!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:41
kongrosian έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:33

Δεν σε παίρνει για προσωπικές κοντρίτσες σε κάποια θέματα, καλό μου. Οπότε, το κόβω εδώ.
λελ. σούργελο.

Ανδροπαραδίνομαι
Συνάντηση μεγάλων πνευμάτων της εν λόγω ευάλωτης στις δημόσιες εμφανίσεις κατηγορίας.

Επίσης πρωτότυπο.

Οι εύζωνες της πχορουμικής φρουράς. :lol:
Εικόνα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Μ’ αυτούς τους ντιντήδες που βάζουν τα κλάματα με το παραμικρό, θα πάμε να πάρουμε την Πόλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

vantono έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:36
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2024, 20:34 Ο ορίτζιναλ νοσταλγικός που μου θυμίζει ωραίες συγκρούσεις.τωρα μόνο ποζεραδες πουλάνε μουρη διαδικτυακως σε μελαγχολικούς με οργισμένους σοσιαλ-πατριωτες. Μόνο θλίψις.

Εικόνα
Πολύ μονόφρυδο, εκπέμπει ατόφια ολντ σκουλ πατριαρχίλα. Ο ξανθομούστακος χιπστεράς πολυ καλυτερος κατα τη γνωμη μου.
Είσαι του ποζεροπατριωτισμου, τουλάχιστον αυτός εκπέμπει μια βαθιά ανεπιτήδευτη φανταριλα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Το τραγικό είναι ότι τέτοια νήματα φτάνουν 8 σελίδες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εντωμεταξυ αυτό το να είσαι αθηνα, μετά που το σκέφτηκα ως ώριμος άνθρωπος, είναι μεγιστη μαλακια. Αφού δε βαρεσες αναβολή, πήγαινε και βίωσε το φαγταριλικι μίζερο αυθεντικό επαρχιακο, όπως πρέπει. Έναν χρόνο είναι άλλωστε, όχι καμία δεκαετία. Να είμαι στο σπίτι μου να την παίζω στο δωμάτιο μου όπως μικρός. Ρε άσε με.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η πουτσα στο Γραμμο κραταει ακομη ... περαστικα σας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ συντονιστής να εξαφανίσει αυτό το σιχαμένο νήμα του αρχιμαλάκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μινώταυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μινώταυρος »

Μαδουραίος έγραψε: 28 Οκτ 2024, 21:15 Μια κλαίνε, μια φοράνε φουστιτσες, είναι σίγουρα κομμαντο αυτές οι τρελές?Πώς θα πάρουμε την πόλη?
Το τουρκικό φέσι με το ελληνικό εθνόσημο που κολαεί;

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”