!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αντιμετωπιζει το πχορουμ εναν παιδοβιασμο;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πως αντιμετωπιζει το πχορουμ εναν παιδοβιασμο;
Μπήκα και περίμενα να δω αναλύσεις για φιλοισλαμικα θρεντ στο φόρουμ, με δεδομένο τον βιασμο της εννιαχρονης Αισα από τον ψευδοπροφήτη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Άσ' το, το θρεντ έχει μόνον κοινωνικό/στατιστικό ενδιαφέρον, αναφορικά με την κάθετη πτώση του κοινωνικοπολιτικού αϊκιού.Scouser έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:06 Μπήκα και περίμενα να δω αναλύσεις για φιλοισλαμικα θρεντ στο φόρουμ, με δεδομένο τον βιασμο της εννιαχρονης Αισα από τον ψευδοπροφήτη.
Χτυπάει ήδη πολικές θερμοκρασίες και δεν φταίει η κλιματική αλλαγή γι' αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την ανέχονται, όπως ανέχονται και σένα που έβρισες τις μανάδες του Μπέρια και του Μπαζούμπα. Και μένα που πετάω γαμωσταυρίδια ενίοτε, δίκαια ή μη.
Δεν γνωρίζω πως λύνεται το θέμα του ναρκισσισμού στη Γαλιάντρα και φέρεται μονίμως έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι να την καθοδηγήσουν φαντάζομαι.
Επίσης η ''δηγματόγατα'', ΔΕΝ είναι κομμούνι.
Στον Καβαλιέρε έχω μεγαλη συμπάθεια, πολλά χρόνια τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
τετοια νηματα για τον γγ ειναι σαν να κανει ερωτα βρε γαλη νιωσε τον λιγο
Δεν αμφέβαλα. Υπάρχουν και αποδείξεις γι΄αυτό?
Κοίτα, αν θες να πεις κάτι, πες το, δίχως να παίζεις με τις λέξεις. Το κάνεις μονίμως για πολλούς απ'τον καιρό που ξαναεμφανίστηκες. Ακούω το λοιπόν.
Εγώ ρώτησα πρώτη. Οχι δεν έχω κάτι να πω. Αποχωρώ.Πασιφάη έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:31Κοίτα, αν θες να πεις κάτι, πες το, δίχως να παίζεις με τις λέξεις. Το κάνεις μονίμως για πολλούς απ'τον καιρό που ξαναεμφανίστηκες. Ακούω το λοιπόν.
Πρώτη/ πρώτος, σκοτίστηκα. ΔΕΝ έχεις κάτι να πεις, διότι δεν υπάρχει και κάτι. Στο καλό και μην μας γράφεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-