!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Τι μας είπε δηλαδή ο ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ?
Ότι απαξιώνει να αξιολογήσει το ΓΑΜΗΣΙ που έχει ρίξει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο σεισμό, επειδή το περιτύλιγμα δεν είναι Λουί βιττον.
Ρε ΚΑΡΙΌΛΗΔΕΣ, για την ταμπακιέρα τουμπεκί?
Ότι απαξιώνει να αξιολογήσει το ΓΑΜΗΣΙ που έχει ρίξει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο σεισμό, επειδή το περιτύλιγμα δεν είναι Λουί βιττον.
Ρε ΚΑΡΙΌΛΗΔΕΣ, για την ταμπακιέρα τουμπεκί?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η απλα σε κλανει γιατι εχει να ασχοληθει με σοβαρα πραγματα με πανεπιστημιο και μελετες και οχι με κουνημενα κοτετσια.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:33Μοστράρει ένα αντισεισμικό σύστημα οριζόντιας σεισμικής μόνωσης και εγώ του πάσαρα ένα αντισεισμικό σύστημα με οριζόντια αντισεισμική μόνωση + έναν ανεξάρτητο προεντεταμένο φορέα και ενσωματωμένο στο έδαφος για να ελέγχει τις ανελαστικές παραμορφώσεις.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:27Πες του ομως οτι εισαι αυτος που αποκαλεσε μπακαλη για να ξερει με ποιον εχει να κανει ο ανθρωπος.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:19 Περίμενε και θα δεις γέλια.
Του έκανα πρόταση δεν κωλώνω.
Ξέρω ποιος είμαι.
https://www.researchgate.net/publicatio ... s/comments
Αλλα οπως και να χει σιγα μη σου απαντησει. Εχει καλυτερα πραγματα να κανει απο το να ασχολειται με ημιμαθεις.
Αν δεν απαντήσει θα αρχίσω να του αναλύω τα οφέλη της δικής μου μεθόδου έναντι της δικής του.
Αν δεν απαντήσει θα είναι κατώτερός μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είναι πολλά τα λεφτά δασκαλεεεεεseismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:33Μοστράρει ένα αντισεισμικό σύστημα οριζόντιας σεισμικής μόνωσης και εγώ του πάσαρα ένα αντισεισμικό σύστημα με οριζόντια αντισεισμική μόνωση + έναν ανεξάρτητο προεντεταμένο φορέα και ενσωματωμένο στο έδαφος για να ελέγχει τις ανελαστικές παραμορφώσεις.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:27Πες του ομως οτι εισαι αυτος που αποκαλεσε μπακαλη για να ξερει με ποιον εχει να κανει ο ανθρωπος.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:19 Περίμενε και θα δεις γέλια.
Ξέρω ποιος είμαι.
Αλλα οπως και να χει σιγα μη σου απαντησει. Εχει καλυτερα πραγματα να κανει απο το να ασχολειται με ημιμαθεις.
Αν δεν απαντήσει θα αρχίσω να του αναλύω τα οφέλη της δικής μου μεθόδου έναντι της δικής του.
Σιγά μην αφήσουν την κουτάλα στον απλό λαό.
Έμπλεξε τώρα ο αυτοαποκαλούμενος κριτής.
Ας αγοράσει χώρο στο εμαιλ του γιατί επίκειται ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Ας αγοράσει χώρο στο εμαιλ του γιατί επίκειται ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο Λαός γαμάει.Daje έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:36Είναι πολλά τα λεφτά δασκαλεεεεεseismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:33Μοστράρει ένα αντισεισμικό σύστημα οριζόντιας σεισμικής μόνωσης και εγώ του πάσαρα ένα αντισεισμικό σύστημα με οριζόντια αντισεισμική μόνωση + έναν ανεξάρτητο προεντεταμένο φορέα και ενσωματωμένο στο έδαφος για να ελέγχει τις ανελαστικές παραμορφώσεις.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:27
Πες του ομως οτι εισαι αυτος που αποκαλεσε μπακαλη για να ξερει με ποιον εχει να κανει ο ανθρωπος.
Σιγά μην αφήσουν την κουτάλα στον απλό λαό.
ΤΙ λες ρε ψεύταρε Χατζιαβάτη; ΤΙ ΛΕΣ; Δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια ψέματα;seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:37Τον λόγο μου τον κρατάω.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:33 Να και μια βαρυσήμαντη δήλωση του Γιάννη...Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, λέμε.
Δεν γίνεται να παραδεχτεί ότι τόσα χρόνια λέει κουταμάρες.
Θα τα ρίξει πάλι (έχει αρχίσει ήδη), στο κατεστημένο που δεν τον αφήνει να σώσει τον κόσμο.
Θα αρχίσει πάλι να ποστάρει ότι έχει δημοσιεύσεις σε περιοδικά, ότι είναι ανώτερος από καθηγητή, θα μας φλομώσει με τα βίντεο και με το chatting που κάνει με το ChatGPT, που πιστεύει ότι του λέει την αλήθεια...![]()
Κρίμα τον λόγο σου Γιάννη...
Most downloaded papers in Open Journal of Civil Engineering
The Ultimate Anti-Seismic System
N. Lymperis Ioannis
Open Journal of Civil Engineering Vol.5 No.3, September 24, 2015
DOI: 10.4236/ojce.2015.53032 20.960 Downloads 28.327 Views Citations
Και έχω στείλει και άλλη δημοσίευση.
Δήλωσες ότι θα παραδεχτείς πως λες μαλακίες ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ στο περιοδικό που έστειλες πριν λίγες μέρες. Και όχι στο ανοιχτού τύπου.
Ε λοιπόν: ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ.
Χατζιαβάτη...
Θα τον γαμήσω αυτόν που απέρριψε το γραπτό μου Είναι και στην βαθμολογία της έρευνας κατώτερός μου.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:49ΤΙ λες ρε ψεύταρε Χατζιαβάτη; ΤΙ ΛΕΣ; Δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια ψέματα;seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:37Τον λόγο μου τον κρατάω.Λοξίας έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:33 Να και μια βαρυσήμαντη δήλωση του Γιάννη...
Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, λέμε.
Δεν γίνεται να παραδεχτεί ότι τόσα χρόνια λέει κουταμάρες.
Θα τα ρίξει πάλι (έχει αρχίσει ήδη), στο κατεστημένο που δεν τον αφήνει να σώσει τον κόσμο.
Θα αρχίσει πάλι να ποστάρει ότι έχει δημοσιεύσεις σε περιοδικά, ότι είναι ανώτερος από καθηγητή, θα μας φλομώσει με τα βίντεο και με το chatting που κάνει με το ChatGPT, που πιστεύει ότι του λέει την αλήθεια...![]()
Κρίμα τον λόγο σου Γιάννη...
Most downloaded papers in Open Journal of Civil Engineering
The Ultimate Anti-Seismic System
N. Lymperis Ioannis
Open Journal of Civil Engineering Vol.5 No.3, September 24, 2015
DOI: 10.4236/ojce.2015.53032 20.960 Downloads 28.327 Views Citations
Και έχω στείλει και άλλη δημοσίευση.
Δήλωσες ότι θα παραδεχτείς πως λες μαλακίες ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ στο περιοδικό που έστειλες πριν λίγες μέρες. Και όχι στο ανοιχτού τύπου.
Ε λοιπόν: ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ.
Χατζιαβάτη...
Μοστράρει ένα αντισεισμικό σύστημα οριζόντιας σεισμικής μόνωσης και εγώ του πάσαρα ένα αντισεισμικό σύστημα με οριζόντια αντισεισμική μόνωση + έναν ανεξάρτητο προεντεταμένο φορέα και ενσωματωμένο στο έδαφος για να ελέγχει τις ανελαστικές παραμορφώσεις.
Αν δεν απαντήσει θα είναι κατώτερός μου. κριτες κρίνονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 19 Νοέμ 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα τα papers μου δεν τρώνε rejection. Δεν μπορώ βέβαια να χτίσω τοίχο, δεν είναι μάστορας αλλά δεν τον παριστάνω κιόλας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σε mail Δεν θα το στέλνει. Κατ' ιδίαν λέγονται διαφορά. Τον συγκεκριμένο εκδότη δεν τον ξέρω και προσωπικά για να του κάνω τέτοια κουβέντα.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εμένα πές μου που κάνω λάθος μπορείς? ΟΧΙLord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 20:02
Εμένα τα papers μου δεν τρώνε rejection. Δεν μπορώ βέβαια να χτίσω τοίχο, δεν είναι μάστορας αλλά δεν τον παριστάνω κιόλας
Ναι κι εγώ τον ζαμπιδη τον κάνω τόπι στο ξύλο. Αλλά δεν κάθεται να παοξει ξυλο μαζί μου. Στην τιμή μουseismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:32Το δικό μου βιογραφικό αρχίζει με κατασκευές που έκανα με τα χέρια μου ( όχι στο χαρτί ) σε Αγγλία σε Θεσσαλονίκη σε Πειραιά σε άνω Βούλα και στην Ίο Αρχίζει πριν 54 χρόνια. Τον έχω για τα αρχίδια μου.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:27Δε χρειαζεται.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:52 Να κατεβάσω αυτό που έστειλα να σε κάνω ρόμπα?
Να μου βρεις έστω και ένα μαθηματικό λάθος.
Νεκροθάφτες της παγκοσμιοποίησης.![]()
Θα σας κανονίσει ο Τραμπ.
Έχετε χειραγωγήσει την επιστήμη και την κάνατε τσιφλίκι σας βγάζοντας έξω τους πραγματικούς πρακτικούς ανθρώπους της επιστήμης.
Σε εκανε ηδη ρομπα ενας καθηγητης Πανεπιστημιου με 57 σελιδες βιογραφικο.
Για φερε και το δικο σου να συγκρινουμε βιογραφικα. Δε φτανει την μιση σελιδα ε?
16 χρόνια έχω μάθει να απαντώ έχω βρει δεκάδες λάθη που κάνετε στον αντισεισμικό σχεδιασμό Σας έχω λύσει τα προβλήματα όλα κάθε αστοχίας και δεν μπορείτε να το χωνέψετε. Σιγά σίγα θα τα χωνέψετε με λίγη σόδα.Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 20:06Ναι κι εγώ τον ζαμπιδη τον κάνω τόπι στο ξύλο. Αλλά δεν κάθεται να παοξει ξυλο μαζί μου. Στην τιμή μουseismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:32Το δικό μου βιογραφικό αρχίζει με κατασκευές που έκανα με τα χέρια μου ( όχι στο χαρτί ) σε Αγγλία σε Θεσσαλονίκη σε Πειραιά σε άνω Βούλα και στην Ίο Αρχίζει πριν 54 χρόνια. Τον έχω για τα αρχίδια μου.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 18:27
Δε χρειαζεται.
Σε εκανε ηδη ρομπα ενας καθηγητης Πανεπιστημιου με 57 σελιδες βιογραφικο.
Για φερε και το δικο σου να συγκρινουμε βιογραφικα. Δε φτανει την μιση σελιδα ε?
- taxalata xalasa
μας κυνηγα ο διεθνης sionισμός... δεν θέλουν να πάει μπροστά η ελλάδα με οδηγό τον μαστρογιάννη μας...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ο,τι σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι πανεπιστημιακοί περιμένουμε έναν άσχετο σπαμμερ να μας στείλει email για να συνεργαστούμε με κάποιον που δεν έχει γνώσεις, δεν έχει πρόσβαση σε εργαστήριο, δεν έχει πρόσβαση σε λογισμικό, δεν έχει πόρους (διδακτορικού κονδυλια) και απλά εχει ψεθδαισθησεις μεγαλείου.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:33Μοστράρει ένα αντισεισμικό σύστημα οριζόντιας σεισμικής μόνωσης και εγώ του πάσαρα ένα αντισεισμικό σύστημα με οριζόντια σεισμική μόνωση + έναν ανεξάρτητο προεντεταμένο φορέα και ενσωματωμένο στο έδαφος για να ελέγχει τις ανελαστικές παραμορφώσεις.George_V έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:27Πες του ομως οτι εισαι αυτος που αποκαλεσε μπακαλη για να ξερει με ποιον εχει να κανει ο ανθρωπος.seismic1 έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 19:19 Περίμενε και θα δεις γέλια.
Ξέρω ποιος είμαι.
Ρε παλαβά, υπάρχουν τουλάχιστον 5 κορυφαια σχετικα και σίγουρα αλλα 10 κορυφαια σε παραπλησιο αντιμειμενο περιοδικα. Αε καθενα αποναυτα βγαίνουν 20-40 δημοσιεύσεις τον μήνα. Όλοι είναι στο κολ9 για να έχουν εσένα στην απέξω? Μήπως απλά είσαι άσχετος?
- taxalata xalasa
εγω στάλεγα πως έχεις αστοχίες στην εργασία σου...
αλλά συ σαι ξεροκέφαλος...
θα σειχα κανει magnus αλλα η ξερολιαση σου σε τρωει καθε μερα και δεν το βλεψ...
αλλά συ σαι ξεροκέφαλος...
θα σειχα κανει magnus αλλα η ξερολιαση σου σε τρωει καθε μερα και δεν το βλεψ...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση