Julian Assange, Κατάθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Οκτώβριος 2024:
"Είναι πλέον δημόσια καταγεγραμμένο ότι κάτω από τις ρητές οδηγίες του [διευθυντή της CIA] Mike Pompeo, η CIA κατέστρωσε σχέδια να με απαγάγει και να με δολοφονήσει εντός της Πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο, και έδωσε άδεια καταδίωξης εμού και των συνεργατών μου, υποβάλλοντάς μας σε κλοπή, επιθέσεις χάκερ, και "φύτεμα" παραπληροφόρησης. Η σύζυγός μου και ο γιός μου, βρέφος ακόμη, στοχοποιήθηκαν επίσης. Διορίστηκε υπάλληλος της CIA για να παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τη σύζυγό μου, και δόθηκαν οδηγίες για να ληφθεί δείγμα DNA από τη σαλιάρα τού έξι μηνών ηλικίας γιού μου. Πρόκειται για μαρτυρίες άνω των τριάντα νυν και πρώην αξιωματούχων της αμερικανικής κατασκοπείας, που μίλησαν στον αμερικανικό Τύπο. Οι μαρτυρίες αυτές έχουν επιβεβαιωθεί επιπρόσθετα από αρχεία που κατασχέθηκαν κατά τη δίωξη κάποιων από τους αξιωματούχους που ενεπλάκησαν. Η στοχοποίηση εμού, της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου από τη CIA, μέσω επιθετικών, εξωδικαστικών και εξωεδαφικών μέσων, προσφέρει μια σπάνια προσφερόμενη ματιά στην διεθνή καταστολή εκ μέρους ισχυρών οργανισμών κατασκοπείας."
https://www.facebook.com/antonis.balaso ... 6093396923
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Julian Assange, Κατάθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Οκτώβριος 2024
- Frappezitis
Julian Assange, Κατάθεση στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Οκτώβριος 2024
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση