!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΛΙΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΕ.
Re: ΛΙΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΕ.
τι είναι αυτός ρε....

Δίκασαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
https://www.karpetshow.gr/blog/pos-kai- ... iname-etsi
O λόγος που γράφω αυτό το σημείωμα: οι μετρήσεις τηλεθέασης. Τις είδα σήμερα το πρωί και δυστυχώς δικαιώνουν όσους διάλεξαν τον δρόμο του τηλεκανιβαλισμού.
Οι αναφορές στην τραγική αυτή ιστορία στα πρωϊνάδικα έφεραν εκπομπές στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και συνολικά αλλά κυρίως στα ειδικά κομμάτια: την στιγμή που ασχολήθηκαν με τον Μπάλντοκ χτύπησαν πρωτιές .
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ποια νούμερα τηλεθέασης?georgebi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:23https://www.karpetshow.gr/blog/pos-kai- ... iname-etsi
O λόγος που γράφω αυτό το σημείωμα: οι μετρήσεις τηλεθέασης. Τις είδα σήμερα το πρωί και δυστυχώς δικαιώνουν όσους διάλεξαν τον δρόμο του τηλεκανιβαλισμού.
Οι αναφορές στην τραγική αυτή ιστορία στα πρωϊνάδικα έφεραν εκπομπές στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και συνολικά αλλά κυρίως στα ειδικά κομμάτια: την στιγμή που ασχολήθηκαν με τον Μπάλντοκ χτύπησαν πρωτιές .
![]()
![]()
![]()
Έχουν γίνει πλέον σαν την πίστη στον Θεό. Όλοι τα πιστεύουμε αλλά κανείς δεν έχει δει την διαδικασία που βγαίνουν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτοί που ακουμπάνε τα ωραία τους λεφτουδάκια....οι διαφημιζόμενοι... με βάση τα νούμερα τηλεθέασης τα ακουμπάνε... και συχνά τα ακουμπάνε χοντρά
Οπότε καλή η θεωρία από μας που μαστε απ έξω... αλλά αυτός που τα ακουμπάει .... ξέρει γιατί το κάνει.... και αν δεν τις εμπιστευόταν....δεν είναι μαλάκας.... θα έβρισκε άλλο εργαλείο να εμπιστευτεί
***αλλα ας μην χαλάμε το νήμα με άσχετα ....αυτή είναι άλλη συζήτηση
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τα medioμαγαζα που σπρώχνουν τις διαφημίσεις τα διοικούν παρόμοια σουργελα με τους δημοσιογράφουςgeorgebi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:40Αυτοί που ακουμπάνε τα ωραία τους λεφτουδάκια....οι διαφημιζόμενοι... με βάση τα νούμερα τηλεθέασης τα ακουμπάνε... και συχνά τα ακουμπάνε χοντρά
Οπότε καλή η θεωρία από μας που μαστε απ έξω... αλλά αυτός που τα ακουμπάει .... ξέρει γιατί το κάνει.... και αν δεν τις εμπιστευόταν....δεν είναι μαλάκας.... θα έβρισκε άλλο εργαλείο να εμπιστευτεί
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζονται ακρίβεια στις μετρήσεις. Χρειάζονται απλώς μετρήσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ισχύει αυτό που γράφεις. Για αυτές τις εκπομπές ακόμη και η αρνητική διαφήμιση λειτουργεί θετικά. Για την ακρίβεια, λειτουργεί περισσότερο θετικά, γιατί ακόμη και όσοι δεν ενδιαφέρονται γι' αυτές τις εκπομπές θα δουν αναφορές και τίτλους για το τί είπε ο α, ο β και ο γ ...σελέμπριτυ πανελίστας, στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.georgebi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:40Αυτοί που ακουμπάνε τα ωραία τους λεφτουδάκια....οι διαφημιζόμενοι... με βάση τα νούμερα τηλεθέασης τα ακουμπάνε... και συχνά τα ακουμπάνε χοντρά
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή και να θες να αγιάσεις, δεν τη γλυτώνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι αλλά τα λεφτά δεν τα ακουμπάει το medioμαγαζο..αυτό είναι ο ενδιάμεσοςBeria έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:17
Τα medioμαγαζα που σπρώχνουν τις διαφημίσεις τα διοικούν παρόμοια σουργελα με τους δημοσιογράφους
Δεν χρειάζονται ακρίβεια στις μετρήσεις. Χρειάζονται απλώς μετρήσεις
τα ακουμπάει η πολυεθνική.... η κοκα κολα ή η αυτοκινητοβιομηχανία ξέρω γω
αυτοί δεν χαρίζουν λεφτά.... αν ήξεραν πως το εργαλείο των τηλεοπτικών μετρήσεων είναι της πλάκας (σε μας τους άσχετους έτσι μοιάζει) δεν θα τα ακουμπούσαν καθόλου στη τηλεόραση....
αλλά όπως είπα και παραπάνω
***αλλά ας μην χαλάμε το νήμα με άσχετα ....αυτή είναι άλλη συζήτηση
Spoiler
Και να προσθέσω και κάτι που έγραψε ο Καρπετ που δεν το βαλα στο ποστ μου...και αν δεν άνοιγες το λινκ δεν θα το διάβαζεςΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2024, 13:25
Για αυτές τις εκπομπές ακόμη και η αρνητική διαφήμιση λειτουργεί θετικά. Για την ακρίβεια, λειτουργεί περισσότερο θετικά
Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία δεν είναι τυχαία και η συνέχεια της ιστορίας: και οι συγνώμες φέρνουν τηλεθέαση.
Spoiler
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -o-baldok/
Ε και η εσηεα ουσιαστικά δεν έχει αρμοδιότητες να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις και το εσρ ουσιαστικά το πολλη να βάλει κάνα πρόστιμο της πλακας
Ε και η εσηεα ουσιαστικά δεν έχει αρμοδιότητες να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις και το εσρ ουσιαστικά το πολλη να βάλει κάνα πρόστιμο της πλακας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν εχει λεφτα αυτος...θα τσουξει τσεπη το προστιμο.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2024, 17:56 https://www.protothema.gr/greece/articl ... -o-baldok/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 3040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 51 Απαντήσεις