!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O νέος υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αποθεώνει την Λατινοπούλου
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: O νέος υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αποθεώνει την Λατινοπούλου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ, τύπε, είσαι όψιμος Λατινοπουλίστας;Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:26BillSeism έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:21 Ο υπουργός αυτός έχει ενημερωθεί για το πιθανό μεγάλο σκάνδαλο; Ότι η εν λόγω κυρία για να ιδρύσει το κόμμα της είχε μέσα και άφαντα πρόσωπα που δεν υπάρχουν. Ανάμεσα στα 200 που απαιτούνται για να κατατεθούν στον Άρειο Πάγο. Για να δούμε τι θα κάνει η περίφημη δικαιοσύνη.
Αυτα ειναι σπασμωδικες κινησεις των νεοταξ κυβερνησεων στην Ευρωπη για να ακυρωσουν την καθοδο επιφοβων πατριωτικων κομματων: οτι κανουν οι Μακρονιστας για να εμποδισουν δικαστικα την καθοδο της Λεπεν επιχειρουν και οι φιλομητσοτακιστας για να εμποδισουν την καθοδο της Λατινοπουλου. Παραλληλα οι Γερμανοι νεοταξ ψαχνουν τροπο να εμποδισουν την καθοδο του AfD.
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:07Εσύ, τύπε, είσαι όψιμος Λατινοπουλίστας;Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:26BillSeism έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 15:21 Ο υπουργός αυτός έχει ενημερωθεί για το πιθανό μεγάλο σκάνδαλο; Ότι η εν λόγω κυρία για να ιδρύσει το κόμμα της είχε μέσα και άφαντα πρόσωπα που δεν υπάρχουν. Ανάμεσα στα 200 που απαιτούνται για να κατατεθούν στον Άρειο Πάγο. Για να δούμε τι θα κάνει η περίφημη δικαιοσύνη.
Αυτα ειναι σπασμωδικες κινησεις των νεοταξ κυβερνησεων στην Ευρωπη για να ακυρωσουν την καθοδο επιφοβων πατριωτικων κομματων: οτι κανουν οι Μακρονιστας για να εμποδισουν δικαστικα την καθοδο της Λεπεν επιχειρουν και οι φιλομητσοτακιστας για να εμποδισουν την καθοδο της Λατινοπουλου. Παραλληλα οι Γερμανοι νεοταξ ψαχνουν τροπο να εμποδισουν την καθοδο του AfD.
.
Οχι ακομη, αλλα βλεπω να αποκταει δυναμικη μεγαλυτερη απο τα αλλα δυο πατριωτικα κομματα και μαλλον ειναι το φαβορι και για στηριξη απο Ρεπς.
.
Είναι τουλάχιστον αστείες οι συγκρίσεις που επιχειρείς.Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 17:02 Εσυ να μας πεις τι ακριβως απο το προγραμμα της Λατινοπουλου ειναι νεοταξικο, εσυ βαζεις αυτο το θεμα, οχι εγω.
Εγω λεω οτι σιγουρα ενοχλησε η τελευταια δημοσκοπηση που την ανεβαζε στο 8% και μετα ξαφνικα ειδαμε αποχωρησεις απο το κομμα της και καταγγελιες κατα της νομιμοτητας της ιδρυσης του κομματος της.
Καρμπον οι ιδιες διαδικασιες που κινηθηκαν κατα της Λεπεν τις τελευταιες μερες στη Γαλλια.
Τοσο η Λεπεν οσο και η Λατινοπουλου τρομοκρατουνται και εκβιαζονται απο αυτους που δεν θες να τους αποκαλω νεοταξ.
.
Και δεν έγραψα ότι δεν θέλω να αποκαλείς νεοτάξ τους οποιουσδήποτε. Μπορείς να τους αποκαλείς όπως γουστάρεις.
Αυτό που έγραψα είναι ότι όπου βλέπετε φως ανεβαίνετε και ότι τα περισσότερα βέλη προς τη Λατινοπούλου προέρχονται από την "εθνικίζουσα" πλευρά. Εγώ τη θεωρώ ως υποκατάστατο του Τζημ, που απλώς έτυχε σε μια ιδανική στιγμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ αυτό κατάλαβα. Δεν πιστεύω ότι γίνεται πλέον να φτιάξει κόμμα τέτοιο πράγμα. Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί, δεν θα υπάρχει αρκετό κοινό για να το στηρίξει.Scouser έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 10:34Να διευκρινίσω τι εννοώ: κομματική οργάνωση σημαίνει σε κάθε γωνιά της χώρας, να υπάρχει οργανωμένη εκπροσώπηση του κόμματος για να ακούσει τον δυνητικό ψηφοφόρο (κυρίως για ρουσφέτια, αλλά και για θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να τον απασχολούν), να οργανώνει κομματικά events (δεν έχει σημασία πόσοι πηγαίνουν πράγματι σε αυτά τα events, σημασία έχει να φαίνεται ότι υπάρχει οργανωμένη παρουσία του κόμματος) και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της τοπικής κοινωνίας. Σε αυτά η ΝΔ είναι πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα κόμματα στην Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ είχε κάποτε ακόμα πιο ισχυρή οργάνωση αλλά διαλύθηκε τα χρόνια των μνημονίων και δεν επανήλθε ποτέ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο, το ΚΚΕ είναι καλό αλλά έχει τα γνωστά κουσούρια, όλοι οι υπόλοιποι ήταν και παραμένουν απλά ανύπαρκτοι.Green Dragon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 08:30Το έλεγα και για τον Συριζα αυτό αν θέλει να παραμείνει κόμμα εξουσίας αλλά τελικά νομίζω ότι σήμερα είναι αδύνατο να στηθεί τέτοιου τύπου κομματική οργάνωση. Ο κόσμος είναι πολύ αποξενωμένος από την πολιτική, με το ζόρι ψηφίζουν κιόλας αρκετοί ενώ πολλοί σταμάτησαν να το κάνουν και αυτό. Οι παλιές κομματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στηρίχτηκαν στα πάθη της εποχής τα οποία έχουν καταλαγιάσει (εξαίρεση ο ΌττοScouser έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 00:45
Για αυτό θα χρειαστεί κομματική οργάνωση, που αυτή τη στιγμή είναι στο μηδέν και η ΝΔ στο 100 (μακράν το μεγαλύτερο ατού της σε σχέση με όλα τα άλλα κόμματα στην Ελλάδα).). Δεν υπάρχει υλικό για να φτιαχτεί κάτι τέτοιο από το τίποτα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν μοιάζει με τον Τζήμερο η Λατινοπούλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:23 Είναι τουλάχιστον αστείες οι συγκρίσεις που επιχειρείς.
Και δεν έγραψα ότι δεν θέλω να αποκαλείς νεοτάξ τους οποιουσδήποτε. Μπορείς να τους αποκαλείς όπως γουστάρεις.
Αυτό που έγραψα είναι ότι όπου βλέπετε φως ανεβαίνετε και ότι τα περισσότερα βέλη προς τη Λατινοπούλου προέρχονται από την "εθνικίζουσα" πλευρά. Εγώ τη θεωρώ ως υποκατάστατο του Τζημ, που απλώς έτυχε σε μια ιδανική στιγμή.
Μα δεν είπα ότι μοιάζει, υποκατάστατο τη χαρακτήρισα. Οι έσχατοι έρχονται πρώτοι κλπGreen Dragon έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 19:06Δεν μοιάζει με τον Τζήμερο η Λατινοπούλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:23 Είναι τουλάχιστον αστείες οι συγκρίσεις που επιχειρείς.
Και όσοι ξέρναγαν με τη νεοφιλελέ Δημιουργία Ξανά, τώρα έγιναν χαρούμενο φανκλαμπ της Φωνής Λογικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
SeaHawk έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 23:05Ξερεις ο Μητσοτακης ηταν πρωθυπουργος και στην προηγουμενη θητεια ΤραμπΑρίστος έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 21:54 Την προοριζουν για μεγαλεια τυπου Μελονι, οχι για τσοντουλα του τελειωμενου Κυριακου.
.
Ο Τραμπ εφυγε,ο Μητσοτακης παρεμεινε και θα παραμεινει πρωθυπουργος και οταν ξαναφυγει ο Τραμπ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 1 Απαντήσεις