Spoiler
Βοήθεια πχορουμίτες!
εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου.
vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:47 Τίποτα ρε έμπυροι? :( Αφήστε το τσουλού και πέίτε καμιά άποψη εδω, βοηθήστε ενα συμπχορουμιτη. :/
Όντως μουδιάζουν; Πόσο κάνει; Μήπως συμφέρει από την ΕΜΛΑ. Να το βάζω πριν το λέιζερ. Θα πηγαίνω στη δερματολόγο πασαλειμμένη καπότες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:51 Το δοκίμασα αλλά δεν έκανε κάτι, απλά μούδιασαν τα δάχτυλά μου.
Cecily Anne έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:49vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:47 Τίποτα ρε έμπυροι? :( Αφήστε το τσουλού και πέίτε καμιά άποψη εδω, βοηθήστε ενα συμπχορουμιτη. :/Ακόμα ανάποδα τα βάζεις;
δοκίμασε το στο μν του μέλλοντος, μην σκεφτείς τζάμπα θα πάει εκεί δεν χρειάζεται και τέτοια, μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου εκτός αν η έτσι είναι από πίσω μπαίνουν τρένα.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά.Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg![]()
Βοήθεια πχορουμίτες!
εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου.![]()
Α, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Και από μένα; ΟΚ.
Απλά το ξαναδιάβασα και δεν καταλάβαινα ούτε εγώ τι εννοούσα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι, την αόρατη.