!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Οκτ 2024, 14:39 Δεν βλέπετε ματς, είστε απλά αποξενωμένοι από την εργασία σας και την ευρύτερη κοινωνία, με αποτέλεσμα να βλέπετε παντού ομάδες που πιθανόν να ανήκετε. Από αύριο στη ρουτίνα σας.

Η αλήθεια είναι ότι έχω αποξενωθεί από την εργασία μου εδώ και ένα χρόνο αφού πήρα σύνταξη. :D
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

https://m.902.gr/eidisi/kosmos/377772/d ... erosis-tin
Μάλλον οι Αμερικάνοι βρήκαν μια τρύπα να ρίξουν τους μουλάδες. Απλά θα πρέπει να υποστηρίξει η Δύση τον νέο Isis
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Πτολεμαίος έγραψε: 26 Οκτ 2024, 10:23 Αν ο ζωγραφύρερ τελείωνε αυτό που άρχισε τώρα θα είχαμε μια σχεδόν ειρηνική Μ. Ανατολή και δεν θα είχαμε θέμα με τους γύφτοι εμείς στην Ελλάδα.

Τα έλεγα εγώ ότι κάποια στιγμή θα δικαιωνοταν και να που δικαιώνομαι.

Αλλά εσείς μου είσαστε sissies του στυλ "αν όλα τα παιδιά της γης- η ανθρώπινη ζωή κοστίζει όλο το σύμπαν" και κάτι τέτοιες αδελφιστικες μαλακίες.

Τώρα από τη στιγμή που υπάρχουν Εβραίοι και Ισραήλ, είμαστε υποχρεωμένοι να τους αποδεχτούμε και εμείς και οι Άραβες μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Βρίσκω πιο γελοίο το γεγονός το να υπάρχουν αριστεροί (αντιχιτλερικοι και κατά του ολοκαυτωματος) υπέρ Παλαιστίνης/κατά του Ισραήλ από το να υπάρχουν πχ οπαδοί "Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ".
:p3:
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

zteo έγραψε: 26 Οκτ 2024, 18:49 https://m.902.gr/eidisi/kosmos/377772/d ... erosis-tin
Μάλλον οι Αμερικάνοι βρήκαν μια τρύπα να ρίξουν τους μουλάδες. Απλά θα πρέπει να υποστηρίξει η Δύση τον νέο Isis
υπάρχει εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια αυτή η τρύπα. Καμιά μπομπίτσα βάζουν σε κάνα τζαμί σιιτικό, άντε καμιά φορά να είναι τυχεροί και να φάνε και τίποτα Φρουρούς, αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ το Ιράν να σπαταλήσει ιδιαίτερα μεγάλους πόρους για να τους κάνει ζάφτι. Ίσως μάλιστα να τους αφήνουν επίτηδες οι μουλάδες να υπάρχουν, ακριβώς επειδή τέτοιοι κοψοκεφαλάκηδες δεν έχουν έρεισμα στις μειονότητες του Μπαλουχιστάν και ούτε αποτελούν λαϊκό-μαζικό ανεξαρτησιακό κίνημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Τι πα να κάνουν στο Βελουχιστάν......μιλάμε για τοπίο δυσκολοπέραστο και ποντικοπαγίδα..... :smt017

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Πτολεμαίος έγραψε: 26 Οκτ 2024, 10:23 Αν ο ζωγραφύρερ τελείωνε αυτό που άρχισε τώρα θα είχαμε μια σχεδόν ειρηνική Μ. Ανατολή και δεν θα είχαμε θέμα με τους γύφτοι εμείς στην Ελλάδα.

Τα έλεγα εγώ ότι κάποια στιγμή θα δικαιωνοταν και να που δικαιώνομαι.

Αλλά εσείς μου είσαστε sissies του στυλ "αν όλα τα παιδιά της γης- η ανθρώπινη ζωή κοστίζει όλο το σύμπαν" και κάτι τέτοιες αδελφιστικες μαλακίες.
Ποστ να το πιείς στο ποτήρι. Ο Αυστριακός ζωγράφος είχε δίκιο σε πολλά.
Η Δύση πήρε μια πορεία αυτοκαταστροφής, συνεχιζόμενης ηθικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παρακμής μετά τον ΒΠΠ και τη νίκη των φλωροφιλελεύθερων, ενώ από την άλλη τα Σοβιετικά κομμούνια χρησιμοποιούσαν το δηλητήριο του Σοσιαλισμού (σε δυτική βερσιόν) για να μας διαβρώσουν και το πέτυχαν... Αυτό που ξεκίνησαν τότε, με σχολή της Φρανκφούρτης, με παιδόφιλους όπως ο Σαρτρ και η μποβουάρ και γενικά έκφυλους καραγκιόζηδες, είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες για το χάλι που βλέπεις σήμερα...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρεται, δεν ξέρω αν το χτύπημα έγινε από εκεί που γράφει το τουί ότι έγινε, ή αν υπάρχει καν οργάνωση με τέτοιο όνομα

https://twitter.com/stairwayto3dom/stat ... 7543531531

Αν δεν είναι φεϊκιά, έχουμε επανενεργοποίηση της Hezbollah al-Hejaz μετά το 1996 (!!!). Δεν βγάζει νόημα όμως να την επανενεργοποιήσει το Ιράν τώρα που τα έχει βρει με τους Σαούντ. Γι' αυτό λέω με κάθε επιφύλαξη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dna replication έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:04 Εικόνα
:giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ποσο εχει ξεπεσει το Ισραηλ. Να μην σκοτωσει ουτε ενα παιδι? Fail τελειως
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Μάθαμε δύο πράγματα που δεν τα ξέραμε στα σίγουρα πριν: πρώτον ότι αεροπορική επίθεση στο Ιράν όντως γίνεται, υπάρχει διάδρομος από κάπου και επιτρέπει ανεφοδιασμό στον αερα.

Δεύτερον όχι μόνο γίνεται αλλά γίνεται και χωρίς απώλειες. Δεν ξέρω τι άμυνα έχει το Ιράν αλλά πάντως δεν δούλεψε. Ίσως οι στόχοι της επίθεσης να ήταν μόνο τα αντιαεροπορικά και τα ραντάρ.

Άρα αν θέλουν στο μέλλον να χτυπήσουν κάτι πιο ουσιώδες είναι απλα θέμα βούλησης (των Αμερικανων), απ'ο,τι φαίνεται το Ιράν δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2024, 03:47 Μάθαμε δύο πράγματα που δεν τα ξέραμε στα σίγουρα πριν: πρώτον ότι αεροπορική επίθεση στο Ιράν όντως γίνεται, υπάρχει διάδρομος από κάπου και επιτρέπει ανεφοδιασμό στον αερα.

Δεύτερον όχι μόνο γίνεται αλλά γίνεται και χωρίς απώλειες. Δεν ξέρω τι άμυνα έχει το Ιράν αλλά πάντως δεν δούλεψε. Ίσως οι στόχοι της επίθεσης να ήταν μόνο τα αντιαεροπορικά και τα ραντάρ.

Άρα αν θέλουν στο μέλλον να χτυπήσουν κάτι πιο ουσιώδες είναι απλα θέμα βούλησης (των Αμερικανων), απ'ο,τι φαίνεται το Ιράν δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Μαθαμε κι ενα τριτο, οτι ολα μπορει να ειναι σκηνοθετημενα σε αυτες τις περιπτωσεις.

.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2024, 03:47 Μάθαμε δύο πράγματα που δεν τα ξέραμε στα σίγουρα πριν: πρώτον ότι αεροπορική επίθεση στο Ιράν όντως γίνεται, υπάρχει διάδρομος από κάπου και επιτρέπει ανεφοδιασμό στον αερα.

Τσιλ, ειχαν επικοινωνησει οι δυο πλευρες και ειχε συμφωνηθει να παμε σε αποκλιμακωση, αν ιςχυουν τα οσα διαβαζουμε. Δεν υπηρχε λογος να υπαρξει καταρριψη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 05:24

Μαθαμε κι ενα τριτο, οτι ολα μπορει να ειναι σκηνοθετημενα σε αυτες τις περιπτωσεις.

.
οχι οτι εισαι ψεκ το ξεραμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”