Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
μια πρόταση όπως το να στηρίξουν ( να πληρώσουν) τις γερμανικές κατοχικές αποζημιώσεις οι Έλληνες μετανάστες που δουλεύουν στην αλεμάνια που τους πληρώνει ένα σκασμό χρήματα ίσως είναι πιο πραγματοποιήσιμη
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 09:39
Τώρα που θυμήθηκα δεν έχω πάρει ούτε μια φέτος
Ώρα να τσακώσω μια χολερίτσα πιστεύω
Δεν εχω πάρει ποτέ αναρρωτική.
Έχω σταματήσει να είμαι υπάλληλος (γραφείου, αλλά και γενικότερα) από το 2019. Μέχρι τότε, για να πάρω αναρρωτική έπρεπε να μην είμαι σε θέση να μιλήσω και να περπατήσω ταυτόχρονα. Αυτό από δική μου επιλογή, θέμα αρχής και κοινωνικής συνείδησης: Αν κόλλησα κάτι, το κόλλησα μάλλον στο γραφείο από κάποιον συνάδελφο, οπότε είναι αγένεια να μην το εξαπλώσω και να μην το μοιραστώ και με όλη την υπόλοιπη εταιρία.
οι πιο φιλάσθενοι απ'όλους είναι οι ευρωυπάλληλοι σε κομμισιον ευρωκοινοβούλιο και άλλους οργανισμούς
αν δημοσιευτούν ποτέ στατιστικές ασθένειας και παροχές υγείας θα γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο
Στη δουλειά μου στη Γερμανία υπήρχε Γερμανός που πήρε 6 μήνες αναρρωτική γιατί τον απάτησε η γυναίκα του και είχε ψυχολογικά προβλήματα!
Όταν είχα κάνει 2 εγχείρησεις και πήρα 3 μήνες αναρρωτική, ο μεγάλος διευθυντής της περιοχής μου πρότεινε να βρω έναν γιατρό να μου δίνει για 2 χρόνια αναρρωτικες μέχρι να βγω στην σύνταξη. Βέβαια ο εργοδότης σε πληρώνει τον 1ο ενάμιση μήνα, μετά αναλαμβάνει η ασφάλεια.