!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόθεν Έσχες: Ψήφισαν να μη δηλώνουν μετρητά και διαμάντια
Re: Πόθεν Έσχες: Ψήφισαν να μη δηλώνουν μετρητά και διαμάντια
Η μοναδική απόδειξη πραγματικής αξίας συναλλαγής ναι.
Αυτο δε σημαίνει πως είναι απαραίτητα και αληθινή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στην ουσία το κράτος ή η αγορά σου βάζει μια τιμή σε ένα αγαθό. Ομως αυτό είναι μια εκτίμηση της κοινωνίας περί της αξίας του αγαθού. Διότι μέσα στο χρόνο ένα αγαθό μπορεί να αλλάξει τιμή για πολλούς λόγους για παράδειγμα λόγου πληθωρισμού, λόγο σπανιότητας λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων της κοινωνίας, λόγω ανάγκης κτλπ. Η στιγμιαία αξία λοιπόν, είναι αυτή.SeaHawk έγραψε: 15 Οκτ 2024, 14:33 Απλα πραγματα λεω.
Σε ολον τον πλανητη το το πωλητηριο ειναι αποδειξη πραγματικης αξιας συναλλαγης.
Αν καποιος υποστηριζει κατι διαφορετικο πρεπει να μας πει ποια ειναι η αποδειξη της πραγματικης αξιας της συναλλαγης.
Οι περιπτωσεις στις οποιος επιβαλλεται ο φορος με βαση την αντικειμενικη αξια(σπιτια) η την εργοστασιακη αξια(αυτοκινητα) οταν η αξια πωλησης ειναι κατω απο αυτες αφορα μονο την επιβολη φορου.
Κανενας δεν αμφισβητει οτι το ποσο πωλησης ηταν πραγματικο δεν αμφισβητειται το ποσο πωλησης ουτε σε αυτες τις περιπτωσεις.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι οκΕρμής έγραψε: 15 Οκτ 2024, 14:44 Η μοναδική απόδειξη πραγματικής αξίας συναλλαγής ναι.
Αλλα εγω σχολιασα την παρακατω παπαρια
Μιλαμε για την παπαρια του αιωναΧελις
Το πωλητήριο δεν είναι απόδειξη της πραγματικής αξίας της συναλλαγής.
- hellegennes
Μα τι άσχετα είναι αυτά που λες, ρε Γαλή. Τι συναισθηματικές αξίες και πλειοδοσίες; Είπες ότι δεν παίζει μαύρη αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου. Μια χαρά παίζει. Σου πουλάει στα χαρτιά 500 ευρώ και στην πραγματικότητα 5000 ευρώ ένα αυτοκίνητο. Δεν το έχεις ακούσει ποτέ στην ζωή σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:38Δεν ξέρω το πώς αντιλαμβάνεσαι την "πραγματική αξία" της κάθε συναλλαγής αλλά σε κάθε περίπτωση, στο πωλητήριο καταγράφεται σαφώς το προϊόν. Δηλαδή αμάξι χ μάρκας/κυβικών/κυκλοφορίας, σπίτι χ τμ/περιοχής/παλαιότητας κλπ κλπhellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:01Το πωλητήριο δεν είναι απόδειξη της πραγματικής αξίας της συναλλαγής.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2024, 12:37
Εννοώ χωρίς πωλητήριο βρε αστροπελέκι.
Άλλο μαύρα χρήματα και άλλο μαύρες αγοραπωλησίες.![]()
Και ουδείς εμποδίζει τον οποιονδήποτε να πλειοδοτήσει αν χρειαστεί ή να πετύχει χαμηλότερη τιμή από την αρχική απαίτηση του πωλητή.
Η συναισθηματική αξία ή προσωπική αποτίμηση της αξίας του οτιδήποτε, είναι τελείως άσχετα με το θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι λες, βρε κρετίνε; Δεν ασχολούνται τα δικαστήρια και οι εφορίες με υποθέσεις υπερτιμολόγησης ή υποτιμολόγησης επειδή υπάρχει μια απόδειξη που γράφει ένα ποσό και λένε "α, αυτή είναι η μοναδική απόδειξη της πραγματικής αξίας";SeaHawk έγραψε: 15 Οκτ 2024, 14:36 Το πωλητηριο συνεχιζει να ειναι η μοναδικη αποδειξη πραγματικης αξιας συναλλαγης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγραψα
Ειμαι υπευθυνος μονο για οτι γραφω και οχι για οτι φανταζεσαι οτι εγραψα.
Εσυ τραγουδα.τα δικαστηρια δεν ασχολουνται καθολου με τον ορο υπερτιμοληγηση και υποτιμολογηση αλλα με τις εικονικες συναλλαγες
Ειμαι υπευθυνος μονο για οτι γραφω και οχι για οτι φανταζεσαι οτι εγραψα.
- hellegennes
Τι να τραγουδήσω, ρε βλάκα; Η απόδειξη πώλησης είναι η μοναδική επίσημη απόδειξη μιας συναλλαγής, ούτε καν η μοναδική έγγραφη απόδειξη, γιατί μπορεί να υπάρχουν ένα σωρό έγγραφες αποδείξεις της πραγματικής συναλλαγής και δεν είναι καν οι έγγραφες αποδείξεις οι μοναδικές αποδείξεις μιας συναλλαγής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, το έχω ξανακούσει.hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 17:39Μα τι άσχετα είναι αυτά που λες, ρε Γαλή. Τι συναισθηματικές αξίες και πλειοδοσίες; Είπες ότι δεν παίζει μαύρη αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου. Μια χαρά παίζει. Σου πουλάει στα χαρτιά 500 ευρώ και στην πραγματικότητα 5000 ευρώ ένα αυτοκίνητο. Δεν το έχεις ακούσει ποτέ στην ζωή σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:38Δεν ξέρω το πώς αντιλαμβάνεσαι την "πραγματική αξία" της κάθε συναλλαγής αλλά σε κάθε περίπτωση, στο πωλητήριο καταγράφεται σαφώς το προϊόν. Δηλαδή αμάξι χ μάρκας/κυβικών/κυκλοφορίας, σπίτι χ τμ/περιοχής/παλαιότητας κλπ κλπhellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:01
Το πωλητήριο δεν είναι απόδειξη της πραγματικής αξίας της συναλλαγής.
Και ουδείς εμποδίζει τον οποιονδήποτε να πλειοδοτήσει αν χρειαστεί ή να πετύχει χαμηλότερη τιμή από την αρχική απαίτηση του πωλητή.
Η συναισθηματική αξία ή προσωπική αποτίμηση της αξίας του οτιδήποτε, είναι τελείως άσχετα με το θέμα.
Πόσες φορές θα πρέπει να επαναλάβω ότι το πωλητήριο πιστοποιεί μια νόμιμη κατοχή και αντιστοίχως την αποτίμηση της περιουσίας/φορολογίας σύμφωνα με τις αντικειμενικές τιμές που ορίζει το κράτος και όχι το ακριβές ποσό πληρωμής που έδωσες; Το κράτος φορολογεί το έσχεν και όχι το πόθεν. Το πόσα έσκασες για την αγορά, του είναι παντελώς αδιάφορο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2024, 13:38
Εννοώ ότι αν το κράτος ορίζει την αντικειμενική αξία ενός ακινήτου στο χ ποσό και σε φορολογεί αντιστοίχως και πας εσύ και πεις "ναι, αλλά εγώ το αγόρασα στη μισή τιμή ή μου το χάρισε το πάσχα ο νονός μου", η φορολογία που θα πρέπει να πληρώσεις αν είναι στο όνομα σου, θα είναι ακριβώς η ίδια.
Κατά τα άλλα, είναι σαφώς διαφορετική η μίνιμουμ τιμή που θα δώσεις σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για ένα καινούριο αυτοκίνητο και άλλη για κάποιο μεταχειρισμένο από εταιρία ή ιδιώτη.
Και σαφώς άλλο το αν θα γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό ή σε μετρητά. Με την κατάργηση του ορίου μετρητών, μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις το οτιδήποτε ακόμη και με εικονική συναλλαγή, κατόπιν συμφωνίας που συμφέρει και τους δύο συμβαλλόμενους.
Το αν και πότε θα ασχοληθεί η εφορία ή τα μμε μαζί σου, είναι άλλο θέμα.
Κανονικά, αυτό το νομοσχέδιο θα πρέπει να χαροποιεί όσους είναι υπέρ της ιδιωτικότητας για τα μετρητά και κατά των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έτσι δεν είναι;
Γιατί τελευταία έπαιζαν πολλά παράπονα για γιαγιάδες από τη Νιγηρία.
Ε, τώρα αν κάνουν κάποια τυχαία έφοδο σε σπίτια εφοριακών ή ληστών και βρίσκουν δεσμίδες χαρτονομισμάτων ή λίρες, κοσμήματα κλπ θα λέει ο άλλος "αυτά μου τα άφησε η γιαγιά από το Τιμπουκτού" και θα ξεμπερδεύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στον συγκεκριμένο άμα του πεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, θα αρχίσει να επιχειρηματολογεί ότι βγαίνει από τη δύσηhellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 17:41Τι λες, βρε κρετίνε; Δεν ασχολούνται τα δικαστήρια και οι εφορίες με υποθέσεις υπερτιμολόγησης ή υποτιμολόγησης επειδή υπάρχει μια απόδειξη που γράφει ένα ποσό και λένε "α, αυτή είναι η μοναδική απόδειξη της πραγματικής αξίας";SeaHawk έγραψε: 15 Οκτ 2024, 14:36 Το πωλητηριο συνεχιζει να ειναι η μοναδικη αποδειξη πραγματικης αξιας συναλλαγης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Frappezitis

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση