Παρωχημένες μαλακίες στο πάτερο είναι οι απόψεις τύπου "η ισονομία των γυναικών εφαρμόζεται μόνον με γυναίκα κυβερνήτη".aljawn έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 16:59Μαλακίες στο πάτερο αν μου επιτρέπεις. Ο Τράμπ έχει ένα 20-25% φανατικών και το υπόλοιπο εκλογικό σώμα ούτε να τον χέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 16:50E, εδώ που τα λέμε η Καμάλα δεν ήταν και κάποια στοιχειωδώς ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία, ώστε να εμπνεύσει τις φεμινίστριες. Η λογική είμαι φεμινίστρια -> ψηφίζω γυναίκα είναι ψιλοχαζή.aljawn έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 16:43 Προσωπικά Καμάλα θα ψήφιζα και γενικά θεωρώ μεγάλη μαλακία την επανεκλογή Περουκίνη (ευκαιρία πάντως να ξεφορτώσουν τα χάλια της οικονομίας καθόσον ο τύπος είναι τελείως loose canon) αλλά για να είμαι ειλικρινής απ' όλους τους χαμένους πραγματικά λυπάμαι ουκρανούς και φεμινίστριες (όχι τέταρτο κύμα, αυτές ούτε γτπ δεν είναι, τις προηγούμενες γενιές γιατί γυναίκα Πρόεδρος μετά απ' αυτό βλέπω να βγαίνει μόνο αν κατεβάσουν υποψήφιες και τα δύο κόμματα).
Και κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεραστεί αυτή η λογική.
Η διαφορά δημοφιλίας παίζει να είναι μεγαλύτερη από του 2008 που έβγαλε Ομπάμα.
Ελπίζω να μην αλλάξουν την Roe και πάρουν στο λαιμό τους τον φεμινισμό τα πεντηκοστιανά βλήτα.
Οπότε, τα περί πεντηκοστιανών βλήτων, πούλα τα αλλού.
Άντε μπράβο, που την είδατε όλοι οι προχωκάγκουρες ευαισθητοποιημένοι φεμινιστές.