!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Zundapp

Re: Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

λειπεις πολλα χρονια απο την Γκρης ε?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Zundapp έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 01:07 λειπεις πολλα χρονια απο την Γκρης ε?
απ'τη Μέση Ανατολή να δεις πόσα χρόνια λείπω
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nemo έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 00:29
Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:58
nemo έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:39

αμα αλλαζαν και φυλο και τον παιρνανε θα ηταν ακομη καλυτερο αυτο που εγραψες
δεν καταλαβα κραιστ, αλλα μετά θυμήθηκα οτι εσυ πιστεύεις πως η λύση ειναι ο ...εθνικισμός :)
οπως το εγραψες μου εβγαλε οτι μονο οσοι τον παιρνουν ειναι δημοκρατικοι
οκ; και ναι το μελλον ο εθνικισμος ...αλλα οχι ο εθνικισμος που νομιζετε εσεις
Ναι, ξέρω. τον άλλο, τον καλό :003:
Σαν τον κομμουνισμό που θενε οι κνίτες. Τον άλλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Βιάστηκαν οι απανταχού φεμινιστές και φεμινίστριες (εντός και εκτός εισαγωγικών) να καταδικάσουν την κακοποίηση της φοιτήτριας στην Τεχεράνη χωρίς να υποψιαστούν ότι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να είναι και καλοστημένη αξιοποίηση άσχετου περιστατικού από σκοτεινούς φιλοισραηλινούς κύκλους σαν και αυτούς που αναμετέδιδαν τις "ειδήσεις" για τα ψητά βρέφη και τις ξεκοιλιασμένες από τη Χαμάς εγκύους.
Όσο περνάνε οι ημέρες αρχίζει και αναδεικνύεται η πραγματικότητα όσον αφορά το "περιστατικό" με τη φοιτήτρια η οποία κυκλοφορούσε επί πολλή ώρα ημίγυμνη σε πανεπιστήμιο και σε δρόμους της Τεχεράνης επειδή (υποτίθεται) η Αστυνομία Ηθών την επέπληξε για την εμφάνισή της. Τα μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα αποτυπώνουν την κοπέλα να κάθεται και να κινείται ημίγυμνη ενώ πουθενά δεν εμφανίζεται η Αστυνομία Ηθών να την περιμαζέψει ή να την επιπλήξει. Και αυτό επί αρκετή ώρα. Μόνο όταν βγήκε και περιπλανήθηκε στους δρόμους σταμάτησε κάποιο αυτοκίνητο και την περιμάζεψε.
Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ψαρράς που βρίσκεται αυτή την εποχή στην Τεχεράνη, δημοσιεύει δεκάδες φωτογραφίες από σκηνές καθημερινότητας στην πόλη, όπου αποτυπώνεται η πραγματικότητα. Ότι, δηλαδή, πολλές γυναίκες κυκλοφορούν ασκεπείς χωρίς να φοβούνται την υποτιθέμενη πανίσχυρη Αστυνομία Ηθών που, υποτίθεται, περιπολεί και μπουζουριάζει τις απείθαρχες.
Αυτό το είχα διαπιστώσει κι εγώ σε ταξίδι που είχα κάνει πριν από 7-8 χρόνια στο Ιράν. Τουλάχιστον στην Τεχεράνη τα ... ήθη ήταν πολύ χαλαρά.😉

ΥΓ.
Αλήθεια, τί θα συνέβαινε αν, στο κέντρο της Αθήνας, μια φοιτήτρια ξεγυμνωνόταν και περιτριγύριζε ημίγυμνη στους δρόμους?
Πριν από χρόνια, πάντως, στο Λουξεμβούργο, κάποιος ξένος συνάδελφος που το επιχείρησε μπροστά στα ενωσιακά γραφεία, και μάλιστα εκτός ωραρίου, απομακρύνθηκε ακαριαίως από την πανταχού παρούσα λουξεμβουργιανή αστυνομία και προσήχθη ... για τα περαιτέρω.

Εικόνα

https://www.facebook.com/anastasopoulos ... 8nMDrBFAol
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 00:52
Nandros έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 21:14
βοθρατζης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:09 Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο σκέψης να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως αντιλαμβάνονται το ρόλο μιας γυναίκας στην κοινωνία, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και ζήσει με το ισλαμ.
Αν και το βρίσκω πολύ καταπιεστικό , δεν ξέρω αν αυτό για εκείνους, όχι για εμάς, θεωρείται το φυσιολογικό, το νορμαλ.
Εμείς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο, ξέρουμε πολύ καλά την θέση της θρησκείας για την γυναίκα, τους γυναικωνίτες στην εκκλησία και εγώ θυμάμαι και τις θειάδες μου στο παππουδοχωριό μου, που δεν έβγαζαν το τσεμπέρι από το κεφάλι τους.
Τότε δεν το βρίσκαμε πολύ καταπιεστικό, εθεωρείτο το φυσιολογικό, το νορμάλ.
.
Για μένα ΔEN έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο σκέψης.

Αν έχεις μεγαλώσει στη Δύση, έστω και ψώφαλτσα στη Δύση, έστω στο '60, έστω σε χωριό την κορυφή του βουνού, έστω κι αν ήσουν 400 χρόνια Μέση Ανατολή όπως εμείς, έχεις μεγαλώσει με Πολιτεία, Σύνταγμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα γραμμένα και νομοθετημένα. Και αυτά σου έχουν έρθει από μια μακριά διαδικασία που ξεκίνησε απ'τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα, έγινε Jus Gentium και Jus Naturale στην Αρχαία Ρώμη, συνεχίστηκε με το Ρουσώ, το Βολταίρο, το Θωμά Ακινάτη, τη Γαλλική Επανάσταση, την Αμερικάνικη Διακήρυξη Ανεξαρτησίας, τα εργατικά κινήματα, το διαχωρισμό Εκκλησίας-Πολιτείας, το κίνημα κατάργησης της δουλείας, τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και στην Ελλάδα έφτασαν μέσω της Διασποράς στην Ευρώπη, του Άνθιμου Γαζή, Ρήγα Φεραίου, Αδαμάντιου Κοραή και του Φιλελληνισμού, έγιναν κομμάτι της Ελληνικής Πολιτείας ήδη από την πρώτη Εθνοσυνέλευση του 1822, και σταδιακά ευθυγραμμίστηκαν όλο και περισσότερο με τον Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης.

Η Χριστιανική θρησκεία δεν τα γέννησε όλα αυτά, αντίθετα έφαγε πολλές καρπαζιές για να στρώσει και να ευθυγραμμιστεί με τον φιλελεύθερο τρόπο σκέψης ο οποίος της επιβλήθηκε από τη Δυτική φιλοσοφία, και όχι το αντίθετο. Επιλεκτικά η Δύση κράτησε από τη θρησκεία κάποια θετικά πράγματα όπως το imago Dei, ότι δηλαδή ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος κατ'εικόνα του Θεού προκειμένου να γράψει τα ανθρώπινα δικαιώματα που απολαμβάνουν όλοι, αλλά μέσω του ρεφορμισμού και άλλων κινημάτων ανάγκασε τους παπάδες να ξαναγράψουν τις διακυρήξεις τους στο Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού αναγνωρίζοντας το Dignitatis Humanae, την ελευθερία επιλογής θρησκείας, το διάλογο με άλλες θρησκείες και την ανοχή στο μοντέρνο κόσμο και τις ιδέες του. Και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους για να φτάσουμε τελικά στο σήμερα όπου η θρησκεία στη Δύση είναι αυστηρά προαιρετική, πιό κάτω από το Σύνταγμα και το Κράτος, και τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των μη-θρησκευόμενων. Και αν θέλει να επηρεάσει την πολιτική πρέπει να μπει κι αυτή στη σειρά μαζί με όλους τους υπόλοιπους και να προσπαθήσει να πείσει με τα λόγια όπως όλοι.

Καμμία μουσουλμανική χώρα στη Μ.Ανατολή δεν πέρασε τέτοια διαδικασία ούτε καν ξώφαλτσα, εκεί η θρησκεία είναι ταυτόχρονα κράτος, νόμος, ιστορία, παιδεία, πολιτική και πόλεμος. Οι μόνοι που πήραν λίγο μια ιδέα Δύσης είναι οι Ιρανοί και γι'αυτό τη λιγουρεύονται τώρα.
:goodpost:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

βοθρατζης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:09 Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο σκέψης να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως αντιλαμβάνονται το ρόλο μιας γυναίκας στην κοινωνία, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και ζήσει με το ισλαμ.
Αν και το βρίσκω πολύ καταπιεστικό , δεν ξέρω αν αυτό για εκείνους, όχι για εμάς, θεωρείται το φυσιολογικό, το νορμαλ.
Εμείς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο, ξέρουμε πολύ καλά την θέση της θρησκείας για την γυναίκα, τους γυναικωνίτες στην εκκλησία και εγώ θυμάμαι και τις θειάδες μου στο παππουδοχωριό μου, που δεν έβγαζαν το τσεμπέρι από το κεφάλι τους.
.

Αν έχεις μεγαλώσει στη Δύση, έστω και ψώφαλτσα στη Δύση, έστω στο '60, έστω σε χωριό την κορυφή του βουνού, έστω κι αν ήσουν 400 χρόνια Μέση Ανατολή όπως εμείς, έχεις μεγαλώσει με Πολιτεία, Σύνταγμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα γραμμένα και νομοθετημένα. Και αυτά σου έχουν έρθει από μια μακριά διαδικασία που ξεκίνησε απ'τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα, έγινε Jus Gentium και Jus Naturale στην Αρχαία Ρώμη, συνεχίστηκε με το Ρουσώ, το Βολταίρο, το Θωμά Ακινάτη, τη Γαλλική Επανάσταση, την Αμερικάνικη Διακήρυξη Ανεξαρτησίας, τα εργατικά κινήματα, το διαχωρισμό Εκκλησίας-Πολιτείας, το κίνημα κατάργησης της δουλείας, τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και στην Ελλάδα έφτασαν μέσω της Διασποράς στην Ευρώπη, του Άνθιμου Γαζή, Ρήγα Φεραίου, Αδαμάντιου Κοραή και του Φιλελληνισμού, έγιναν κομμάτι της Ελληνικής Πολιτείας ήδη από την πρώτη Εθνοσυνέλευση του 1822, και σταδιακά ευθυγραμμίστηκαν όλο και περισσότερο με τον Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης.

Η Χριστιανική θρησκεία δεν τα γέννησε όλα αυτά, αντίθετα έφαγε πολλές καρπαζιές για να στρώσει και να ευθυγραμμιστεί με τον φιλελεύθερο τρόπο σκέψης ο οποίος της επιβλήθηκε από τη Δυτική φιλοσοφία, και όχι το αντίθετο. Επιλεκτικά η Δύση κράτησε από τη θρησκεία κάποια θετικά πράγματα όπως το imago Dei, ότι δηλαδή ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος κατ'εικόνα του Θεού προκειμένου να γράψει τα ανθρώπινα δικαιώματα που απολαμβάνουν όλοι, αλλά μέσω του ρεφορμισμού και άλλων κινημάτων ανάγκασε τους παπάδες να ξαναγράψουν τις διακυρήξεις τους στο Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού αναγνωρίζοντας το Dignitatis Humanae, την ελευθερία επιλογής θρησκείας, το διάλογο με άλλες θρησκείες και την ανοχή στο μοντέρνο κόσμο και τις ιδέες του. Και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους για να φτάσουμε τελικά στο σήμερα όπου η θρησκεία στη Δύση είναι αυστηρά προαιρετική, πιό κάτω από το Σύνταγμα και το Κράτος, και τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των μη-θρησκευόμενων. Και αν θέλει να επηρεάσει την πολιτική πρέπει να μπει κι αυτή στη σειρά μαζί με όλους τους υπόλοιπους και να προσπαθήσει να πείσει με τα λόγια όπως όλοι.

Καμμία μουσουλμανική χώρα στη Μ.Ανατολή δεν πέρασε τέτοια διαδικασία ούτε καν ξώφαλτσα, εκεί η θρησκεία είναι ταυτόχρονα κράτος, νόμος, ιστορία, παιδεία, πολιτική και πόλεμος. Οι μόνοι που πήραν λίγο μια ιδέα Δύσης είναι οι Ιρανοί και γι'αυτό τη λιγουρεύονται τώρα.
:goodpost: :goodpost: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Zundapp έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 01:07 λειπεις πολλα χρονια απο την Γκρης ε?
Πολύ καλά τα λέει. Ο χριστιανισμός είναι μεσανατολικη θρησκεία και προσαρμόστηκε για να επιβιώσει στην Ευρώπη. :102:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

.
Καταπιεστικό δεν ήταν γιατί τότε το τσεμπερι δεν το φορούσαν υπό την απειλή πετροβολισμου.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Ερμής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:51 Έχει μεγάλη πλάκα να βλέπεις οπαδούς στρατοκρατορικων καθεστωτων να στηρίζουν αρνητές στράτευσης.
το κύριο κριτήριο είναι για ποιον σκοπό πολεμάς

υπάρχει ο δίκαιος πόλεμος που αυτοί που συμμετέχουν πρέπει να τιμούνται και υπάρχει και ο άδικος πόλεμος ο ληστρικός πόλεμος που ένα μέρος των μαζών, μια μειοψηφία γουστάρει την εκδήλωση αυτής της βαρβαρότητας ενώ το μεγαλύτερο μέρος του λαού σέρνεται σε έναν τέτοιο πόλεμο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:53
Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:36 Να το λοιπόν γιατί δεν καταδέχουμαι
να υψώσω το κεφάλι στ’ αστροφώτιστα διαστήματα.
Θα πείτε, τ’ άστρα είναι μακριά
κι η γη μας τόση δα μικρή.
Ε, το λοιπόν, ό, τι και να είναι τ’ άστρα,
εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.

Ρε Φραπ, το ξέρω πως αυτή είναι η γραμμή στο Κόμμα, αλλά είναι αλλόκοτη αυτή η εργολαβία που έχει αναλάβει. Επιδεικτικά αγνοείται η σημαντικότερη μάλλον πτυχή της σύγκρουσης, η θρησκευτική.

δες τον τελευταίο λόγο του ηγέτη των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Είναι όντως ένας θαρραλέος άνθρωπος και επιβεβαίωσε στην πράξη τα λεγόμενά του. Από που αντλεί αυτό το θάρρος; Από τον πατριωτισμό και την πίστη στο έθνος; μήπως από κάποιο ιδεώδες στην Ελευθερία ή στον Άνθρωπο;

Μπα.

Όλες οι αναφορές του είναι στο θέλημα του Αλλάχ, τις εντολές του και την αφοσίωση σε αυτόν, τη σιγουριά για την ανταμοιβή στον άλλο κόσμο, σε Ιμάμηδες, σε συντρόφους του Μωάμεθ και στον Προφήτη...

Τι δουλειά έχετε ρε σύντροφε με όλα αυτά;
και ο σφαγέας νετανιάχου επικαλείται τις τόρρες, ο μπους μιλούσε για σταυροφορίες στη μέση ανατολή και λοιπά. Πρέπει να σταθούμε σε αυτό; Για μένα ξεκάθαρα η διαμάχη είναι ενός κατοχικού κράτους τρομοκράτη με έναν καταπιεσμένο λαό. Ε είμαστε με τους λαούς.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:52 Όσοι εν Ελλάδι σκουζουν για την Ιρανή φοιτήτρια που αψηφισε τους σκοταδιστικους νόμους του Ιράν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζητάνε επιστροφή ποδιάς στα σχολεία. Και εσκουζαν να μπει φυλακή ο Παστίτσιος επειδή σατίριζε τη θρησκεία τους. Όχι ρε δεν είναι υποκριτές, προς θεού!
Φίλε τι λες; Κι εγώ είμαι υπέρ της φοιτήτριας και δεν με κάνει ακροδεξιό αυτό. Είμαι υπέρ και των κοριτσιών που φυλακίστηκαν στο Ισραήλ. Τι λογική είναι αυτή που βάζεις;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 08:42
.

:goodpost:
η μαντιλα στο χωριο δεν ηταν για λογους θρησκευτικους αλλα για πρακτικους
η μαντιλα προστατευε το τριχωτο της κεφαλης απο τον ηλιο και τις βρωμιες σε διαφορες εργασιες
σε χωραφια σε ζωα και στο ζημωμα του ψωμιου ...οποιοσδηποτε ανθρωπος κανοντας αυτες τις εργασιες
ειναι αναγκασμενος να καλυψει το κεφαλι του
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

marabou έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:53
Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:52 Όσοι εν Ελλάδι σκουζουν για την Ιρανή φοιτήτρια που αψηφισε τους σκοταδιστικους νόμους του Ιράν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζητάνε επιστροφή ποδιάς στα σχολεία. Και εσκουζαν να μπει φυλακή ο Παστίτσιος επειδή σατίριζε τη θρησκεία τους. Όχι ρε δεν είναι υποκριτές, προς θεού!
Φίλε τι λες; Κι εγώ είμαι υπέρ της φοιτήτριας και δεν με κάνει ακροδεξιό αυτό. Είμαι υπέρ και των κοριτσιών που φυλακίστηκαν στο Ισραήλ. Τι λογική είναι αυτή που βάζεις;
ψαχνεις λογική απο τον μπουμπη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:23
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:53
Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:36 Να το λοιπόν γιατί δεν καταδέχουμαι
να υψώσω το κεφάλι στ’ αστροφώτιστα διαστήματα.
Θα πείτε, τ’ άστρα είναι μακριά
κι η γη μας τόση δα μικρή.
Ε, το λοιπόν, ό, τι και να είναι τ’ άστρα,
εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.

Ρε Φραπ, το ξέρω πως αυτή είναι η γραμμή στο Κόμμα, αλλά είναι αλλόκοτη αυτή η εργολαβία που έχει αναλάβει. Επιδεικτικά αγνοείται η σημαντικότερη μάλλον πτυχή της σύγκρουσης, η θρησκευτική.

δες τον τελευταίο λόγο του ηγέτη των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Είναι όντως ένας θαρραλέος άνθρωπος και επιβεβαίωσε στην πράξη τα λεγόμενά του. Από που αντλεί αυτό το θάρρος; Από τον πατριωτισμό και την πίστη στο έθνος; μήπως από κάποιο ιδεώδες στην Ελευθερία ή στον Άνθρωπο;

Μπα.

Όλες οι αναφορές του είναι στο θέλημα του Αλλάχ, τις εντολές του και την αφοσίωση σε αυτόν, τη σιγουριά για την ανταμοιβή στον άλλο κόσμο, σε Ιμάμηδες, σε συντρόφους του Μωάμεθ και στον Προφήτη...

Τι δουλειά έχετε ρε σύντροφε με όλα αυτά;
και ο σφαγέας νετανιάχου επικαλείται τις τόρρες, ο μπους μιλούσε για σταυροφορίες στη μέση ανατολή και λοιπά. Πρέπει να σταθούμε σε αυτό; Για μένα ξεκάθαρα η διαμάχη είναι ενός κατοχικού κράτους τρομοκράτη με έναν καταπιεσμένο λαό. Ε είμαστε με τους λαούς.
Για τους ίδιους είναι άλλος ο πόλεμος και άλλες οι προτεραιότητες.
Μάλλον τους πατροναρεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:59
marabou έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 10:53
ψαχνεις λογική απο τον μπουμπη
Ναι. Απ' όλους.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”