις...
Έχει ξοδέψει 15+ χρόνια, πολύ κόπο και πολύ χρήμα (το πιστεύω αυτό), σε μια ιδέα η οποία έχει μεν βάσεις, αλλά το τμήμα εκείνο (της ιδέας) που μπορεί όντως να προσφέρει κάτι, το έχουν ήδη εφαρμόσει εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα αυτά τα 15+ χρόνια, ο Γιάννης προσπαθεί και ξαναπροσπαθεί να πουλήσει την ιδέα/πατέντα του. Αλλά δεν υπάρχει αγοραστής.
Και επειδή πιστεύει απόλυτα στο έργο της ζωής του, δεν μπορεί να καταλάβει, δεν μπορεί να διακρίνει, δεν μπορεί να κατανοήσει, δυο τρία βασικά πράγματα. Του είναι απολύτως αδύνατον να αποδεχθεί ότι η ιδέα/πατέντα του, δεν έχει εμπορική εφαρμογή και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς!

Προτίμησε λοιπόν, να φτιάξει μία φούσκα εικονικής πραγματικότητας, όπου όλο το επιστημονικό κατεστημένο, ελληνικό και ξένο, τον πολεμάει διότι τους παίρνει το φαγητό από το στόμα. Και γι' αυτόν τον λόγο δεν τον αναγνωρίζουν ως τον πρώτο παγκόσμιο καθηγηγητή που νίκησε τον σεισμό!

Είναι πολύ πιο εύκολο να πιστεύει σε μια παγκόσμια συνομωσία εναντίον του, παρά να αποδεχθεί πως 15+ χρόνια κόπων, σκληρής δουλειάς και ξόδεμα μεγάλου ποσού, πήγαν στράφι.

Τα παράλογα επιχειρήματα που φέρνει προς υποστήριξη της παγκόσμιας συνομωσιολογίας εναντίον του, δεν τα βλέπει καθόλου ως παράλογα.
Όπως ακριβώς ένα οπαδός της επίπεδης Γης, που δημοσιεύει τα "επιχειρήματά του" και μετά δηλώνει καμαρωτός:
"Όποιος επιστήμονας μπορεί ας με διαψεύσει. Γιατί δεν βγαίνει ούτε ένας επιστήμονας να με διαψεύσει; Διότι δεν μπορούν!"

Μετά την σβουριχτή σφαλιάρα από τον Κωνσταντίνου, ο Γιάννης μας περιμένει να βγει κάποιος να διαψεύσει την δημοσίευσή του στο περιοδικό Κατερίνα. Και δεν μπορεί να κατανοήσει πως όπως δεν διαψεύδει κάποιος επιστήμονας μια δημοσίευση για την επίπεδη Γη, έτσι δεν θα σχοληθεί κάποιος πολιτικός μηχανικός να διαψεύσει κάτι που είναι εξ αρχής καταδικασμένο. Διότι οι επιστήμονες έχουν πολύ σοβαρότερες ασχολίες από το να διαψεύδουν την όποια μαλακία έρχεται του καθενός να δημοσιεύσει.

Οπότε, αυτό έχει μείνει στον Γιάννη μας...να κοκορεύεται πως είναι ο πρώτος παγκόσμιος καθηγητής που νίκησε τον σεισμό, αλλά δεν τον αναγνωρίζουν επειδή οι Ιλλουμινάτι, οι Ανδρομέδιοι, οι Νεφελίμ, οι ΕΛ και οι ΜπεσαμΕΛ, τον καταδιώκουν σε όλο τον Γαλαξία μας...

Αν του το πάρεις αυτό...τον έκαψες.
το χειροτερο ειναι, οτι με τοσο κοπο που εχει κανει, καπου θα ειχε πετυχει, αν δεν ηταν τοσο ψωνιο που να μην μπορει να παραδεχτει οτι κανει λαθη.

δηλαδη να καταλαβει οτι αυτο με το σεισμο ειναι μαλακια, μετα να καταλαβει οτι αυτο με τα ανεμιστηρακια ειναι μαλακια κλπ. να συνεχιζει να δοκιμαζει διαφορετικες εφευρεσεις, πατεντες κλπ στο τελος καπου θα πετυχαινε.

επισης αν δεν ηταν ψωνιο, και δεν εβριζε οσους του δειχνουν τα λαθη του, θα επαιρνε πολυτιμη βοηθεια.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ασέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 08:46
seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:44
George_V έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:39

Ε προφανως...

Μαλλον σε ξεχεσε γιατι τον ενοχλεις με τις μπακαλιστικες μαλακιες σου.
Δεν έγινε κάτι τέτοιο Ο άνθρωπος μου πρότεινε να συνεργαστώ με συγκεκριμένο Ελληνικό πανεπιστήμιο και μου είπε ότι αυτός δεν ασχολείται πια γιατί σε λίγο γίνεται ομότιμος.
το συγκεκριμμενο ελληνικο πανεπιστημιο, ελπιζω να εχει τμημα θεατρολογιας, και μαθημα κωμωδίας.
ρε συ, δεν υπάρχει πανεπιστημιακός ακόμα και στη σύνταξη που αν ακούσει καλή ιδέα δεν θα καθίσει, εφόσον έχει χρόνο, να ασχοληθεί λίγο και να συνεργαστεί να βγάλει καμια δημοσίευση. Και να μη μπορεί αυτός, έχει καμιά 15 άτομα στη ερευνητική του ομάδα και άλλα 50 στον άμεσο κύκλο του να παραπέμψει εκεί τον οποιονδήποτε. Αν μου προτείνεις κάτι που βλέπω ότι ψιλοστέκει αλλά δεν εχω το χρόνο να ασχοληθώ, θα σε φέρω σε επαφή με κάποιος από τους παλιούς μου διδακτορικούς που ως νεότεροι έχουν περισότερο χρόνο και κίνητρο να κυνηγάνε συνεργασίες. αν θέλω να σε ξεφορτωθώ θα σε στείλω απρόσωπα σε κάποιο πανεπιστήμιο χωρίς να κάνω κάποια κίνηση να σε συστήσω σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Απλά πράγματα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

Lord Brum έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:12
seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:44 Δεν έγινε κάτι τέτοιο Ο άνθρωπος μου πρότεινε να συνεργαστώ με συγκεκριμένο Ελληνικό πανεπιστήμιο και μου είπε ότι αυτός δεν ασχολείται πια γιατί σε λίγο γίνεται ομότιμος.
το συγκεκριμμενο ελληνικο πανεπιστημιο, ελπιζω να εχει τμημα θεατρολογιας, και μαθημα κωμωδίας.
ρε συ, δεν υπάρχει πανεπιστημιακός ακόμα και στη σύνταξη που αν ακούσει καλή ιδέα δεν θα καθίσει, εφόσον έχει χρόνο, να ασχοληθεί λίγο και να συνεργαστεί να βγάλει καμια δημοσίευση. Και να μη μπορεί αυτός, έχει καμιά 15 άτομα στη ερευνητική του ομάδα και άλλα 50 στον άμεσο κύκλο του να παραπέμψει εκεί τον οποιονδήποτε. Αν μου προτείνεις κάτι που βλέπω ότι ψιλοστέκει αλλά δεν εχω το χρόνο να ασχοληθώ, θα σε φέρω σε επαφή με κάποιος από τους παλιούς μου διδακτορικούς που ως νεότεροι έχουν περισότερο χρόνο και κίνητρο να κυνηγάνε συνεργασίες. αν θέλω να σε ξεφορτωθώ θα σε στείλω απρόσωπα σε κάποιο πανεπιστήμιο χωρίς να κάνω κάποια κίνηση να σε συστήσω σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Απλά πράγματα
Όλοι βλέπετε το λάθος αλλά δεν μου το λέτε.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

seismic1 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:31

αν καθόσουν αν διαβάσεις κανένα βιβλίο και κανένα paper θα το έβλεπες κι εσύ.
ξεκίνα από αυτά που σου είπε ο Νταγκλής για την απλή επαλληλία τάσεων και την ηλιθιότητα εφαρμογής της προέντασης σε μη μόνιμης διεύθυνσης φορτία
αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό ποιος ο λόγος να σου δείξουμε άλλα λάθη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
seismic1

Lord Brum έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:44
αν καθόσουν αν διαβάσεις κανένα βιβλίο και κανένα paper θα το έβλεπες κι εσύ.
ξεκίνα από αυτά που σου είπε ο Νταγκλής για την απλή επαλληλία τάσεων και την ηλιθιότητα εφαρμογής της προέντασης σε μη μόνιμης διεύθυνσης φορτία
αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό ποιος ο λόγος να σου δείξουμε άλλα λάθη
Το κατάλαβα, έκανα αριθμητική διερεύνηση και τον έβγαλα λάθος.
Δεν απάντησε όταν του έδειξα τι έκανα και θεώρησα ότι είμαι σωστός.
Η παρατήρηση ότι η προένταση μπορεί να είναι καταστροφική είναι βάσιμη μόνο αν εφαρμοστεί χωρίς σωστή μελέτη. Όταν η προένταση σχεδιάζεται σωστά, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως αύξηση της διατμητικής αντοχής και μείωση των παραμορφώσεων.

Ο συνολικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι οι τάσεις από την προένταση και τα σεισμικά φορτία δεν ξεπερνούν την υπολογιστική αντοχή του σκυροδέματος (fcd). Επιπλέον, πρακτικές όπως η χρήση σκυροδέματος υψηλής αντοχής και ενίσχυση των άκρων αποτρέπουν οποιονδήποτε κίνδυνο.

Χωρίς την προένταση, το τοίχωμα παραμένει πιο ευάλωτο σε διάτμηση, ειδικά στις λοξές ρωγμές, που είναι κύριος μηχανισμός αστοχίας.

Πρακτικές λύσεις για αποφυγή αστοχίας:

Προένταση στο 50%-70% της αντοχής του τένοντα: Εξασφαλίζει ότι το σκυρόδεμα δεν υπερφορτίζεται.
Ενίσχυση της διατομής στα άκρα: Τοπική αύξηση του εμβαδού σκυροδέματος (π.χ., μεγαλύτερα πάχη) στις περιοχές που δέχονται την προένταση.
Χρήση σκυροδέματος υψηλής αντοχής (C40/50 ή μεγαλύτερο): Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπέρβασης του fcd​.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 26 Νοέμ 2024, 14:37, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

παααααλι;

οχι.

seismic1

Ασέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:16
παααααλι;

οχι.
Μαλακίες λέτε αλλά παίρνετε την απάντηση και μπαίνετε στο καβούκι σας.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

[user]seismic1[/user] για πες αλεύρι ρε συ...
:003:
seismic1

Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:30 [user]seismic1[/user] για πες αλεύρι ρε συ...
Γιατί ρε ούφο αλευράς είμαι?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

seismic1 έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 23:29
Οποιαδήποτε άλλη αναφορά περί ψεύτικων διαδόσεων χωρίς τεκμηριωμένη πράξη θεωρείτε συκοφαντική δυσφήμηση και διώκεται ποινικά.
Με λίγα λόγια σας χώνω όλους μέσα για αυτά που λέτε. Αυτό κάνει το διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και οι νόμοι αν κινηθώ νομικά. Απλά δεν το κάνω.
Δεν ξέρω με ποιά μαλακία να πρωτογελάσω.
Και καλά, γάμα την ορθογραφία, αλλά το οτι θα μας πας και μέσα, πάει πολύ. Προσώρας κλάσε μας μια μάντρα αντισεισμική. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
seismic1

Πασιφάη έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:36
Οποιαδήποτε άλλη αναφορά περί ψεύτικων διαδόσεων χωρίς τεκμηριωμένη πράξη θεωρείτε συκοφαντική δυσφήμηση και διώκεται ποινικά.
Με λίγα λόγια σας χώνω όλους μέσα για αυτά που λέτε. Αυτό κάνει το διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και οι νόμοι αν κινηθώ νομικά. Απλά δεν το κάνω.
Και καλά, γάμα την ορθογραφία, αλλά το οτι θα μας πας και μέσα, πάει πολύ. Προσώρας κλάσε μας μια μάντρα αντισεισμική. :lol:
Μέχρι και το καλώδιο του ίντερνετ μου έκοψαν σήμερα για να με φιμώσουν. :102:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:32
Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:30 [user]seismic1[/user] για πες αλεύρι ρε συ...
Γιατί ρε ούφο αλευράς είμαι?
Ναι, θα ήσουν πολύ καλύτερος αλευράς. Αφού πήγε άπατη η ιδέα/πατέντα σου, γύρισέ το σε αλευράς.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic1 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:41
Πασιφάη έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:36
Μέχρι και το καλώδιο του ίντερνετ μου έκοψαν σήμερα για να με φιμώσουν. :102:
Ναι, μια σου χακάρουν το email σου, μια σου κόβουν το καλώδιο του ίντερνετ...να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί η διεθνής επιστημονική κοινότητα για να σε φιμώσει...
Τι τραβάς κι εσύ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”