Εμένα για 1η φορά στη ζωή μου με "έγραψε" - και καλά έκανε- σε αλκοτέστ η τροχαία στη γιορτή μου ,πρωτοχρονιά,γιατί έκανα το λάθος να πάρω το δικό μου αμάξι αντί για ταξί. Φυσικά τα λάθη πληρώνονται: 700 ευρώ πρόστιμο + 3 μηνη αφαίρεση διπλώματος.
Φυσικά δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Fata_Morgana
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Δε θέλω να σε ταράξω αλλά εγώ δεν πίνω καν.Yochanan έγραψε: 26 Οκτ 2024, 00:32Ισχύει. Είναι ένα ένζυμο που σε πολλές περιοχές της Κίνας δεν το έχουν και σου επιτρέπει να μεταβολίσεις το αλκοόλ ώστε να σε χαλάει λιγότερο. Επίσης πολλά φάρμακα αλληλεπιδρούν αρνητικά με το αλκοόλ.Lord Brum έγραψε: 24 Οκτ 2024, 01:28Ξέρω κινέζους που με μισό ποτήρι μπύρα κάνουν πολύ άσχημο.μεθυσιmasterridley έγραψε: 24 Οκτ 2024, 00:49 Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
(εικάζω ότι είναι ψυχολογικό)
Η φάτα μορκάνα είναι η κλασσική συριζαριστερή πολίτης με δικαιώματα αλλά όχι υποχρεώσεις
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Προσωπικά δεν θα την αναλάμβανα για δίπλωμα. Όσο κι αν τηνε συμπαθάω.Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:17Εντωμεταξύ, δικιά μου, ούτε οι συνοδηγοί στο WRC δεν τα κάνουν αυτά, αλλά η τύπισσα μπορεί. Μην ξεχνάμε ότι έχει άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου, άσχετα αν δεν την εμπιστεύεται κανείς, ούτε η ίδια, να οδηγήσει.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:24Ε;; Τί λες μαρή; Και μετά ποιός θα το μαζέψει το γαμωτίμονο; Ο μεθυσμένος;Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 21:20
Μαρή ΓΑΛΗ ίδιο είναι να τον πας κόντρα τον μεθυσμένο που ΔΕΝ καταλαβαίνει εκεινη τη στιγμή ότι του μιλάς για το καλό του και έχει επιθετική διάθεση με το να είσαι μαζί του στο αυτοκίνητο να του πεις μη τρέχεις γιατί ζαλίζομαι, να του στρίψεις το τιμόνι αν χρειαστεί ή να τραβήξεις το χειρόφρενο, να του μιλάς,να του στρίψεις τσιγάρο για να μην προσπαθεί να το κάνει ταυτοχρονα κτλ; δε ξέρω, αλλιώς τους αντιμετωπίζω εγώ.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λοιπόν, αληθινή ιστορία με μαθήτρια πριν χρόνια. Μετά από 10 μαθήματα, τη βάζω στη θέση του οδηγού. Εννοείται πως έχουμε πει όλα όσα πρέπει να κάνει, μπαίνοντας στο αμάξι. Αρχίζει να ''βαράει'' η ένδειξη για ζωνη και με κοιτάει. Της λέω, ''τί με κοιτάς, ξέχασες κάτι;''
Όχι μου λεει.
Σίγουρα; Τη ρωταω.
Ψάχνεται για λίγο και βλεποντας την ένδειξη μου λεει ''τί είναι αυτο;''
Δεν ξέρω, λέω, σαν τί σου μοιάζει;
Καμπάνα; Μου λέει το άτομο.
Ναι μωρή του Αγιαντρέα πανάθεμά σε.
Γυρίσαμε σχολή, της έδωσα την καρτέλα της και πήγε στον επόμενο μαλάκα που ειλικρινά τον λυπάμαι ακόμη και σήμερα το χριστιανό..
Όχι μου λεει.
Σίγουρα; Τη ρωταω.
Ψάχνεται για λίγο και βλεποντας την ένδειξη μου λεει ''τί είναι αυτο;''
Δεν ξέρω, λέω, σαν τί σου μοιάζει;
Καμπάνα; Μου λέει το άτομο.
Ναι μωρή του Αγιαντρέα πανάθεμά σε.
Γυρίσαμε σχολή, της έδωσα την καρτέλα της και πήγε στον επόμενο μαλάκα που ειλικρινά τον λυπάμαι ακόμη και σήμερα το χριστιανό..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-