Golden Age έγραψε: 06 Οκτ 2024, 13:22
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2024, 13:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 13:10
Για ρίξε κάποιο σχετικό λινκ ή βίντεο. Γιατί έχω μείνει στην εποχή που οι περισσότεροι ύπατοι (του Ίφι συμπεριλαμβανόμενου) ήταν υπέρ των ισλαμιστών ως απαραίτητη συμμαχία εναντίον των χριστιανοταλιμπάν ορθοδόξων. Οι καθολικοί ήταν συνήθως εκτός των πυρών τους.
υπερ του Ιραν και των σιιτων ηταν απο παντα ο Ιφι με σκοπο την εξοντωση του δολοφονικου μηχανισμου των σιωνιστων του μεγαλου ισραηλ
το ισλαμικο κρατος το υπεραπσιζονται και το χρηματοδοτουν εμμεσως η αμεσως οι ΗΠΑ και οι αριστεροστροφοι των μκο καλο μου
Στην δεκαετία του 2000,πολύ πριν το γνωρίσεις και γίνει γνωστός, όταν είχε την "εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα", είχε προτείνει συμμαχία των εθνικών με τους Ταλιμπάν ή την Αλ Κάιντα (δεν θυμάμαι ακριβώς) για να πολεμήσουν τους Χριστιανούς στην Ελλάδα.
Κι εγώ κάτι τέτοια θυμάμαι την περίοδο που αναφέρεις. Και όχι μόνον από τον Ίφι. Το 90% των γιεγιεσέδων ήταν ένα συνονθύλευμα από πρώην αντιφάδες, κομμουνιστές και περιφερειακούς ονειροπαρμένους που ήθελαν να βιώσουν κατιτίς το επικόν, έτσι στα ξαφνικά. Φόραγαν μια χλαμύδα, έβαζαν κι έναν κότινο και είχαν άμεση επικοινωνία με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα.
Και όταν τελικώς κατέβηκαν ως κόμμα, πήραν το τρίτο το κοντύτερο γιατί οι περισσότεροι ψήφισαν αυτό που τράβαγε πραγματικά η πσυχούλα τους και όχι τις αρχαιελληνικές ενσαρκώσεις του είδους.
Στο παλιό, όλοι έζησαν τις πράιντ στιγμές των μεγάλων μορφών, μετά οι περισσότεροι διαλύθηκαν ή εξαφανίστηκαν ησύχως.