!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συναυλία για τα Τέμπη: How it started, how it's going

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Συναυλία για τα Τέμπη: How it started, how it's going

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:59 το σάντουιτς δεν θα φτιαχτεί μόνο του. τζαστ σέινγκ
:smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Zundapp έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 16:33

Βασικά δεν χρησιμοποιώ τον όρο "πούτσες" όταν αναφέρομαι στις όποιες ερωτικές επιλογές έχω.

Κατά τα άλλα, βρίσκω πραγματικά ηλίθιο να θεωρεί ο κάθε σαλταρισμένος αντιφα ή και φα, ότι του χρωστάω κάποιον λογαριασμό.

Το αν αυτό οφείλεται σε κάποια δική τους ερωτική ή εμμονική διαταραχή, ειλικρινά δεν το ξέρω.

Αν παίζει κάτι τέτοιο, απλώς θα τους ευχηθώ περαστικά. :e045:
καλη μου ΓΙΛΦ :smt005: :smt005: :smt005:
λετ μη γκετ ιτ στρεητ
ποσταρα κατι για εναν φασιστα, με διορθωσες, οτι το λιλακη του το εστειλε σε σενα
μετα εκανες εντιτ και εγραψες για την υπογραφη μου
και μετα αρχινησες τα περι εμμονων περι πουτσεων

καταλαβαινω οτι 30 χρονια στο κουρμπετι εχεις μαζεψει πολυ πραμα, οκ, δεν ειναι κακο
εδω εχω δεχθει εγω (η θηλυκη πλευρα που ηλεγες) αλλα την ταυτισις με τον Ζεν πως την καταφερες
εγω ειμαι αναρχοαπλυτος, τον εχω μικρο
Είμαι περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι, τρελλό, μικρό και τριανταφυλλένιο μου αγόρι, ώστε να μην έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον προσδιορισμό gilf. Aντιθέτως.

Και συνεχίζω να βρίσκω τον συνδυασμό αναρχοροδοκοπανατζής εραστής, ακαταμάχητο και ακατάβλητο συλλεκτικό είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 15:59 το σάντουιτς δεν θα φτιαχτεί μόνο του. τζαστ σέινγκ
Δεν χρειάζεται να μας μεταφέρεις τι σου λέει ο εκάστοτε αγαπημένος σου πολιτευτής της ΝΔ στο τηλέφωνο. Ξερναμε ούτως η άλλως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 16 Οκτ 2024, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Υπάρχουν μανάδες των οποίων τα παιδιά δολοφονήθηκαν και όχι μόνο δεν έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια αλλά δεν ξέρει ο κόσμος πώς είναι καν στο πρόσωπο.
Όπως και να το κάνεις, αυθόρμητα και αναπόφευκτα, έρχεται και η σύγκριση.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σέρπικο έγραψε: 16 Οκτ 2024, 19:39 Υπάρχουν μανάδες των οποίων τα παιδιά δολοφονήθηκαν και όχι μόνο δεν έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια αλλά δεν ξέρει ο κόσμος πώς είναι καν στο πρόσωπο.
Ας βάλουν φυλακή τους υπεύθυνους φονιάδες, και θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Οκτ 2024, 19:46
Σέρπικο έγραψε: 16 Οκτ 2024, 19:39 Υπάρχουν μανάδες των οποίων τα παιδιά δολοφονήθηκαν και όχι μόνο δεν έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια αλλά δεν ξέρει ο κόσμος πώς είναι καν στο πρόσωπο.
Ας βάλουν φυλακή τους υπεύθυνους φονιάδες, και θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες.
Πρόχειρα πρόχειρα, για έναν που θυμάμαι, κατέβηκε κόσμος στον δρόμο, σε διαδήλωση συμπαράστασης.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 19:26
Zundapp έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 16:33

Βασικά δεν χρησιμοποιώ τον όρο "πούτσες" όταν αναφέρομαι στις όποιες ερωτικές επιλογές έχω.

Κατά τα άλλα, βρίσκω πραγματικά ηλίθιο να θεωρεί ο κάθε σαλταρισμένος αντιφα ή και φα, ότι του χρωστάω κάποιον λογαριασμό.

Το αν αυτό οφείλεται σε κάποια δική τους ερωτική ή εμμονική διαταραχή, ειλικρινά δεν το ξέρω.

Αν παίζει κάτι τέτοιο, απλώς θα τους ευχηθώ περαστικά. :e045:
καλη μου ΓΙΛΦ :smt005: :smt005: :smt005:
λετ μη γκετ ιτ στρεητ
ποσταρα κατι για εναν φασιστα, με διορθωσες, οτι το λιλακη του το εστειλε σε σενα
μετα εκανες εντιτ και εγραψες για την υπογραφη μου
και μετα αρχινησες τα περι εμμονων περι πουτσεων

καταλαβαινω οτι 30 χρονια στο κουρμπετι εχεις μαζεψει πολυ πραμα, οκ, δεν ειναι κακο
εδω εχω δεχθει εγω (η θηλυκη πλευρα που ηλεγες) αλλα την ταυτισις με τον Ζεν πως την καταφερες
εγω ειμαι αναρχοαπλυτος, τον εχω μικρο
Είμαι περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι, τρελλό, μικρό και τριανταφυλλένιο μου αγόρι, ώστε να μην έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον προσδιορισμό gilf. Aντιθέτως.

Και συνεχίζω να βρίσκω τον συνδυασμό αναρχοροδοκοπανατζής εραστής, ακαταμάχητο και ακατάβλητο συλλεκτικό είδος.
ειμαι απο το 94 στο κουρμπετι κακομοιρα, απλα δεν φροντιζα να κανονιζω του νοου ας μπεττερ οπως εσυ
τριανταφυλλενιο λεει :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Καλώς ή κακώς, το συγκεκριμένο θέμα δεν σηκώνει κοντρίτσες. Ο κάθε γονιός που χάνει παιδί ή μπαίνει στη διαδικασία απλώς να το υποθέσει, δεν πρέπει να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με τον κάθε παπάρα που χρησιμοποιεί τον πόνο των χ γονιών ως πολιτική αντιδικία. Γιατί είναι ο ίδιος παπάρας που θα θεωρήσει τον πόνο των ψ γονιών ως μια παράπλευρη απώλεια και τη δημοσιοποίηση αυτού του πόνου ή συλλογική διαμαρτυρία ως μια αντιδραστική προπαγάνδα.

Οπότε, ας κάνουμε έναν διαχωρισμό. Άλλο οι γονείς/οικείοι και άλλο η πολιτική εκμετάλλευση της κάθε μαζικής ή ατομικής τραγωδίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Zundapp έγραψε: 16 Οκτ 2024, 19:48
ειμαι απο το 94 στο κουρμπετι κακομοιρα, απλα δεν φροντιζα να κανονιζω του νοου ας μπεττερ οπως εσυ
τριανταφυλλενιο λεει :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Τί ακριβώς εννοείς καλό μου;

Για πες γιατί πραγματικά μου φτιάχνεις τη διάθεση.

Κι ετοιμάσου να πιεις το ποτήρι μέχρι τον πάτο κι εσύ και το γελοίο συνάφι σου.

Και για να μην χαλάμε μονίμως το συγκεκριμένο θέμα, θα ανοίξω ξεχωριστό νήμα γι' αυτό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ανοίξαμε και τους περιμένω.

viewtopic.php?f=33&t=57242&p=3706673#p3706673

Έτσι, για να γνωριστούμε καλύτερα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις