JIM έγραψε:Jack - 3 O'clock In The Morning (12): Νομίζω είναι το πιο γεμάτο, το πιο "ολοκληρωμένο" τραγούδι της λίστας. Επιβλητική, δραματική εισαγωγή που θυμίζει Requiem for a Dream. Αυξομειώσεις στην ταχύτητα και έντονο ρεφρέν. Δουλεμένη σύνθεση οπωσδήποτε, ελαφρώς μελαγχολική. Για μπυρόνια
Got A Girl - Heavenly (10): Άλλο ένα τραγούδι για beach bar το σούρουπο. Εθιστικό το ρεφρέν. Από τα καλύτερα του γύρου.
Thu Hường - Sợ Tình Ta Dang Dở (8): Ήταν η μικρή έκπληξη του γύρου για μένα. Η τύπισσα έχει υπέροχη φωνή και το τραγούδι πολύ μελωδικό. Με ταξίδεψε παρά τη δυσκολία μου να προσαρμοστώ σε αυτήν την γλώσσα.
The Avengers - The End Of The World (7): Συμπαθητικό, ανεβαστικό punk τραγούδι. Ένα επαναλαμβανόμενο riffάκι μού θύμισε λίγο Children of the Grave από Black Sabbath.
The Montgolfier Brothers - Between Two Points (6): Ό,τι πρέπει για παραλία, beach bar και ηλιοβασίλεμα.
Native Construct - Mute (5): Περίπλοκο τραγούδι progressive metal με στοιχεία από jazz. Αρκετά πρωτότυπο, με ενδιαφέροντα σημεία αλλά κάπου με μπέρδεψε λίγο. Δεν είμαι σίγουρος ότι πετυχαίνει τη συνοχή που επιδίωκε σαν σύνθεση.
Tim Booth · Angelo Badalamenti - Dance Of The Bad Angels (4): Καλό. Κι αυτό για beach bar και χαλάρωμα. Τα ομοειδή του της λίστας μου φάνηκαν λίγο καλύτερα.
Doves - Here It Comes (3): Καλούτσικο. Μου άρεσαν όμως περισσότερο άλλα τραγούδια από τη λίστα.
Rolling Stones - Start Me Up (2): Εντάξει, καρακλασικό, σχετικά απλό σαν σύνθεση και η ζωή συνεχίζεται.
Gluemind - Secret Lover (1): Δεν ήταν άσχημο. Αρκετά ανεβαστικό με χορευτική διάθεση. Απλά πιστεύω ότι υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντα τραγούδια στη λίστα.
Blonde Redhead - Dripping (0): Νομίζω αν το δεις χωρίς το βίντεο κλιπ δεν λέει και τίποτα σαν τραγούδι.
Νίκος Μ - Κατρίν (0): Mad, trashίλα, καψούρα και...ένα κουλούρι για την Κατρίν
Elvana Gjata - POW (0): Ένα σχετικά πιασάρικο ρεφρέν και τίποτα ιδιαίτερο. Καλή φωνή η τύπισσα αλλά μπροστά σε πολλά άλλα που άκουσα στο γύρο αυτό, μου φάνηκε αισθητά υποδεέστερο.