Πάντα έτσι ήταν και παντού. Ο παραβατικός χρησιμοποιεί ανορθόδοξα και ακραία μέσα, τα οποία οδηγούν σε βία, η βία έχει ρίσκο για τον καθημερινό νόμιμο άνθρωπο. Ο μόνος τρόπος για να παταχθεί είναι η βία του κράτους και του Νόμου. Το τι κάνω εγώ κι εσύ άμα τσαντιστούμε δεν έχει σχέση με μια τέτοια συζήτηση. Και προφανώς ένας που φοβάται τον Νόμο δεν γίνεται βλακωδώς παραβατικός. Αυτό ίσχυε όλους τους αιώνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:22Το διευκρίνισες ξεκάθαρα.
Και αυτό ακριβώς βιώνουμε ως έννομη διαχείριση της ζωής του κάθε κατ' όνομα πολίτη, το να θεωρείται σωστό το να φοβάται ο έννομος πολίτης τον παραβατικό και όχι ο κάθε παραβατικός τον νόμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Communio Sancta
Re: Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Αν το έκανε ένας δεινόσαυρος; Ένας εξωγήινος; Ο Φρέντι Κρούγκερ; Ο Κθούλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν ισχύει όμως τον τελευταίο αιώνα. Στοιχειώδες.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:25Πάντα έτσι ήταν και παντού. Ο παραβατικός χρησιμοποιεί ανορθόδοξα και ακραία μέσα, τα οποία οδηγούν σε βία, η βία έχει ρίσκο για τον καθημερινό νόμιμο άνθρωπο. Ο μόνος τρόπος για να παταχθεί είναι η βία του κράτους και του Νόμου. Το τι κάνω εγώ κι εσύ άμα τσαντιστούμε δεν έχει σχέση με μια τέτοια συζήτηση. Και προφανώς ένας που φοβάται τον Νόμο δεν γίνεται βλακωδώς παραβατικός. Αυτό ίσχυε όλους τους αιώνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:22Το διευκρίνισες ξεκάθαρα.
Και αυτό ακριβώς βιώνουμε ως έννομη διαχείριση της ζωής του κάθε κατ' όνομα πολίτη, το να θεωρείται σωστό το να φοβάται ο έννομος πολίτης τον παραβατικό και όχι ο κάθε παραβατικός τον νόμο.
Κατά τα άλλα, γιατί βάζεις κεφαλαία στο νόμο; Ως φιλολογική προσθήκη να υποθέσω; Ως σημειολογία απεριόριστου σεβασμού στο θεζμό; Κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Φυσικά και ισχύει. Δεν φοβάσαι τον Νόμο, είτε επειδή είσαι τρελός, ή βλάκας, ή δεν έχεις τίποτα για να χάσεις απελπισμένος, είτε επειδή είσαι αρκετά οργανωμένα βίαιος βλέπε τον υπόκοσμο. Είτε επειδή έχεις καταφέρει να διαφθείρεις επαρκώς τους εκπροσώπους του Νόμου όπου Νόμος η γενική έννοια και όχι το ψήφισμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Το πας σε υπερβολικές καταστάσεις, που παίζουν όντως ισχυρά δίκτυα.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:32Φυσικά και ισχύει. Δεν φοβάσαι τον Νόμο, είτε επειδή είσαι τρελός, ή βλάκας, ή δεν έχεις τίποτα για να χάσεις απελπισμένος, είτε επειδή είσαι αρκετά οργανωμένα βίαιος βλέπε τον υπόκοσμο. Είτε επειδή έχεις καταφέρει να διαφθείρεις επαρκώς τους εκπροσώπους του Νόμου όπου Νόμος η γενική έννοια και όχι το ψήφισμα.
Κατά τα άλλα, πες μου έστω και έναν λόγο να φοβάται σήμερα τον νόμο με την ειδική και γενική έννοια, το οποιοδήποτε παραβατικό ανήλικο -κλαψ κλαψ- τσογλανάκι εντός και εκτός σχολείου, που δεν είναι "δικτυωμένο" με τα άλλα πόστα.
Τί ακριβώς θα πάθει που θα του προκαλέσει φόβο; Τί θα το εμποδίσει να επαναλάβει τη μαγκιά του;
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τα συλλαμβάνουν, ενώ σε λίγες ώρες τα αμολάνε πάλι λέφτερα. Αυτό είναι όντως χαμένος κρατικός χρόνος, κάτι σαν κακοπαιγμένο θεατρικό και θρασύτατη σε κάποιο βαθμό κοινωνική κοροϊδία.
Ισχύει και για μεγάλη κατηγορία "ευάλωτων" ενηλίκων στο γελοίο πλαίσιο της "κοινωνικής ενσωμάτωσης τους". Κάνω λάθος;
ΥΓ. Να συμπληρώσω ότι βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία στο συγκεκριμένο θέμα με το αντίστοιχο της βίας στα σχολεία. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια παρά μόνο ένα μπουφάν. Αν κάτι κουβαλούσε δε θα προλάβαινε να το βγάλει.Communio Sancta έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:12Του φοβισμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Πού ξέρεις σε τι καβγά μπαίνεις;
Σε τόσο κοντινή απόσταση, με το που θα χτυπούσε το παιδί θα έκανα τέτοια επίθεση στοχευμένη εκεί που πρέπει που σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα θα ήταν νεκρός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι ακριβώς.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2024, 16:28Αν το έκανε ένας δεινόσαυρος; Ένας εξωγήινος; Ο Φρέντι Κρούγκερ; Ο Κθούλου;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Αλλοίμονο τα κόκαλα μας ανοίγουμε με πόνους για να τα βγάλουμε από την κοιλιά μας .Πασιφάη έγραψε: 10 Οκτ 2024, 15:32Νίκη, δεν είναι εύκολο για ένα παιδί που βιώνει κακοποίηση να σταθεί στα πόδια του εύκολα. Έχω ζήσει καταστάσεις άσχημες που δεν θα άφηνα ποτέ τα δικά μου παιδιά να τα δουν ούτε με το κυάλι. Το έχω ξαναπεί. Το ζητούμενο ειναι τι κάνεις όταν γίνεσαι εσύ γονέας. Προσωπικά ήμουν σκύλα μαύρη και δεν αφηνα να συμβούν πράγματα. Με τον λόγο κυρίως. Μια φορά σήκωσα χέρι στον μεγάλο. Τον χαστούκισα και δεν το μετάνιωσα. Τον μικρό τον έπιασα μια φορά απ'τα μαλλιά και τον μάζεψα από κάποιους τυχάρπαστους μπαχαλάκηδες.Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 13:52 Εγώ ξέρω μια δωδεκάχρονη τότε φίλη μου που στο σχολείο έφαγε ένα χαστούκι και από τότε τραυλίζει όχι πάντα αλλά την πιάνει ακόμα.
Όταν την πιάνει δεν μπορεί να σταυρώσει κουβέντα.
Δεν είναι ότι έπαθε κάτι από το χαστούκι είναι καθαρά ψυχολογικό.
Πόσο μάλλον ένα παιδάκι με συγγενείς μπροστά του την ώρα που τρώει το χαστούκι ,τι ανασφάλειες θα έχει.
Καμιά φορά τα ψυχολογικά προβλήματα είναι πολύ χειρότερα και πολλές φορές με ένα κάρο γιατρούς δεν λύνονται.
Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να πάθει ένα παιδάκι από τέτοιο επεισόδιο από τραυλισμό να το πιάνει δύσπνοια με πανικό , τικ στα μάτια μέχρι να γίνει φασίστας και οπαδός του Χίτλερ.
Δεν θα άφηνα κανένα κερατά να παίξει με την ψυχολογία του παιδιού μου.
Τεσπα. Όταν γίνεσαι γονιός, μαθαίνεις. Τι στην ευχη; Ιδίως όταν έχεις φάει σκατά και δεν είχες κανέναν να σου πει μια γαμωκουβέντα.
Απ'την στιγμή που ''μάζεψα'' τα δικά μου κομμάτια και προχώρησα, δεν βρίσκω το λογο να μην παλέψω για δυο ανθρώπους που έχω φέρει στον κόσμο και έχω την ευθύνη τους. Πάντα με αγάπη άπλετη.
Έχεις την συμπάθεια μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 4511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron